Michałka 07.05.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 I jak teraz - rosnie trawa po deszczu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 07.05.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobrze że popadało W sobotę przygotowujemy się do ostatecznej batalii z trawnikiem . Wszystkie siły zostaną rzucone na zrobienie równej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.05.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 W dzienniku zdjęcia mojego płotu i barierek. Teraz czekamy na płytkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 przepraszam za caly dzien nieobecnosci ale musialem wyskoczyc na Litwe. Tak tylko informacyjnie podam ze teraz w mazurskich okolicach drogi puste i do granicy w Ogrodnikach jechalem nieco ponad 5 godzin z Torunia. Dobrej drogi nie ma, waskie, krete, przez lasy itd ale za to nie ma fotoradarow i pusto. Najlepszego po deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 W dzienniku zdjęcia mojego płotu i barierek. Teraz czekamy na płytkarza Az sprawdzilam, czy moja brama jest na miejscu. Bardzo ladna barierka tarasowa. Chcesz jeszcze ta roslinke na skarpe, bo bede ja w weekend wykopywac, to najlepiej byloby ja od razu wsadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.05.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hm... w weekend mam wykłady, więc nie bardzo mam kiedy, a ogród to plan na za 2 tygodnie gdzieś , może byś jeszcze przetrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ...hmm..to czego sie bałem..stało sie rzeczywisością..moj trawnik nadaje sie do....zaorania...zbronowania i do założenie na nowo.. Przez te susze...albo w wyniku innych błędów...mam zielono....plackami od trawy....w większości od 2liściennych chwastów... Nie mam pojęcia co sie stało...jesienią frontowy trawnik posiany i jest rewelacyjny.... Może ma ktoś pomyśl co z tym zrobić...widze ze nasionka jeszcze leza..niewykiełkowany:( Pozdrowionka Po pierwsze, poczekaj. Nie wiem kiedy siany byl trawnik, ale skoro jeszcze nie wszystko wzeszlo, to pewnie niedawno, a trawa to tak naprawde mieszanka nasion 3-4 odmian z roznym okresem wzrostu. Jezeli problemem sa tylko chwasty a nie pozapadany teren, to szkoda to zaorac. Czesc chwastow wykonczysz koszeniem, ale takie jak mniszek, koniczyna czy stokrotki to juz tylko chemicznie lub mechanicznie. Osobiscie uwazam mechaniczne pozbywanie sie chwastow za lepsze, chociaz pracochlonne rozwiazanie. Z chemia musisz pamietac, ze przez pewien czas nic nie powinno sie siac ( czas zalezny od preparatu), jesli masz psa lub kota to tez trzeba uwazac (mialam okazje zobaczyc co sie dzialo z zaba, ktora wskoczyla na trawnik potraktowany roundapem, do smiechu jej nie bylo). Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hm... w weekend mam wykłady, więc nie bardzo mam kiedy, a ogród to plan na za 2 tygodnie gdzieś , może byś jeszcze przetrzymała Przetrzymam. Juz nawet zaczyna kwitnac, na zolto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dla zakładających ogród mogę podac namiary na dobrą ziemię Ten, ukrywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dla zakładających ogród mogę podac namiary na dobrą ziemię Ten, ukrywany To ja poprosze. Mam na tapecie kilka ogrodow, gdzie bede potrzebowala sporo ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Zaczęłaś zajmować się ogrodami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Zaczęłaś zajmować się ogrodami?? A myslisz, ze czemu jestem taka upierdliwa u Ciebie. Przeciez juz dawno mowilam, ze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 509-183-474, 507-121-013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.05.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dajcie prosze jakies namiary gdzie dzwoniliscie, kupowaliscie drewniane sztachety na plot. Szlifowane o prostym ksztalcie jedynie zaokraglenie na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 07.05.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jak u was dekarze przycinali dachowke-na dole czy na dachu?Czytalam kiedys gdzies zebý nie ciac na dachu bo brud(pylek)ciezko zmyc a moj dekarz chce ciac na dachu bo twierdzi ze betonowa to tnie sie na dole a ceramiczna glazurowana mozna na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 07.05.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 moją dachówkę cieli na dachu, wczorajszy deszczyk ładnie spłukał ten pył mam ceramiczną na dodatek antracytową, więc pył był bardzo widoczny, ale teraz już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ceramiczna brazowa - ciete na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 07.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no to mnie uspokoiliscie z tym cieciem dachowki na dachu a myslalam,ze ten moj dekarz to na latwizne chce isc tlumaczac mi ze bedzie cial na dachu i bedzie dobrze -no to mu odpuszcze i niech sobie tnie u gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.05.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Najlepszego przy prawie poczatku weekendu Niestety znow pracowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.05.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 a my byliśmy wczoraj na koncercie Krawczyka. Sylwia tańczyła z Krawczykiem za rękę na scenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts