madzialenka 26.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dla wszystkich szukajacych wiosny. mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi za slownictwo. W koncu nie takie rzeczy slyszy sie na budowie. Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i k...a gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pier.....a wiosna do k...y nędzy? Co za poj....y kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to k...a wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba nap......a jakby ich tam w górze poj....o... Niby ponoć wiosna już jest, k...a - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, k...a ... A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ... Wiosna idzie ... ... najwazniejsze ze jednak idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Juz sie poprawilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Juz sie poprawilam. ja sie wyedytowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 26.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no jeszcze z tydzień może nie przychodzić a potem to już będę jej wyglądała z utęsknieniem, za tydzień wrócę do żywych a teraz zmykam dalej do książek paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.03.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no jeszcze z tydzień może nie przychodzić a potem to już będę jej wyglądała z utęsknieniem, za tydzień wrócę do żywych a teraz zmykam dalej do książek paaa kujon, kujon, kuuujon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 26.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 kurka właśnie stwierdzam, że za stara już jestem na to, głupi zawód sobie wybrałam, że całe życie trza się dokształcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 kurka właśnie stwierdzam, że za stara już jestem na to, głupi zawód sobie wybrałam, że całe życie trza się dokształcać no moj drugi ale nie ostatni zawod tez jest taki wiec miedzy innymi odpuscilem sobie tuz po magisterce dalsza kontynuacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 26.03.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ..nie wyobrazam sobie zapowiadanej za tydzien temp. +20 C....anomalie..h:) ja tam sobie jestem w stanie wyobrazić takie + 20 czad na marginesie, dzięki bardzo raz jeszcze kwit dowieziony - mam nadzieję że wszystko ok? Mysłe ,ze ok..nie wiem...bo mam urlop:))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.03.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ... mam urlop ... wobec tego najlepszego i duzo slonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 26.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ... mam urlop ... wobec tego najlepszego i duzo slonka Wielkie dzieki Piotrze..urlop to dla mnie odpoczynek psychiczny od jednej pracy....fizycznie nie odpoczywam...jutro reszte ziemii przywożą i można wyrównywać teren...a wkrótce nareszcie...trawka;)))) Żegnaj błoto:) Pozdrowionka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 26.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ... mam urlop ... wobec tego najlepszego i duzo slonka Wielkie dzieki Piotrze..urlop to dla mnie odpoczynek psychiczny od jednej pracy....fizycznie nie odpoczywam...jutro reszte ziemii przywożą i można wyrównywać teren...a wkrótce nareszcie...trawka;)))) Żegnaj błoto:) Pozdrowionka;) mi się udało na razie wyrównać ok. 200 m . Jeszcze pozostało ponad 1200 m Z grubsza spychczem mi to porozciągali a teraz walczę w koleinami jakie zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 26.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ... mam urlop ... wobec tego najlepszego i duzo slonka Wielkie dzieki Piotrze..urlop to dla mnie odpoczynek psychiczny od jednej pracy....fizycznie nie odpoczywam...jutro reszte ziemii przywożą i można wyrównywać teren...a wkrótce nareszcie...trawka;)))) Żegnaj błoto:) Pozdrowionka;) No to masz Danielu chyba bardzo nierówną działkę....mi zostało jakieś 200m2 jakies 10-20 cm wyrównac...i można siać trawke.... Spychacz pomoże..ale i tak musisz potem popracować z łopata i grabiami....najdokładniej...ja mam niedaleko kolesia z ciągnikiem który jeszcze przebronuje z aniewielkie pieniadze wszystko...jakby co dam namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 26.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ... mam urlop ... wobec tego najlepszego i duzo slonka Wielkie dzieki Piotrze..urlop to dla mnie odpoczynek psychiczny od jednej pracy....fizycznie nie odpoczywam...jutro reszte ziemii przywożą i można wyrównywać teren...a wkrótce nareszcie...trawka;)))) Żegnaj błoto:) Pozdrowionka;) No to masz Danielu chyba bardzo nierówną działkę....mi zostało jakieś 200m2 jakies 10-20 cm wyrównac...i można siać trawke.... Spychacz pomoże..ale i tak musisz potem popracować z łopata i grabiami....najdokładniej...ja mam niedaleko kolesia z ciągnikiem który jeszcze przebronuje z aniewielkie pieniadze wszystko...jakby co dam namiary:) Działka jest równa , tylko glina. Nawiozlem ok 15 cm czarnoziemu i teraz jadę z lopatami myslałem o bronowaniu ale za mokro było i by się pewnie zakopał. Wywrotka raz mi wpadła po osie A teraz kiedy zrobi się ladnie to od poniedzialku wejdą mi z ogrodzeniem przednim i będzie kłopot z wjazdem na działkę ciężkim sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 26.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 oo na otwarcie 100 strony się załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 W kwesti Certyfikatu energetycznego za 300zł Facet zapowiada ze na 100% bedzie to przyszly piatek-sobota-niedziela (3,4,5). Bedzie prowadzil przebudowe jednego z moich klientow w poznanskim starym browarze i na weekend ma zostac w toruniu lub bydgoszczy. w sumie jest nas juz 7 osob na ten dokument i caly czas mozna zglaszac na PW. ma napisac mi maila w jakie dni w jakich godzinach gdzie moze byc. z racji ze bedzie 3 dni to jest szansa na otrzymanie certyfikatu juz dnia nastepnego . jak cos wiecej sie dowiem dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wróciłam wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wróciłam wreszcie [list=] A gdzie Ty się podziewałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 W Paryżu na targach byłam. Jestem umęczona, ale zaraz weekend to se odpocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 W Paryżu na targach byłam. Jestem umęczona, ale zaraz weekend to se odpocznę [/quote Oooo, ale super. W Prayżu jest cudnie. Szkoda, że nie mówiłas, bym przez Ciebie przesłała paczkę dla mojej kuzynki I ona też coś tam dla mnie ma, no nic. A kiedy teraz jedziesz znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts