Kama1978k 06.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 W tym wypadku to chyba nie ambicji a argumentów nie masz A tekst o wysokim ubezpieczeniu w kontekście tego co napisałeś powyżej jest co najmniej funny. Pozdrawiam skoro tak mowisz to prosze ... nie wiem z jakiego powodu ciagniesz dalej ale jesli juz to robisz to dawaj: - jakich argumentow nie mam? - co to znaczy wedlug Ciebie wysokie ubezpieczenie? - jakie zestawienie faktow Cie bawi? Prosba - nie cytuj za wiele bo burdel sie robi Cytuję bo się odwołuję do Twoich wypowiedzi. I nie ekscytuj się tak bardzo. Mieliśmy już nie ciągnąć dyskusji bo jest ona poniżej Twojego poziomu - wiec po co ja kontynuujesz. Rozumiem - musisz mieć ostatnio słowo. A o wysokim ubezpieczeniu Ty napisałeś . I fakt że piszesz to na forum tak bardzo mnie rozbawił ze pozwoliłam sobie na tą wymianę zdań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cytuję bo się odwołuję do Twoich wypowiedzi. I nie ekscytuj się tak bardzo. Mieliśmy już nie ciągnąć dyskusji bo jest ona poniżej Twojego poziomu - wiec po co ja kontynuujesz. Rozumiem - musisz mieć ostatnio słowo. A o wysokim ubezpieczeniu Ty napisałeś . I fakt że piszesz to na forum tak bardzo mnie rozbawił ze pozwoliłam sobie na tą wymianę zdań. Pozdrawiam nie czytasz ze zrozumieniem z jakiegos nieznanego mi powodu szukasz zaczepki lapiac pojedyncze slowa nie starajac sie nawet zrozumiec sensu wypowiedzi proponuje choc jeszcze raz przeczytac o odpuszczeniu gdy rozmowa traci poziom . jak nie zrozumiesz to jeszcze sie obrazisz wiec postaraj sie, to taka moja mala prosba pa na dzis to moze podziekuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.04.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 zostawic Was na jeden dzień Magda, gdzieś Ty taka pogodę widziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Najlepszego przy wtorku Wczoraj przy 2-godzinnym paleniu w kociolku podczas porzadkowania podworeczka podgrzala mi sie CWU z 30 do 75 stopni + puszczenie ciepelka na dom w tym czasie zjaralem jakies 2 stemple bede mial pewnie niebawem balustrade na tarasie. musi byc drwniana. wybor padl na olszyne. z tych tanich podobno przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 07.04.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 kurcze, Madzialenka chyba miała rację, pojutrze ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.04.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 wchodziłam na http://www.twojapogoda.pl gdzie zawsze sprawdzam pogodę. Ma byc przelotny deszcz, ale ochłodzenie przez chyba dwa dni dopiero po świętach. A tak poza tym niech pada, bo trawka posiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 to moze ja jak zwykle sie wylamie nie bedac w tym wcale oryginalny i powiem ze kilkudniowe przewidywanie pogody to jak dla mnie bzdura. Wychodze z zalozenia ze skutecznie mozna przewidziec 48 godzin do przodu a reszta to gdybanie mogace sie sprawdzic lub nie nie lubie sie sugerowac czyimis domyslami wiec staram sie uwagi na to nie zwracac - zwykle dobrze na tym wychodze, choc i tak statystyczniue 50/50 to calkiem sporo ps. podobno lipiec w tym roku upalny ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ja też nie wierzę w pogodę ustalana dwa tygodnie do przodu. Czasami nawet dwa dni do przodu nie potrafią ustalić pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 07.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 to fakt, mnie nigdy wcześniej pogoda nie interesowała tak jak teraz, kiedy wiele rzeczy na budowie jest od niej uzależnionych. Ja nie chcę deszczu, bo u mnie dachówkę kładą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 to może umówmy się "z górą" tak: nad moim domkiem niech pada, nad Twoim nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 07.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Trawke to sobie podlejesz rozwijajac pasje ogrodnicza - z reszta taka zadbana i dogladana lepiej choc woniej rosnie, a deszcz niech nie pada - przynajmniej do listopada ! Ubiegly weekend rozpoczalem sezon budowlany 2009 - w tym roku planuje sporo samodzielnie z wykonczenia wiec robota pojdzie bardzo wolno, a w przyszlym roku moze posadze trawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a u nas dziś zaczynają pracować Krasnale - namiar od Nastki, dzięki Natalia A kiedy kończą, bo nam powiedzieli, że po świętach do nas przyjdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Michałka, jak zasiejesz swoja trawkę to będziesz wiedzieć, że ta deszczowa rośnie lepiej niż podlewana z węża jałową wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 07.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 widzę Nastka, że wiesz o kim mówię zasuwają chłopaki, ale pewnie ze 3 tygodnie im zejdzie Aga, może się uda tak załatwić bo ja najprawdę nie chcę deszczu jak masz tam wejścia to załatw to proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 07.04.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 oby nie padało, bo u nas na działce jest tak ziemia nasiąknięta, że koparka musiała się poddać bo nie mogła już manewrować w 70 cm koleinach poza tym gmina ma kopać wode i dobrze by było aby pogoda wtedy dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 07.04.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 wchodziłam na http://www.twojapogoda.pl gdzie zawsze sprawdzam pogodę. Ma byc przelotny deszcz, ale ochłodzenie przez chyba dwa dni dopiero po świętach. A tak poza tym niech pada, bo trawka posiana Ja polecam serwis http://new.meteo.pl Dla Torunia model UM http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&row=383&col=209&lang=pl&cname=Toru%F1 lub model COMPAS ten dluzsza ma prognoze ale czasami mniej trafna http://new.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&row=127&col=84&lang=pl&cname=Toru%F1 Podczas budowy dalem to moim budowlancom i bardzo byli zadowoleni bo dobrze sprawdzalo sie im. Szczegolnie np poziom wilgotnosci na niektorych etapach budowy wazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdeterminowany 07.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cześć wszystkim!Popieram przedmówcę, http://www.new.meteo.pl dla tej okolicy najlepszy, choć zdarzają się wpadki.Trochę zahaczyłem o temat podlewania deszczówką, że jest lepsza od kranówy. Co myślicie na temat, żeby zbierać deszczówkę do wkopanego w ziemię zbiornika, aby potem użyć jej do podlewania?Może ktoś zrobił już coś takiego?Pewno z czasem w takim zbiorniku rozwiną się glony. To z pewnością wada tego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdeterminowany 07.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ...tak cicho, chyba wszyscy już śpią.Rano na pewno ktoś coś napisze. Idę spać. Do juterka! chhhh........ rrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.04.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Co do deszczówki, to my wkopiemy rury rozsączające z odprowadzeniem wody z rynien na ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 08.04.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A my na razie mamy rynny i na tym zakończyłem Myślałem o rozprowadzaniu , ale i tak mam dużo wody na działce Prawdopodobnie skończy się na jakiś zbiornikach w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts