maya04 18.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Chciałam Krzyskowi zrobić, że jak będzie mnie irytował to tam pójdzie hehehe pacz a mój mnie na balkon -którego nie posiadam- próbuje wystawiać, na garaż nie wpadł jeszcze Ja już nie chcę być taka niemiła jak Twój Rafał i chce mojemu Krzyśkowi daszek nad głową stworzyć O wielkoduszna Ty to naprawdę dobra żona jesteś!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ze smiechu oplulam monitor. Slawek swoj tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Chciałam Krzyskowi zrobić, że jak będzie mnie irytował to tam pójdzie hehehe pacz a mój mnie na balkon -którego nie posiadam- próbuje wystawiać, na garaż nie wpadł jeszcze Ja już nie chcę być taka niemiła jak Twój Rafał i chce mojemu Krzyśkowi daszek nad głową stworzyć O wielkoduszna Ty to naprawdę dobra żona jesteś!!!!!!!!!!!! A to nie wiedzialaś??? Dziewczyny ja rozumiem, że to śmieszne, ale zachwujcie się. Żeby od razu opluwać monitor? Co on winien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 19.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 WitamSłuchajcie czy 30 zł zeta za punkt - chodzi o elektrykę, to dużo, mało czy standard bo mnie się wydaje że dużo, i nie wiem czy mam swojego gnębić czy szukać kogoś innego (a ten gość jakby co to może mi załatwić projekt instalacji elektrycznej + wpis do dziennika + odbiór instalacji za 250 zeta - i też nie wiem czy to mało czy dużo)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 19.03.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja płaciłem 25zł , wydawało się trochę drogo , ale w cenie miałem rozdzielnie 48 polową plus wyposażenie. Poza tym byli do goście z energetyki , zrobili to porządnie i pomogli w innych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ze smiechu oplulam monitor. Slawek swoj tez. cieszę się że udało mi się poprawić Wam humor a dalej w sprawie rozrywek - polecam film Slumdog warto zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.03.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 mam do Was pytanie, czy robiliście w swoich domkach instalacje odgromowe i ile to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 19.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Na razie musze zrobic frontowe ogrodzenie ( 20 m) jakiś klinkier + drewniane przęsła...tylko nie mam wykonawcy na razie..moze za słabo szukam:) Miłej niedzieli dla wszystkich.... Olek Mogę polecić http://www.rws.cba.pl/Ogrodzenia.html wykonują w okolicach Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 19.03.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Na razie musze zrobic frontowe ogrodzenie ( 20 m) jakiś klinkier + drewniane przęsła...tylko nie mam wykonawcy na razie..moze za słabo szukam:) Miłej niedzieli dla wszystkich.... Olek Mogę polecić http://www.rws.cba.pl/Ogrodzenia.html wykonują w okolicach Torunia OOO dzieki bardzo...na pewno skorzytam:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 19.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 mam do Was pytanie, czy robiliście w swoich domkach instalacje odgromowe i ile to kosztowało Ja nie mam...u sasiadów tez nie ma...tez sie nad tym kiedys zastanawialem...ale chyba niewiele osob to robi... Pozdrawiam sasiadke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 19.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja mam odgromówke kosztowała coś koło 6 tyś i jak chcesz mam kontakt do gościa który mi to robił - jak całą elektryke w domu. Jestem BARDZO zadowolona - gość dusza człowiek i przede wszystkim nie pazerny, naprawde wiele razy miałam się okazję przekonać ze uczciwy z niego facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 19.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja płaciłem 25zł , wydawało się trochę drogo , ale w cenie miałem rozdzielnie 48 polową plus wyposażenie. Poza tym byli do goście z energetyki , zrobili to porządnie i pomogli w innych sprawach Czy możesz dać namiar, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 20.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 o dzięki maya, proszę Cię o kontakt zastanawiamy się czy robić, ale nasz domek stoi trochę na uboczu a pozatym będzie pompa ciepła i to dla niej przede wszystkim to zabezpieczenie również pozdrowionka dla sąsiada, czasem Was widać przez to duże okienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 20.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 o dzięki maya, proszę Cię o kontakt zastanawiamy się czy robić, ale nasz domek stoi trochę na uboczu a pozatym będzie pompa ciepła i to dla niej przede wszystkim to zabezpieczenie również pozdrowionka dla sąsiada, czasem Was widać przez to duże okienko JaMajaD:) No jak zrobie ogrodzenie to nie bedzie widać Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Maja poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.03.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 tylko nie za dużo tego drinkowania, pozdrowionka z zimnego Torunia a dziekuje, dziekuje we wtorek pilem ukrainskiego Obolona a w srode juz slowackiego Zlotego Bazanta w srode wieczorem gps tak mnie przeprowadzil "skrótem" z Nowego Sącza do Zakopanego ze ledwo przezylem te wycieczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.03.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam Słuchajcie czy 30 zł zeta za punkt - chodzi o elektrykę, to dużo, mało czy standard bo mnie się wydaje że dużo, i nie wiem czy mam swojego gnębić czy szukać kogoś innego (a ten gość jakby co to może mi załatwić projekt instalacji elektrycznej + wpis do dziennika + odbiór instalacji za 250 zeta - i też nie wiem czy to mało czy dużo) Pozdrawiam srednio ja bym szykal taniej bo nawet sobie nie wyobrazasz ile w domu jest punktow zalezy co to dla niego jest punkt ... ja mam elektryka co juz komus z tego forum robil proad w domku. mi zreszta tez mysle ze warto zadzwonic i sie zorientowac w temacie oraz spotkac i wycenic Lech - 603813887 Powiedzcie ze numer od Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 mam do Was pytanie, czy robiliście w swoich domkach instalacje odgromowe i ile to kosztowało Nie polecam koniecznie zrobic jak jest w projekcie. pozniej w razie czego moze byc problem z usyskaniem odszkodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Na Certyfikat Energetyczny za 300zł mam juz wymagane minimum i nawet ciut wiecej jednak gdyby ktos jeszcze reflektowal to prosze o PW Jak w poniedzialek bede w Toruniu to sie zorientuje kiedy facet przyjezdza i podzwonie po zapisanych osobach Pozdrowienia z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.03.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 hejhejhej ... co tu tak cichutko jak milo w koncu pomieszkac u siebie po dalekiej tulaczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts