madzialenka 04.05.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 O ktorej bedziesz w domu? Przyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.05.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 nie wiem, najpewniej ok. 16, bo jadę jeszcze zobaczyć meble na taras przed dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 04.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witajcie po weekendzie.Zrobilem kiepski interes - sprzedalem suporex po 6,50 ktory kupilem w zeszlym roku po 9,50.Sezon budowlany rozpoczne z opoznieniem ze wzgledu na prace porzadkowo - przygotowawcze.A co do kosztow podlewania - ja jedynie podlewam jak cos przesadze, a tak daje sobie spokoj i tylko wykopuje uschniete rosliny - to taka naturalna selekcja. Podlewanie bedzie kosztowne tylko na poczatku, pozniej jak juz ma sie ten ogrod to coraz mniej, zwlaszcza ze nasz klimat jest dosc deszczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Patrzac na ostatnie 5 tygodni o naszym klimacie mozna powiedziec wiele, ale nie, ze jest deszczowy. I niestety ogrod zawsze bedzie wymagal duzo wody - wychowalam sie w domu z 30-letnim ogrodem i ciagle trzeba bylo lac. Zwlaszcza na trawnik. Stad moje zainteresowanie automatyka, bo juz teraz spedzam na podlewaniu 3-4 godziny, a mam bardzo dobre cisnienie wody. Jedyny minus automatycznego nawadniania to koszt - dla mojego ogrodu okolo 30 tysiecy. Dlatego tez zastanawiam sie nad opcja zamowienia samego projektu i samodzielnego instalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.05.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Magda, u nas mija już 6 tydzień bez deszczu. Liczę od naszego posiania trawy. Dziś spadnie, na pewno spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 04.05.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Olo jesteś dziś w domu po południu?, ostatnio widziałam żonkę jak podlewała trawkę z przodu domku i bobaska:) dzis jesteśmy umówieni z panem od łazienek to byśmy wdepnęli. Mój nie myśli nawet od wywożeniu gruzu, twierdzi, że to tu to tam się podsypie, ale tego jest tak dużo bede po 16... pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 04.05.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Olo jesteś dziś w domu po południu?, ostatnio widziałam żonkę jak podlewała trawkę z przodu domku i bobaska:) dzis jesteśmy umówieni z panem od łazienek to byśmy wdepnęli. Mój nie myśli nawet od wywożeniu gruzu, twierdzi, że to tu to tam się podsypie, ale tego jest tak dużo bede po 16... pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Aga, oby. Juz mam wezowstret. Moge wpasc z Jasiem po 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 jak będę wracać do domu to dam Ci znać, że jestem, żebyś nie czekała, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.05.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 04.05.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 W końcu mogę zamieścić obiecane fotki. Na zdjęciach nie ma jeszcze napędu - był montowany w piątek . Gdyby nie zawiasy można by pomylić z Wiśniowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 04.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 W końcu mogę zamieścić obiecane fotki. Na zdjęciach nie ma jeszcze napędu - był montowany w piątek . Gdyby nie zawiasy można by pomylić z Wiśniowskim Dokładnie Wzór wziąłem w Wiśniowskiego , zawiozłem do kowala i chyba mu nawet wyszlo . Koszt 1/3 Wiśniowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Rozmawialam ostatnio z gosciem od automatycznego nawadniania - nie ma wyjscia, trza zrobic. Jak mi wystrzelil, ze koszty wody przy takiej powierzchni ogrodu moga dochodzic do 1000 zl miesiecznie, spadlam z krzesla. A do kogo ten telefon? m3 wody kosztujepewnie nieca 3 zeta 1000 / 3 zeta = 333m3 wody dziennie wychodzi ponad 11m3 nie jest to lekka przesada ja sie nei znam, tak tylko teoretyzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.05.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nasz płot frontowy skończony. Dziś skończą robić barierki na balkonie i tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.05.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no u nas idzie ok. metra sześciennego dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.05.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dajcie prosze jakies namiary gdzie dzwoniliscie, kupowaliscie drewniane sztachety na plot. Szlifowane o prostym ksztalcie jedynie zaokraglenie na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebDan 05.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam serdecznie. Mamy problemik. ''Budowlaniec'' nam się obraził. Właśnie uzgadnialiśmy roboty posadzkowe. Wszystko było OK do czasu kiedy to ''budowlaniec'' oprócz zaliczki na materiały (to jest w porządku) zażądał zapłaty za robociznę z tak zwanej góry to już mniej). Zgadnijcie co odpowiedziałem, a on rzucił słuchawką. Wiec teraz potrzebuję kogoś kto mi te posadzki wyleje. A sprawa jest nagląca bo w sobotę kończą chłopaki sprawy wodne i grzewcze. Znacie kogoś? POMOCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.05.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wczoraj wieczorem przyjechał do nas koparkowy i zabrał 3 wywrotki piasku, co by w czwartek nie mieć tyle roboty. Od razu lepiej. nie ma tyle górek pod domem. Magda, teraz to chociaż będę Twój samochód widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 06.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Magda, teraz to chociaż będę Twój samochód widziała Czyli koniec z nalotami z zaskoczenia. Mam nadzieje, ze nie masz mi za zle uwag o roslinkach i ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 no wiesz...kobieto, dobre rady zawsze mile widziane. Po torf pewnie dziś pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts