JaMajaD 23.03.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 to ja dalej w sprawie bezinteresowności, skoro tak już sobie pomagamy mogę Wam zaoferować np. jakby ktoś reflektował coś ze Stanów np. aspirina bayera (ax99 tylko proszę nic nie mów.... ) albo z Indii np. maści i kremy Himalaya to można pisać może coś w niedługim czasie da się załatwić no z Indii także przyprawy np. Masala do kurczaka (pycha) jak ktoś lubi jedzenie co pali dwa razy i różnorodne herbatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.03.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ... albo z Indii np. ... ... słonia? Kiedys corce, jak chciala cos abstrakcyjnego to ja mowilem ze chce slonia np. o 22.00, tata ja chce na basen to ja, ze ja chce slonia ostatnio jak prosilem zeby byla grzeczna to stwierdzila, ze ona chce slonia dajac mi jasno do zrozumienia, ze to o co ja prosze jest rownie abstrakcyjne . Dobry jestem z negocjacji i zachowuje kamienna twarz ale mele dzieci i ich prosta inteligencja mnie rozwalaja da rade słonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 23.03.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 hmmm... zależy jakiego, coś co się da przewieźć w bagażu podręcznym dostałam super słonia, ręczna robota, w kamieniu, ma ażurkowy tułów a w środku drugi słoń a w nim jeszcze jeden - śliczniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 23.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 hmmm... zależy jakiego, coś co się da przewieźć w bagażu podręcznym dostałam super słonia, ręczna robota, w kamieniu, ma ażurkowy tułów a w środku drugi słoń a w nim jeszcze jeden - śliczniutkie A Marihuana, Haszysz...po 200g )) Lecisz osobiście??? Zazdroszcze.....jak znajdziesz dobrą Indyjską Herbatke...to wpadne kiedys na Porzeczkową na herbate;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 24.03.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Gdzie zamawialiście strop Teriva? Paproccy z Lubicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 24.03.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dziękuje wszystkim za "stropowe"namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 24.03.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 My wreszcie pozbyliśmy się śmieci budowlanych. Za namową Oli skorzystaliśmy z usług eM-Techu Ile kursów wyszło? Ja mam ok 20 worków 200l do wywiezienia. Zastanawiam się nad MPO . Czy eM-Tech też świadczy takie usługi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.03.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam przy wtorku co do smieci pobudowlanych to oczywiscie nie pomoge a jedynie napisze jak to bylo u nas. w kazdy weekend bedac na budowie segregowalismy smieci i wynosilismy/wywozilismy do pojemnikow przeznaczonych do tego celu. wiekszosc segregacji podlega. suporez zawiezlismy znajomemu na utwardzenie drogi przu okazji jak kolo niego przejezdzalismy, nieco gruzu poszlo w tarasowe schody,wejsciowe schody czy podklad zjazdu do garazu. dokupilismy sobie dodatkowy awaryjny ruszt do kociolka i drewnem sobie przepalalismy wieczorami. wywiezienie calosci smieci po ponad 200-tu metrowym domu kosztowalo nas 0,00zł W kwestii Indii to jesli mozna poprosze z 50/100g najzwyklejszej czarnej herbaty - tylko takie oryginalnej indyjskiej . nie wiem jaka tam u nich najpopularniejsza i najabardziej Indyska z indyjskich wiec pozostawiam wolna reke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.03.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 w kwestii naszych azjatyckich przyjaciół to osobiście nie latam:) ale bliska mi osoba troszkę tuła się po świecie (dlatego tez w domku robimy wszelkie udogodnienia cobym np. sama nie musiała dokładać do pieca itd) jeśli chodzi o herbatkę czarną to akurat mam w domku zapas z ostatniego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozminski 24.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam wszystkich,czy ktos wie jak sprawuje się firma "FHU Prestige D&B" producent okien? Bo nie wiem czy brać od nich okna czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam wszystkich, czy ktos wie jak sprawuje się firma "FHU Prestige D&B" producent okien? Bo nie wiem czy brać od nich okna czy nie? nie wiem czy producent czy posrednik jesli to Ci co kiedys byli na roku chelmiskiej a dlugiej a teraz chyba na mickiewicza to dobrze. okna maja tanie, solidny monytaz, itd. kupowalem od nich okna do mieszkania ktore wynajmujemy studentom. symopatyczne malzenstwo tak chyba nieco po 30-tce. laska prowadzi biura a koles z kims tam jeszcze jezdzi i montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 24.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 noż jak w garncu dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No pogoda iście wiosenna Ale nie patrząc na pogodę posadziłam wczoraj jedno drzewko, dziś kolejne krzaki. Znam sie na tym wszystkim jak cholera jasna, ale cóż trzeba próbować A nóż coś się przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 24.03.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 jesssssssssssus kobieto szacun drzewo powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 25.03.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No i ...wiosna przyszła...nie wyobrazam sobie zapowiadanej za tydzien temp. +20 C....anomalie...u mnie chyba z 10 cm śniegu.....bedziemy lepić bałwana;)Miłego dnia dla wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 25.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Czyżby przez zimę forum zamarło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Czyżby przez zimę forum zamarło??? Nie Poprostu mialem niespodziewany wyjazd do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.03.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No i ...wiosna przyszła ... no chyba przyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 26.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No i ...wiosna przyszła ... no chyba przyszla Niech przychodzi bo chcę dokończyć w weekend rozparcelowywanie ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 26.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ..nie wyobrazam sobie zapowiadanej za tydzien temp. +20 C....anomalie..h:) ja tam sobie jestem w stanie wyobrazić takie + 20 czad na marginesie, dzięki bardzo raz jeszcze kwit dowieziony - mam nadzieję że wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts