piotrulex 29.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 witam Pytanie malo budowlane Pierwsza komunia kuzynki, impreza w lokalu Ile srednio ludzie wkladaja w koperte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 29.05.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 bez przesady. az tak wielkich roznic w jednym gatunku drewna z pewnoscia nie bedzie To moze bedziesz mial 1 w nadmiarze ? Ogladalem - wymiary moze troche inne bo dluzsza niz 1,4 m - tak ok 1,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 bez przesady. az tak wielkich roznic w jednym gatunku drewna z pewnoscia nie bedzie To moze bedziesz mial 1 w nadmiarze ? Ogladalem - wymiary moze troche inne bo dluzsza niz 1,4 m - tak ok 1,7 moje bede mial dzis potwierdzone swierk lub sosna 1,40x0,12x0,02 prosta z zaokraglona gora przesuszone, szlifowane 4,00 zeta za sztuke + flaszka - zamawiam kolo 140 sztuk z jakims oczywiscie zapasem termin realizacji moze nawet az 2 tygodnie od dzs bo gosc robi to popoludniami jako fuche ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.05.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Wstawać śpiochy, wstawać!!! Do pracy w przy domu! Słońce na niebie w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 witam się wczoraj napisałam swojego pierwszego posta w grupie bydgosko-toruńskiej, bo się nie dopatrzyłam że tu opcja tylko Toruńska istniejezatem "przeklejam" się, bo tam chyba Bydgoszczaki dominują wkrótce wyruszamy na kujawy, posiadłość w stanie rozrytum w trakcie zakupu, no i zostaje nam JEDYNIE wykończyć dom na odległość nasz rejon to okolice Torunia pytanie nr 1 gdzie szukać parkietu/parkieciarza, jaki jest orientacyjny koszt materiałów i robocizny za parkiet dąb ok 150m2 pytanie nr 2 czy ktoś poleci firmę na okres lata, która zrobi łazienki, poprawi elektykę, połozy gładzie, bo parkiet to już chyba lepiej u dedykowanego speca robić, prawda? pytanie nr 3 potrzebne mi również namiary na stolarza (parapety, schody, zabudowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.05.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Wstawać śpiochy, wstawać!!! Do pracy w przy domu! Słońce na niebie w końcu mmmmmmmmmm wlasnie wstalem gdzie to slonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.05.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 witam ... witam Mola tudziez Móla Jesli Mól to ja wole Mule, takie w osolonej wodzie z oliwa i czosnkiem, najlepiej na tarasie z widokiem na .... Ach, ja tylko o wakacjach Prosimy o uzupelnie profilu o miejscowosc itd W kwestiach Twoich pytan to ja jedynie elektryka moge polecic tak wiec nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.06.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 zapomnialem "poinformowac" ze w koncu wyremontowales swojegow iernego scotta. korba, lancuszek, kasetka - wszystko klasy alivio. w koncu mozna normalnie posmigac z cora w foteliku. ostatnio juz tak bylo wszystko zmarnowane ze pod wiatr czy pod gorke nie moglem podjezdzac i zona mnie objezdzala zakupy oczywiscie przez internet Ostatnio wlasnie cos nawilali ze coraz wiecej transakcji jest zawieranych przez internet Zona uzywa soczewek do oczu. U optyka placila za komplet 44,00 zeta a pzez net identycznie te same tylko z dluzszym terminem przydatnosci kupowala za 22,78zł Robcie zakupy przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ach ten deszcz, krzyżuje nam wszystkie szyki... Podobno ma być tak do końca tygodnia . Co do ekip, to mam dobrego płytkarza, ale terminy dopiero na wrzesień , u nas mu jeszcze trochę zostało, ale kolejka za nami długa jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 01.06.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To ja proszę ładnie o ten kontakt na płytkarza. Wrzesień by nam odpowiadał.A w naszym domku zaczyna już wyglądać -mamy śliczne tynki. I rozpoczęliśmy uroczyście sezon grillowy na działce - uczciliśmy nim I Komunie synka. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 01.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ach ten deszcz, krzyżuje nam wszystkie szyki... Podobno ma być tak do końca tygodnia . Co do ekip, to mam dobrego płytkarza, ale terminy dopiero na wrzesień , u nas mu jeszcze trochę zostało, ale kolejka za nami długa jeszcze czeka. ...co do ekip..mam ekipe która robiła wykończeniówke mojego domu+ hydraulika,prąd itp....mają wolne terminy bo sypnął sie im jakiś kontrakt...w razie czego dane na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 do wykończeniówki też mogę kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No co z tą pogodą? Skończy się kiedyś ten deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.06.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ... Skończy się kiedyś ten deszcz? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kiedyś tak, tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 02.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wszystko przez tych co tak plakali za "deszczykiem" bo trawka nie rosnie ! W naszym klimacie mamy prawie caly rok jesien z krotkimi przeblyskami lata i nieco dluzszymi zimy wiec z kazdego pogodnego dnia trzena sie cieszyc i trzymac kciuki za nastepny a nie "nawolywanie ....... deszczyku". Winnych prosze o przyznanie bez wywolywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja już bym chciała trochę do ogrodu wyjść, bo ogórki już zakiszone, dżemik truskawkowy zrobiony, to teraz coś bym w ziemi trochę pogrzebała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 co do deszczyku to sie nie przyznaje. nam slonka nigdy za wiele. truskaweczki tez dzis bedziemy dzemowac . 5 zeta za kobialeczke to na tyle przyzwoita cena ze mozna nieco poszalec ze sloiczkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Niech Wam bedzie, to wszystko moja wina. Ale mi tam deszcz tak sobie przeszkadza, bo i tak siedze w ogrodzie. Najwyzej urosne. Tylko po ostatnich uleach porobily sie dziury w ziemi i sianie trawy znowu odlozone. Ale mam nadzieje, ze nie na dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja też nawoływałam, ale nie tyle, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts