Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

bez przesady. az tak wielkich roznic w jednym gatunku drewna z pewnoscia nie bedzie :D

To moze bedziesz mial 1 w nadmiarze ?

Ogladalem - wymiary moze troche inne bo dluzsza niz 1,4 m - tak ok 1,7

moje bede mial dzis potwierdzone

swierk lub sosna

1,40x0,12x0,02

prosta z zaokraglona gora

przesuszone, szlifowane

4,00 zeta za sztuke + flaszka - zamawiam kolo 140 sztuk z jakims oczywiscie zapasem

termin realizacji moze nawet az 2 tygodnie od dzs bo gosc robi to popoludniami jako fuche ...

witam się

wczoraj napisałam swojego pierwszego posta w grupie bydgosko-toruńskiej, bo się nie dopatrzyłam że tu opcja tylko Toruńska istnieje

zatem "przeklejam" się, bo tam chyba Bydgoszczaki dominują

wkrótce wyruszamy na kujawy, posiadłość w stanie rozrytum w trakcie zakupu, no i zostaje nam JEDYNIE wykończyć dom na odległość

nasz rejon to okolice Torunia

pytanie nr 1 gdzie szukać parkietu/parkieciarza, jaki jest orientacyjny koszt materiałów i robocizny za parkiet dąb ok 150m2

pytanie nr 2 czy ktoś poleci firmę na okres lata, która zrobi łazienki, poprawi elektykę, połozy gładzie, bo parkiet to już chyba lepiej u dedykowanego speca robić, prawda?

pytanie nr 3 potrzebne mi również namiary na stolarza (parapety, schody, zabudowy)

witam ...

witam

Mola tudziez Móla

Jesli Mól to ja wole Mule, takie w osolonej wodzie z oliwa i czosnkiem, najlepiej na tarasie z widokiem na .... Ach, ja tylko o wakacjach 8)

Prosimy o uzupelnie profilu o miejscowosc itd

W kwestiach Twoich pytan to ja jedynie elektryka moge polecic tak wiec nie pomoge

zapomnialem "poinformowac" ze w koncu wyremontowales swojegow iernego scotta. korba, lancuszek, kasetka - wszystko klasy alivio. w koncu mozna normalnie posmigac z cora w foteliku. ostatnio juz tak bylo wszystko zmarnowane ze pod wiatr czy pod gorke nie moglem podjezdzac i zona mnie objezdzala :wink:

zakupy oczywiscie przez internet :D

Ostatnio wlasnie cos nawilali ze coraz wiecej transakcji jest zawieranych przez internet

Zona uzywa soczewek do oczu. U optyka placila za komplet 44,00 zeta a pzez net identycznie te same tylko z dluzszym terminem przydatnosci kupowala za 22,78zł :D

Robcie zakupy przez internet :D

Ach ten deszcz, krzyżuje nam wszystkie szyki...

Podobno ma być tak do końca tygodnia :-? .

Co do ekip, to mam dobrego płytkarza, ale terminy dopiero na wrzesień :o , u nas mu jeszcze trochę zostało, ale kolejka za nami długa jeszcze czeka.

...co do ekip..mam ekipe która robiła wykończeniówke mojego domu+ hydraulika,prąd itp....mają wolne terminy bo sypnął sie im jakiś kontrakt...w razie czego dane na priv.

Pozdrawiam

wszystko przez tych co tak plakali za "deszczykiem" bo trawka nie rosnie ! :x

W naszym klimacie mamy prawie caly rok jesien z krotkimi przeblyskami lata i nieco dluzszymi zimy wiec z kazdego pogodnego dnia trzena sie cieszyc i trzymac kciuki za nastepny a nie "nawolywanie ....... deszczyku".

Winnych prosze o przyznanie bez wywolywania