Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Najwiekszy ? nie wiem, ale sporo naogladasz odwiedzajac Torbet i Betor, ktore sa dosc blisko siebie - koncowka ul Polnej.

Gratuluje planow urlopowych !

Co do ceny Euro - dlaczego nie kupicie waluty teraz poki cena jeszcze .... hm wysoka. A jadac starym gruchotem daleko to dodatkowa przygoda - nie zawsze radosna, ale ja to praktykuje.

... jadac starym gruchotem daleko to dodatkowa przygoda - nie zawsze radosna, ale ja to praktykuje.

nasze prywatne autko ma 14 latek

mamy go od ponad 5 lat i nigdy nas nie zawiodl a czasami i 5tys km w 2 tygodnie musial wykrecic

z miesiac temu zrobilismy tysiaka przez weekend i to z 5 osobami na pokladzie + zawalonym bagaznikiem. nie za wiele pali, gaz tani jak barszcz, 140km/h mozna non stop trzymac a przy normalnej jezdzie spokojnie wystarczy

czesci tanie, cale szczescie sie nie psuje wiec moze i dozywocie u nas dostanie :D

Jak u was dekarze przycinali dachowke-na dole czy na dachu?Czytalam kiedys gdzies zebý nie ciac na dachu bo brud(pylek)ciezko zmyc a moj dekarz chce ciac na dachu bo twierdzi ze betonowa to tnie sie na dole a ceramiczna glazurowana mozna na dachu :roll:

podobno niektórzy z producentów w warunkach gwarancyjnych mają zastrzeżone, że gwarancja nie obejmuje dachówek ciętych na dachu - sprawdź to i ewentualnie zmyj dach przed położeniem dachówek.

Ponoć nie wymienili komuś dachówek ceramicznych popękanych - taki pajączek się zrobił - bo papa na dachu była cała w pyle i był dowód, że nie spełnili waruków gwarancji.

Witam. O cenach sztachet nikt mi niestety nie napisal to moze ja ...

sosna, swierk. szeroka 13cm, gruba 2cm, wysoka 140cm - 5,50zł z transportem. prosta, szlifowana u gory zaokraglona

A masz moze taka jedna w zapasie ? My jesli dobrze pamietam may podobny rozmiar i jedna budowlancy nam zlamali w bramie :(

Witam. O cenach sztachet nikt mi niestety nie napisal to moze ja ...

sosna, swierk. szeroka 13cm, gruba 2cm, wysoka 140cm - 5,50zł z transportem. prosta, szlifowana u gory zaokraglona

A masz moze taka jedna w zapasie ? My jesli dobrze pamietam may podobny rozmiar i jedna budowlancy nam zlamali w bramie :(

jeszcze nie kupowalem. dzis powinienem miec jeszcze jedna i byc moze lepsza oferte

lepiej kup u tego samego bo moze sie roznic drewnem czy zaokragleniami

my też mieliśmy przygodę z Thermoprojektem, obsługiwała nas młoda dziewczyna, kompletnie niekompetentna, w pewnym momencie wyszedł ze swojego pokoju Winogrodzki i pani powiedziała do nas, że to jest właśnie właściciel ale zrobiła to w takim tonie, jakbyśmy mieli od razu bić pokłony. Wkurzyliśmy się i zebraliśmy papiery, poszliśmy do pani Rogulskiej i wszystko mieliśmy w 2 tygodnie, łącznie z pozwoleniem na budowę i o połowę taniej

Witam grupę z Torunia i okolic.

My z żoną zamierzamy rozpocząć budowę w przyszłym roku ( gmina Obrowo) a od lipca tego roku zaczynamy załatwianie papierów.

Też mieliśmy zamiar skorzystać z usług firmy Thermoprojekt gdyż mieszkamy na ta chwile w Angli i będziemy w polsce tylko 2 razy przed rozpoczęciem budowy a oni świadcza kompleksowe zalatwianie papierów ale po przeczytaniu negatywnych opini chyba z nich zrezygnujemy.

A kto to jest pani Rogulska jesli mozna zapytac i jakiś namiar na tą pania bymy prośili.