Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

podzielam opinię Magdy. Pamiętasz nasz skos pod płotem? Piotr też uparł się na trawę. Teraz nie chce o tym słyszeć, bo nawet nie ma jak wjechać kosiarką.

Wlasnie chcialam to napisac. Kochana, ale Twoja Tesciowa to bedzie pikus w porownaniu ze mna jak Cie dorwa za ganianie z ta noga w szynie. :evil:

kochana, szynę zdjęłam sobie osobiście już we wtorek, bo nie mogłam z tym ustrojstwem spać. Wczoraj pojechałam do sklepu medycznego kupić zalecaną ortezę na kolano i usiadłam na tyłek, bo to kosztuje 406 zł :evil:

Kupiłam opaskę uciskową na kolano i tak sobie z nią chodzę.

no my działkę, którą dostaliśmy od moich rodziców sprzedaliśmy i kupiliśmy 2 km dalej. Pomimo, że z moimi rodzicami bardzo się zgadzamy i nie ma żadnych awantur. Stwierdziliśmy, że życie 2 km dalej będzie dla wszystkich lepsze niż życie 200 m dalej. :D

no my działkę, którą dostaliśmy od moich rodziców sprzedaliśmy i kupiliśmy 2 km dalej. Pomimo, że z moimi rodzicami bardzo się zgadzamy i nie ma żadnych awantur. Stwierdziliśmy, że życie 2 km dalej będzie dla wszystkich lepsze niż życie 200 m dalej. :D

u nas nie bylo wolnych dzialek "nieco"dalej chyba ze z jakimis mankamentami. chcielismy w tej wiosce i tyle. to ma tez swoje plusy jak np. mala jest przeziebiona i siedzi w domku tak jak np. dzis ...

niby 300m ale mamy inna ulice, nie widzimy sie ani troche i oczywiscie nie slyszymy. oddziela nas cale osiedle :D . po sasiedzku tez bym nie chcial ...