piotrulex 27.04.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ... W końcu mogę zamieścić obiecane fotki ... pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.04.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Bardzo ładne ogrodzenie. Nasze nie będzie takie artystyczne - wersja oszczędnościowa kupiona w markecie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 28.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Poszukuje ekipy od tynków cementowo-wapiennych z agregatu. Jeśli macie ekipe godną polecenia to prosze o namiary. Podobno są ekipy które robią taki tynk od razu pod malowanie - gładzą/filcują czy jak to sie nazywa, że jest baaardzo równa powierzchnia - coś słyszeliście o tym?Wolałbym dopłacić kilka złotych a nie mieć gipsowych. ps.Czy są ekipy które robią tynk c-w robiony w 3 etapach,tj obrzutka,narzut i szlichta z drobnego piasku zatarta pacą filcową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ja mam tynki cem-wap, niby miały być pod malowanie miód-malina a nie są zwalają na zły piasek, może lepiej zrobić takie z gotowej mieszanki gdzie uziarnienie jest jednakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 My mamy gipsowe. Tylko je malowaliśmy, gładzi nie kładliśmy, ale parę dziur widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi_pod 28.04.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam ponownie. Czy ktoś spotkał się z rozbojem w biały dzień - za papiery z gminy żeby móc się podłączyć do sieci wod-kan zawołali 3600zł (nie są to warunki przyłącza) no i oczywiście nie ma możliwości obejścia tych papierów!! Bez nich nie będzie wody, a u mnie sucho jak na pustyni - wczoraj panowie kopali i się nie dokopali - sama glina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.04.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam ponownie. Czy ktoś spotkał się z rozbojem w biały dzień - za papiery z gminy żeby móc się podłączyć do sieci wod-kan zawołali 3600zł (nie są to warunki przyłącza) no i oczywiście nie ma możliwości obejścia tych papierów!! Bez nich nie będzie wody, a u mnie sucho jak na pustyni - wczoraj panowie kopali i się nie dokopali - sama glina. czyli kolega sie buduje w gminie Wielka Nieszawka edit: znalalem ze w Lysomicach czyli nie tylko wojt Kaczmarek jest taki pazerny na kase nowych mieszkancow - w koncu z czegos ten na razie wirtualny park wodny trzeba wybudowac (ja w to osobiscie nie wierze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.04.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Poszukuje ekipy od tynków cementowo-wapiennych z agregatu. Jeśli macie ekipe godną polecenia to prosze o namiary. na przelomie 2007/2008 tacy chcieli od nas 18 zeta od metra robocizny. podobno dobrzy. dalismy sobie spokoj. tesc zrobil cem-wap, machnal gladz, ja wyszlifowalem, pomalowalismy i jest pieknie czasami zaciekaja jakims tam piaskiem kwarcowym bardzo drobnym i nie trzeba gladziowac ale ile w tym prawdy to niewiadomo technologia to jedno a umiejetnosci majstra to drugie i niestety stanowiace 90% calego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 28.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 [ na przelomie 2007/2008 tacy chcieli od nas 18 zeta od metra robocizny. podobno dobrzy. mogę prosić o namiary? telefon wiele nie kosztuje, a może są jednak dobrzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.04.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 [ na przelomie 2007/2008 tacy chcieli od nas 18 zeta od metra robocizny. podobno dobrzy. mogę prosić o namiary? telefon wiele nie kosztuje, a może są jednak dobrzy? numeru nie mam, dostalem od hydraulika z ktorym nie chce wiecej rozmawiac przepraszam ale nie pomoge ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no witam po krótkiej przerwie U nas ruch jak na Szerokiej. Co chwilę coś się dzieje. Płytki położone, gont na gospodarczym też, trawa z boków domu posiana. Pół skarpy obsadzone. Wczoraj zapadła decyzja o kopaniu studni. Zadzwoniłam na Żwirki i Wigury (Natalia, dzięki za namiary) i wieczorem mieliśmy wykopaną studnię Do zrobienia został nam przód. Dziś będziemy mierzyć płot. Mam nadzieję, że do końca maja zakończymy wszelkie działania na działce. Tylko przy drodze co raz więcej górek piachu do wywiezienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.04.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 U nas też ciągle coś się dzieje. Wczoraj byli pomierzyć kostkę, dziś jedziemy podpisać umowę, więc może w przyszłym tygodniu zaczną robić . W piątek i sobotę przyjdą nam kończyć płot frontowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Natalia, ja będę dzis dzwonić, bo nam się kilka kostek zapadło. Najprawdopodobniej za słaba podsypka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Natalia, ja będę dzis dzwonić, bo nam się kilka kostek zapadło. Najprawdopodobniej za słaba podsypka. Nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.04.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Właśnie dzwoniłam do PINB - mamy odbiór, zaświadczenie jest do odebrania u nich. Wszystko ładnie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.04.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 czy ktoś poratuje mnie namiarem na kominiarza i jakiegoś geodetę, bo jak na razie 2 razy trafiliśmy na jakiś dziwaków? potrzebuję do odbioru Natalia jak długo czekałaś na ten świstek z PINB-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 czy ktoś poratuje mnie namiarem na .. jakiegoś geodetę .. geodeta 604-708-683 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 geodeta ze starostwa, fajna babka 606-275-920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 czy ktoś poratuje mnie namiarem na kominiarza i jakiegoś geodetę, bo jak na razie 2 razy trafiliśmy na jakiś dziwaków? potrzebuję do odbioru Natalia jak długo czekałaś na ten świstek z PINB-u? Czekałam równo 21 dni. Dziś minęło, zadzwoniłam do babki z sekretariatu i mówi, że ma zaświadczenie do odbioru, więc pewnie jutro podjade. Kominiarza miałam od forumowych Oli i Krzyśka, ale już wywaliłam numer z komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dziękuję za geodetów, proszę jeszcze o kominiarza bo tylko jego mi brakuje do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts