Siouxiee 08.05.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 a jaka pogoda w naszym kochanym miescie?? Bo jutro, a w zasadzie dzis wpadam i to na caly miesiac warto zabrac sandaly, czy raczej kalosze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 09.05.2009 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zapowiada się słoneczny dzień Troszkę chmurek się błąka po niebie ale miejmy nadzieję że popłyną sobie dalej. Dzisiaj pracowity dzień w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 09.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zapowiada się słoneczny dzień Troszkę chmurek się błąka po niebie ale miejmy nadzieję że popłyną sobie dalej. Dzisiaj pracowity dzień w ogrodzie oby tak bylo, przez caly czas! Nie mam sie wie co zastanawiac - biore sandaly, trzeba byc optymista Szykuje sie niezly odlot, hihihi Milej pracy wszystkim ogrodnikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.05.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 moi drodzy! W końcu mogę nadawać z domu Dzięki mężowi Natalii, który był tak miły i przyjechał mi to ustrojstwo podłączyć Natalia, podziękuj jeszcze raz ślubnemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.05.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Nie ma za co - po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.05.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 mily tygodnia poczatek, mily caly tydzien ... najlepszego przy poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.05.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 wszyscy jacy zarobieni hohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.05.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 U nas jutro zaczynają kłaść kostkę. W związku z tym mamy pracowity początek tygodnia, bo musimy wkopać rury rozsączające wodę z rynien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 12.05.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Sliczna pogoda dla ogrodnikow - tylko to podlewanie wam doskwiera... W sobote zamowilem ekipe budowlana, planuje dac im w ramach premii ten moj tynk Knaufa w workach, bo jak jeszcze troche poleza to beda do wyrzucenia . Jesli ktos do konca tygodnia przebije oferte to tynk lezy u nas do odbioru - 4 worki + 0,5 worka gładzi gipsowej Knaufa gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.05.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 my caly czas pielimy ogrodeczek. wyrywamy kilkudziesiecioletnie zielsko dzis chyba kupimy nowe, solidne widly bo te co mamy nie daja rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 My też planujemy od przyszłego tygodnia zacząć akcję ogród - mamy urlop, więc będzie czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a u nas przez fachowffffców od kostki wszystko się przedłuża. Okazało się, że inteligentni panowie tak nam zrobili podjazd, że brama na jednym końcu byłaby nad kostką, a nad drugim 20 cm wyżej Chodnik miał być w jednym poziomie z podjazdem, a był niżej. Wczoraj przyszedł znajomy, który miał nam robic płot i wszystko poprawiał. Szlag by to trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 My też planujemy od przyszłego tygodnia zacząć akcję ogród - mamy urlop, więc będzie czas... my w tym roku w urlop chcemy sobie naprawde pourlopowac i z 2 tygodnie pojezdzic, pozwiedzac i opalic sie 2005 - ostatni urlop 2006 - kilkumiesieczne dziecko 2007 - budowa i male dziecko 2008 - dopiero co zakonczona budowa i rozkoszowanie sie wlasnym domem 2009 - urlop 11-26 lipca i do ogrodka nie mam zamiaru wchodzic . Niebawem bedzie zwrot z US wiec pare zeta bedzie dodatkowej kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No prawdziwy urlop też planujemy, ale we wrześniu, wprawdzie tylko tygodniowy, ale wyjazdowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.05.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ale Wam zazdroszczę tych urlopów, my w Boże Ciało jedziemy nad morze i to wszysko z urlopu na ten rok, w zeszłym też nie bylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ale Wam zazdroszczę tych urlopów, my w Boże Ciało jedziemy nad morze i to wszysko z urlopu na ten rok, w zeszłym też nie bylismy Do wakacyjnych wyjazdow jeszcze sporo czasu i wiele moze sie przydazyc wiec nie ma czego "zazdroscic" Jak euro przekroczy ponownie 5,00zł mamy postanowione ze odpuszczamy. Nasze auto choc bardzo wierne nie jest juz najmlodsze a jakby nie bylo co najmniej 4000km bedzie musialo wykrecic przez te kilkanscie dni Znajomi z ktorymi mamy jechac maja synka od kilku dni w szpitalu. Jelitowka i jego ostatnio zlapala i tak sie bidula odwodnil ze lezy z podlaczona kroplowka Nasza 3-latka miala to samo z 2-3 tygodnie temu to dostala skierownia do szpitala zakaznego . Cale szczescie bez tego dobrodziejstwa jej sie poprawilo i spedzila ten czas w domku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 13.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 My też planujemy od przyszłego tygodnia zacząć akcję ogród - mamy urlop, więc będzie czas... my w tym roku w urlop chcemy sobie naprawde pourlopowac i z 2 tygodnie pojezdzic, pozwiedzac i opalic sie 2005 - ostatni urlop 2006 - kilkumiesieczne dziecko 2007 - budowa i male dziecko 2008 - dopiero co zakonczona budowa i rozkoszowanie sie wlasnym domem 2009 - urlop 11-26 lipca i do ogrodka nie mam zamiaru wchodzic . Niebawem bedzie zwrot z US wiec pare zeta bedzie dodatkowej kapusty Hehhe u mnie podobnie 2006 ostatni urlop-Bułgaria samochodem 2007 Ślub i rozpoczeta budowa 2008 Urodziła się córeczka 2009 Córeczka ma 10 mcy...i tylko jakieś Polskie morze wchodzi w rachube... 2010 ....mam zamiar gdzieś odpoczac,,, A`propos prac ogrodowych....ile tylko miałbys wolnego czasu....to i tak za mało na grzebanie w ziemii i prace wokół domu...zobaczysz...Maasakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.05.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 .. A`propos prac ogrodowych....ile tylko miałbys wolnego czasu....to i tak za mało na grzebanie w ziemii i prace wokół domu...zobaczysz...Maasakra ale ja juz to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.05.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 a ja wczoraj poprawiłam sobie humor. Pojechałam do Ostaszewa do centrum ogrodniczego i kupiłam komplet mebli przed dom. Do męża zadzwoniłam tylko z info, że w końcu dostałam takie jakie chciałam A że akurat byłam busem to panowie zapakowali i nie było problemu z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Akcja kostka idzie pełną parą. Wczoraj przygotowali teren i osadzili obrzeża, dziś zaczynają układać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts