agnieszkakusi 19.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Izawi, dziekuję za chęć pomocy. Jesli możesz to zajrzyj do "psychologa" tam w temacie "Jak im pomóc?" jest wszystko opisane. Chciałabym, żeby było wszystko w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 19.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 No właśnie zajrzałam i przeczytałam Też zaczęłam się zastanawiać nad pracą dla męża tej kobitki. Może oni tacy mało zaradni i nie bardzo wiedzą, jak wziąć sprawy w swoje ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 no własnie nie wie, bo jakoś nie mogę na niego trafić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Coś grupa zapadła w sen zimowy !???.... A u mnie w Nieszawce koparka właśnie ryje drogę i lada moment będą kanaliza i wodociąg. A ja właśnie walczę z papierologią do kredytu - cały segregator dokumentów ... Pozdro Thomass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro 03.12.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 ech... no chyba zapadłam... w sen zimowy znaczy się... wszystko załatwione (tzn. pozwolenie na budowę jutro do odebrania)i tylko murarza znaleźć i do roboty... ale już chyba nie warto ... byle do wiosny aaaa... jeszcze pytanko odnosnie kominków z płaszczem wodnym. Kto robi, jakiej firmy i za ile ? Dzienkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Odnośnie kominków, też zastanawiam się nad płaszczem wodnym... Niby dlaczego to darmowe ciepło ma całkiem uciekać... Odnośnie cen i producentów, to z kominków dla "zwykłych ludzi" będę wybierał pomiędzy LECHMĄ, TARNAVĄ a MACROTERMEM. Ceny ich kominków to ok. 4500 PLN netto plus automatyka, instalacja i wymiennik ciepła i montaż. Całość to mam nadzieję ok.7000-8000 PLN netto - w zależności od modelu i skomplikowania instalacji. U mnie będzie to połączone z ogrzewaniem gazowym - prawdopodobnie kocioł kondensacyjny. Są też oczywiście "Mercedesy" za kilka razy więcej. Ale do tego etapu jeszcze trochę.... Pozdrawiam Thomass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro 03.12.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 to jeszcze dodam linka tej firmyhttp://www.ctmpolonia.pl/też ludzkie ceny i dokładne opisy i pliki do ściągnięcia (montaż itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nie śpimy, nie śpimy. Dziecię się rozchorowało i ciężko znaleźć trochę czasu na forum. Poza tym ta nowa grafika trochę mnie wykańcza. A domek pnie się do góry. Dziś zaczynają kłaść suporex. Podobno mają położyć dwie warstwy. Razem będzie 7 więc w ciągu tygodnia powinni mury postawić. Może dzis znajdę troche czasu i uda mi się uzupełnić dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 04.12.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Łomatkoooooooo, nie zaglądałam parę dni, a tu wszystko inaczej My walczymy z wykończeniem i chyba prędzej ono nas wykończy. Jak przeżyję bez uszczerbku ten tydzień, to już jakoś dociągnę do Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geocache 04.12.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 To ja tez sie dolacze, my jestesmy na etapie wyboru i kupna dzialki. Wiec jesli uda sie sprawe zalatwic nawet w grudniu to nikle szanse aby zaczac budowe na wiosne 2007 ale jesien to juz moze ... dlatego bede sledzil watek bo wasze uwagi z polecanymi ekipami budowlanymi, hurtowniami bardzo pomoga nam w dlugiej drodze do wymarzonego domu na bazie projektow z http://www.studioatrium.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Geocache, a gdzie kupujesz działkę?[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patikop 04.12.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 witam wszystkich. od września poszukuję działki w okolicach torunia, bez skutku. Już 3 przeszła nam koło nosa. Mimo że byliśmy wstepnie umówieni, przyjechał inwestor, chciał kupic dwie duże działki obok tylko pod warunkiem że tą też dostanie, no to dostał. Jestem zrozpatrzona.Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geocache 05.12.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Geocache, a gdzie kupujesz działkę?[/u] Obecnie mam mamy kilka upatrzonych miejsc ale to wszystko zalezy od wielu czynnikow ktora dojdzie do realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patikop 06.12.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 geocache, pomóż!!! my usilnie od września szukamy i nic. może podpowiesz gdzie możemy jeszcze się rozejrze. brak już nam pomysłu. jak Ty to robisz, że jeszcze masz do wyboru kilka to ja juz nie wiem szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro 06.12.2006 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Coś mi się obiło o uszy, że niedaleko mnie sa działki na sprzedaż.... ale coś koło 70 zł/m2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.12.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Coś grupa zapadła w sen zimowy !???.... A u mnie w Nieszawce koparka właśnie ryje drogę i lada moment będą kanaliza i wodociąg. A ja właśnie walczę z papierologią do kredytu - cały segregator dokumentów ... Pozdro Thomass gdzie sie budujecie? w ktorej nieszawce my na wielkiej, ul piekna tzn. zaczynami na wiosne na razie na papierki wydalismy 10800 a na dzialce rosnie zielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geocache 07.12.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 geocache, pomóż!!! my usilnie od września szukamy i nic. może podpowiesz gdzie możemy jeszcze się rozejrze. brak już nam pomysłu. jak Ty to robisz, że jeszcze masz do wyboru kilka to ja juz nie wiem szacuneczek. To zalezy ile jestes w stanie dac za metr, i jak duza ma byc dzialka bo ceny zaleza od miejsc gdzie szukasz i jak daleko od Torunia sa np dzialki na Wrzosach ale ceny ok 200 zl za metr. Mozna probowac w Rozgartach itd Jak znajdziesz dobrego posrednika i podasz mu warunki jaki ma spelnic twoja dzialka a jesli podasz dodatkowo miejsca potencjalne to kewstia dotarcia do wlasciciela tej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patikop 07.12.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 no nie, 200zł na metr to nie cena dla mnie...szukam w kierunku złotorii, bardziej kopanino, grabowiec, nowa wieś..niestety w biurach nic nie. próbowałam juz z kilkoma. mnie interesuje działka koło 1000m2. jesteśmy skłonni kupi nawet i dwa tysiące. Tomka brat tez chce sie budowa to wtedy byśmy podzielili..niestety nic nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.12.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Patikop - napisała... szukam w kierunku złotorii, bardziej kopanino, grabowiec, nowa wieś..niestety w biurach nic nie. próbowałam juz z kilkoma. mnie interesuje działka koło 1000m2. jesteśmy skłonni kupi nawet i dwa tysiące. Tomka brat tez chce sie budowa to wtedy byśmy podzielili.. niestety nic nie ma.. Odnośnie terenów gdzie jeszcze są jakieś działki to zostało ich jeszcze trochę w Nieszawce (Małej i Wielkiej). Oczywiście jeśli ktoś może mieszkać za Wisłą - ja mieszkam po tej stronie Wisły od 9 lat. Do centrum miasta to znacznie bliżej niż np. ze Złotorii, Grabowca etc. - a zaletą jest to że gmina stoi frontem do budujących i dużo ułatwia i przyśpiesza. Pozdrawiam Thomass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.12.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Ale będzie miała daleko na kawę do Kopanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts