Ola i Krzysiek 29.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Kominiarz - gość nazywa się Krzysztof Kończykowski, bierze 150 zł. 607-153-447. Geodeta - Maciej 501-024-623 Oba kontakty sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.04.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dzięki Ola na to czekałam mam już komplet kontaktów teraz muszę zabrać się do roboty jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.04.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 o żesz by to, chyba jakieś fatum nade mną wisi, jakby tego wszystkiego było mało to na dodatek poszła mi przekładnia kierownicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.04.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 o żesz by to, chyba jakieś fatum nade mną wisi, jakby tego wszystkiego było mało to na dodatek poszła mi przekładnia kierownicza pewnie za czesto krecisz kierownica w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.04.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jest to jakieś wytłumaczenie, ale co mi to daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.04.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jest to jakieś wytłumaczenie, ale co mi to daje nie robic tego w przyszlosci po kosztujacej kilka stow naprawie (w zaleznosci od auta, uszkodzenie czy solidnosci usuniecia usterki) jesli wiesz dlaczego cos sie zepsulo to raczej sporo daje, przyszlosciowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 trza płacić i płakać, żebym tylko wiedziała why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.04.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wybraliśmy płytki na taras, balkon i schody. Może w końcu kiedyś skończymy te brudne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek_torun 30.04.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Garaż blaszany - jeśli ktoś potrzebuje-są likwidowane garaże z tyłu za Cinema City, wejście od ul Gałczyńskiego, my kupiliśmy za 500zł -3mx5m, w trakcie rozbiórki oferowali nam inny za 300zł w jeszcze lepszym stanie-garaże są solidne, napewno trudniej jest się do nich włamać niż do tych nowych oferowanych obecnie na rynku za ok 1500zł, ale też dłużej je się rozkłada i składa. My rozwieszaliśmy ogłoszenia przy wejściu o zamiarze zakupu garażu -w taki sposób znaleźliśmy. Potwierdzam - to jest jeszcze aktualne. Dowiedzialem sie ze garaze maja byc likwidowane do pazdziernika 2009. A zostalo ich tam sporo... Mi sie udalo - nawet nie zdazylem przywiesic pierwszego ogloszenia na drzewie a juz zaczepil mnie pan, ktory chcial szybko sprzedac blaszaka 5m x 3m. Dodam ze to co prawda uzywany, ale o niebo lepszy niz te nowe z cienkiej blachy za 1200-1500zl. Kosztowalo mnie to 300zl garaz + 120zl transport ok 25km (umawialismy sie na 100, ale sam dorzucilem 20 zl na piwo:) ). Co do transportu to polecam Trans-Kris, tel 667722580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 30.04.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 czy ktoś poratuje mnie namiarem na kominiarza i jakiegoś geodetę, bo jak na razie 2 razy trafiliśmy na jakiś dziwaków? potrzebuję do odbioru Natalia jak długo czekałaś na ten świstek z PINB-u? Czekałam równo 21 dni. Dziś minęło, zadzwoniłam do babki z sekretariatu i mówi, że ma zaświadczenie do odbioru, więc pewnie jutro podjade. Kominiarza miałam od forumowych Oli i Krzyśka, ale już wywaliłam numer z komórki. Ja mam ten namiar na kominiarza od Oli...może zrobimy to za jednym razem Marzenko co?? Jedna ulica jeden dzień i facet bedzie tez zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ja jestem za , chcemy do niego dzwonić w tym tygodniu, żeby się ugadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 03.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ...hmm..to czego sie bałem..stało sie rzeczywisością..moj trawnik nadaje sie do....zaorania...zbronowania i do założenie na nowo.. Przez te susze...albo w wyniku innych błędów...mam zielono....plackami od trawy....w większości od 2liściennych chwastów... Nie mam pojęcia co sie stało...jesienią frontowy trawnik posiany i jest rewelacyjny.... Może ma ktoś pomyśl co z tym zrobić...widze ze nasionka jeszcze leza..niewykiełkowany:( Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.05.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 spokojnie, u nas pomimo podlewania też leżą. Wczoraj jeszcze dosiewaliśmy w miejscach gdzie spłukała woda lub wydziobały ptaki. Liczymy na deszczyk. Jednak natura to natura. Podlewanie z węża to tylko przetrwanie dla roślin. Przed domem mam zrobiony płotek, a na nim skrzynki z pelargoniami zwisającymi. Nie mogłam się doczekać, ale już są Wczoraj zaczęliśmy zamiatać całą kostkę ze żwiru. Dopiero widać, że mamy grafitową kostkę, a nie jakąś piaskową W tym tygodniu zamawiamy koparkę i wywozimy cały piach z górek, które leżą pod domem. W końcu...jak wszystko wywiozą to zmierzymy płot i zamówimy drzewo. W ciągu tygodnia mamy miec na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 U nas do jutra mają być gotowe barierki na balkonie i tarasie. Dziś kończą spawać resztę frontowego płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 04.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 spokojnie, u nas pomimo podlewania też leżą. Wczoraj jeszcze dosiewaliśmy w miejscach gdzie spłukała woda lub wydziobały ptaki. Liczymy na deszczyk. Jednak natura to natura. Podlewanie z węża to tylko przetrwanie dla roślin. Przed domem mam zrobiony płotek, a na nim skrzynki z pelargoniami zwisającymi. Nie mogłam się doczekać, ale już są Wczoraj zaczęliśmy zamiatać całą kostkę ze żwiru. Dopiero widać, że mamy grafitową kostkę, a nie jakąś piaskową W tym tygodniu zamawiamy koparkę i wywozimy cały piach z górek, które leżą pod domem. W końcu...jak wszystko wywiozą to zmierzymy płot i zamówimy drzewo. W ciągu tygodnia mamy miec na miejscu. Aga!! obys miała racje..che spryskać jeszce p/ciwko 2 liściennym...jak nic to nie da..bede działal od nowa.. Jaki masz ten piach który wywozisz?? Gdzie go wyrzucasz??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 piach leśny pomieszany ze żwirem i troszeczkę gruzu. Wywóz najprawdopodobniej do Złotorii. Będzie tego ok. 3 wywrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.05.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam. Ja coprawda jeszcze weekenduje ale najlepszego przy poniedzialku zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 04.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 piach leśny pomieszany ze żwirem i troszeczkę gruzu. Wywóz najprawdopodobniej do Złotorii. Będzie tego ok. 3 wywrotki. No to bedziesz miała porzadeczek:) Pytałem o piacxh bo chciałem troszke podrównac sobie wjazd...i szukam czegoś dobrego;) Miłego dnia.....ps. jak tam niquitin?? działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no ostatnia zakupiona paczka leży w domku. Mąż od stycznia nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.05.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ax99 jak chcesz trochę gruzu to zapraszam do mnie Aga, zamawiasz jakieś kontenery, możesz dać namiary na firmę, która to robi lub kogoś kto przyjmuje gruz? chciałabym wywieźć tego trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts