piotrulex 15.05.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 15.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gdzie w Toruniu jest najwiekszy wybor obejrzenia cegly klinkierowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 15.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Najwiekszy ? nie wiem, ale sporo naogladasz odwiedzajac Torbet i Betor, ktore sa dosc blisko siebie - koncowka ul Polnej.Gratuluje planow urlopowych !Co do ceny Euro - dlaczego nie kupicie waluty teraz poki cena jeszcze .... hm wysoka. A jadac starym gruchotem daleko to dodatkowa przygoda - nie zawsze radosna, ale ja to praktykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gdzie w Toruniu jest najwiekszy wybor obejrzenia cegly klinkierowej? zdaje mi sie ze w ceg-tor chyba na ceramicznej choc kupilem w przemyslowce na chrzanowskiego bo na to samo mieli lepsze ceny, tez cos dokupowalem na curie chyba w tropsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ... jadac starym gruchotem daleko to dodatkowa przygoda - nie zawsze radosna, ale ja to praktykuje. nasze prywatne autko ma 14 latek mamy go od ponad 5 lat i nigdy nas nie zawiodl a czasami i 5tys km w 2 tygodnie musial wykrecic z miesiac temu zrobilismy tysiaka przez weekend i to z 5 osobami na pokladzie + zawalonym bagaznikiem. nie za wiele pali, gaz tani jak barszcz, 140km/h mozna non stop trzymac a przy normalnej jezdzie spokojnie wystarczy czesci tanie, cale szczescie sie nie psuje wiec moze i dozywocie u nas dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 15.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 duży wybór cegły klinkierowej mają na Wapiennej w Cegtorze a ja dziś odbieram autko z naprawy 850 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 duży wybór cegły klinkierowej mają na Wapiennej w Cegtorze ... o wlasnie nie jak pisalem ceramiczna tylko wapienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 15.05.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gdzie w Toruniu jest najwiekszy wybor obejrzenia cegly klinkierowej? zdaje mi sie ze w ceg-tor chyba na ceramicznej choc kupilem w przemyslowce na chrzanowskiego bo na to samo mieli lepsze ceny, tez cos dokupowalem na curie chyba w tropsie cegla klinkierowa CRH Fenix zamowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.05.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 a ja właśnie weszłam na forum i przeczytałam o Tomku1950 i nie mogę sie uspokoić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 16.05.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Jak u was dekarze przycinali dachowke-na dole czy na dachu?Czytalam kiedys gdzies zebý nie ciac na dachu bo brud(pylek)ciezko zmyc a moj dekarz chce ciac na dachu bo twierdzi ze betonowa to tnie sie na dole a ceramiczna glazurowana mozna na dachu podobno niektórzy z producentów w warunkach gwarancyjnych mają zastrzeżone, że gwarancja nie obejmuje dachówek ciętych na dachu - sprawdź to i ewentualnie zmyj dach przed położeniem dachówek. Ponoć nie wymienili komuś dachówek ceramicznych popękanych - taki pajączek się zrobił - bo papa na dachu była cała w pyle i był dowód, że nie spełnili waruków gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 cegla klinkierowa CRH Fenix zamowiona tez mamy c CRH, chyba sahara, taka zoltawo-piaskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.05.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam. O cenach sztachet nikt mi niestety nie napisal to moze ja ... sosna, swierk. szeroka 13cm, gruba 2cm, wysoka 140cm - 5,50zł z transportem. prosta, szlifowana u gory zaokraglona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.05.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 20.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam. O cenach sztachet nikt mi niestety nie napisal to moze ja ... sosna, swierk. szeroka 13cm, gruba 2cm, wysoka 140cm - 5,50zł z transportem. prosta, szlifowana u gory zaokraglona A masz moze taka jedna w zapasie ? My jesli dobrze pamietam may podobny rozmiar i jedna budowlancy nam zlamali w bramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.05.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam. O cenach sztachet nikt mi niestety nie napisal to moze ja ... sosna, swierk. szeroka 13cm, gruba 2cm, wysoka 140cm - 5,50zł z transportem. prosta, szlifowana u gory zaokraglona A masz moze taka jedna w zapasie ? My jesli dobrze pamietam may podobny rozmiar i jedna budowlancy nam zlamali w bramie jeszcze nie kupowalem. dzis powinienem miec jeszcze jedna i byc moze lepsza oferte lepiej kup u tego samego bo moze sie roznic drewnem czy zaokragleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 21.05.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 chciałam podziękować Oli za namiar na kominiarzy, Olu dziękuję , żeby wszystko tak fachowo i szybko było załatwiane to życie byłoby piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thermo 21.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 my też mieliśmy przygodę z Thermoprojektem, obsługiwała nas młoda dziewczyna, kompletnie niekompetentna, w pewnym momencie wyszedł ze swojego pokoju Winogrodzki i pani powiedziała do nas, że to jest właśnie właściciel ale zrobiła to w takim tonie, jakbyśmy mieli od razu bić pokłony. Wkurzyliśmy się i zebraliśmy papiery, poszliśmy do pani Rogulskiej i wszystko mieliśmy w 2 tygodnie, łącznie z pozwoleniem na budowę i o połowę taniej Witam grupę z Torunia i okolic. My z żoną zamierzamy rozpocząć budowę w przyszłym roku ( gmina Obrowo) a od lipca tego roku zaczynamy załatwianie papierów. Też mieliśmy zamiar skorzystać z usług firmy Thermoprojekt gdyż mieszkamy na ta chwile w Angli i będziemy w polsce tylko 2 razy przed rozpoczęciem budowy a oni świadcza kompleksowe zalatwianie papierów ale po przeczytaniu negatywnych opini chyba z nich zrezygnujemy. A kto to jest pani Rogulska jesli mozna zapytac i jakiś namiar na tą pania bymy prośili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 firmy Thermoprojekt ... fajny macie nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thermo 21.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 firmy Thermoprojekt ... fajny macie nick Ha dopiero zauważyłem. Ale nic wspólnego oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 21.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 pani Rogulska to jest pani architekt, która adoptowała nasz projekt, proszę poszukać podawałam juz na forum namiary do niej. Teraz przy sobie nie mam, jak znajdę to podam.A dokładnie gdzie będziecie się budować w gminie Obrowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts