Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

to ja dalej w sprawie bezinteresowności, skoro tak już sobie pomagamy :) mogę Wam zaoferować np.

jakby ktoś reflektował coś ze Stanów np. aspirina bayera (ax99 tylko proszę nic nie mów.... :wink: ) albo z Indii np. maści i kremy Himalaya to można pisać może coś w niedługim czasie da się załatwić

no z Indii także przyprawy np. Masala do kurczaka (pycha) jak ktoś lubi jedzenie co pali dwa razy i różnorodne herbatki

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

... albo z Indii np. ...

... słonia?

Kiedys corce, jak chciala cos abstrakcyjnego to ja mowilem ze chce slonia

np. o 22.00, tata ja chce na basen to ja, ze ja chce slonia

ostatnio jak prosilem zeby byla grzeczna to stwierdzila, ze ona chce slonia dajac mi jasno do zrozumienia, ze to o co ja prosze jest rownie abstrakcyjne :D . Dobry jestem z negocjacji i zachowuje kamienna twarz ale mele dzieci i ich prosta inteligencja mnie rozwalaja :wink:

da rade słonia?

:D

hmmm... zależy jakiego, coś co się da przewieźć w bagażu podręcznym :wink:

dostałam super słonia, ręczna robota, w kamieniu, ma ażurkowy tułów a w środku drugi słoń a w nim jeszcze jeden - śliczniutkie

A Marihuana, Haszysz...po 200g :)))

Lecisz osobiście??? Zazdroszcze.....jak znajdziesz dobrą Indyjską Herbatke...to wpadne kiedys na Porzeczkową na herbate;)

witam przy wtorku :wink:

co do smieci pobudowlanych to oczywiscie nie pomoge a jedynie napisze jak to bylo u nas. w kazdy weekend bedac na budowie segregowalismy smieci i wynosilismy/wywozilismy do pojemnikow przeznaczonych do tego celu. wiekszosc segregacji podlega. suporez zawiezlismy znajomemu na utwardzenie drogi przu okazji jak kolo niego przejezdzalismy, nieco gruzu poszlo w tarasowe schody,wejsciowe schody czy podklad zjazdu do garazu. dokupilismy sobie dodatkowy awaryjny ruszt do kociolka i drewnem sobie przepalalismy wieczorami. wywiezienie calosci smieci po ponad 200-tu metrowym domu kosztowalo nas 0,00zł

W kwestii Indii to jesli mozna poprosze z 50/100g najzwyklejszej czarnej herbaty - tylko takie oryginalnej indyjskiej :D . nie wiem jaka tam u nich najpopularniejsza i najabardziej Indyska z indyjskich wiec pozostawiam wolna reke.

w kwestii naszych azjatyckich przyjaciół to osobiście nie latam:) ale bliska mi osoba troszkę tuła się po świecie (dlatego tez w domku robimy wszelkie udogodnienia cobym np. sama nie musiała dokładać do pieca itd)

jeśli chodzi o herbatkę czarną to akurat mam w domku zapas z ostatniego wyjazdu :wink:

Witam wszystkich,

czy ktos wie jak sprawuje się firma "FHU Prestige D&B" producent okien? Bo nie wiem czy brać od nich okna czy nie?

nie wiem czy producent czy posrednik

jesli to Ci co kiedys byli na roku chelmiskiej a dlugiej a teraz chyba na mickiewicza to dobrze. okna maja tanie, solidny monytaz, itd. kupowalem od nich okna do mieszkania ktore wynajmujemy studentom. symopatyczne malzenstwo tak chyba nieco po 30-tce. laska prowadzi biura a koles z kims tam jeszcze jezdzi i montuje