madzialenka 02.06.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Aga, kosilas ten trawnik? Na Chelminskiej poziomek nie maja. Ale za to kupilam dzieciakom trampoline - jak zmontuje to sie pochwale zdjeciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 tak, Piotr dziś skosił boki i pojechał do pracy . Jutro skosi tył jeśli mu oczywiście pogoda pozwoli. A ja powyrywałam trochę chwastów. Tyle, na ile mi brzuch pozwolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.06.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 my tez caly czas ogrodkowe sprawy. mamy jeszcze sporo darni do wywalenia certyfikat energetyczny wyszedl nam chyba 141 jak dobrze zapamietalem ale nie wiem czy to malo czy duzo - to i tak wielka fikcja caly czas czekam na potwierdzenie "okazyjnego" zakupu sztachet na plot i troche mi sie to ciagnie pogoda ladna wiec dzis zamiast na silownie/aerobik smigamy z widlami i lopata do ogrodeczka za 2 tygodnie bede musial wyskoczyc na Slowacje jakby ktos cos chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 02.06.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 my tez caly czas ogrodkowe sprawy. mamy jeszcze sporo darni do wywalenia certyfikat energetyczny wyszedl nam chyba 141 jak dobrze zapamietalem ale nie wiem czy to malo czy duzo - to i tak wielka fikcja caly czas czekam na potwierdzenie "okazyjnego" zakupu sztachet na plot i troche mi sie to ciagnie pogoda ladna wiec dzis zamiast na silownie/aerobik smigamy z widlami i lopata do ogrodeczka za 2 tygodnie bede musial wyskoczyc na Slowacje jakby ktos cos chcial Pogode nam przywieź dobrą))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ... za 2 tygodnie bede musial wyskoczyc na Slowacje jakby ktos cos chcial Pogode nam przywieź dobrą))) za 2 tygodnie Panie to bedziesz chodzic po swoim ogrodzie na samych majtasach tak bedzie goraco kombinuje jak tu wyskoczyc w czerwcowy dlugi weekend nad morze ale zona tez niewierzy w sprzyjajaca pogode ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 załozyłam w doświadczeniach temat o tym, że nie chcemy bramki w ogrodzeniu...co o tym myślicie? Czy to ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 załozyłam w doświadczeniach temat o tym, że nie chcemy bramki w ogrodzeniu...co o tym myślicie? Czy to ma sens? czyli brama przesuwna otwierana powiedzmy na metr? mnie jakos to nie przekonuje chyba ze z powodu braku miejsca czy kierunek przesuwu bramy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.06.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 brama przesuwna służąca jako wjazd dla auta i będąca jednocześnie wejściem na posesję. Całość 5,5 metra, ale otwierana dowolnie nawet na metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 03.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 My mamy bramę dwuskrzydłową i furtkę. Faktem jest ,że przez furtkę przechodziłem dotąd kilka razy Mamy domofon i elektrozaczep w furtce bez pamięci. Więc zawsze wychodząć wygodniej jest uchylić bramę pilotem niż kluczami furtkę Nie wyobrażam sobie jednak wykonanie ogrodzenia bez furtki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 brama przesuwna służąca jako wjazd dla auta i będąca jednocześnie wejściem na posesję. Całość 5,5 metra, ale otwierana dowolnie nawet na metr. Jestem na NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.06.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ... Mamy domofon i elektrozaczep w furtce bez pamięci. Więc zawsze wychodząć wygodniej jest uchylić bramę pilotem niż kluczami furtkę .... wystarczy "elektrozaczep" furtki podpiac pod "radio" ktore sterujesz pilotem u nas jest zewnetrzne radio 4-kanalowe docelowo ma sterowac -brama garaz -brama przesuwna -alarmem -no i wlasnie furtka Trzeba wszystko przemyslec odpowiednio wczesniej i poprowadzic odpowiednia liczbe przewodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 03.06.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A o tym nie pomyślałem żeby podpiąć to pod pilota . Przewody mam poprowadzone z zapasem , radio czterokanałowe jest - na razie wykorzystane na bramę garażową i wjazdową. Więc wieczorem do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.06.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A o tym nie pomyślałem żeby podpiąć to pod pilota ... i wlasnie po to klepiemy te bzdury na forum, zawsze komus ta pisanina moze sie przydac zapewne bedziesz musial miec co najmniej 2 zyly miedzy radiem a centrala domofonu ale ja sie na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 03.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam, Jakby ktos szukal ekipy budowlanej moge podac namiary. Pan Krzysztof z swoimi ludzmi robili u mnie elewacje i jestem bardzo zadowolony z ich pracy ale wiem ze robia budowe calych domow wiec jesli ktos szuka kogs na rozne etapy budowy lub caly moze probowac dogadac sie. Prosze powolac sie ze macie numer od Pana Waldka z Torunia u ktorego robili elewacje. Telefony:669094473 lub 667703903 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Najlepszego na kilka godzin przed weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Cholera, stłuczkę miałam no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.06.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Wjechałam w faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Wjechałam w faceta spoko, kazdemu sie moze przydazyc po to sie wlasnie placi ubezpieczenia aby sie nie stresowac jak nikomu nic sie nie stalo to szybko zapominaj o calej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.06.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Natali, mam nadzieje, ze nic Ci nie jest. Tez mi sie kiedys zdarzylo. Facet mial z tylu hak i jemu nic sie nie stalo, a mi poszla chlodnica i cos tam jeszcze. Trzymaj sie cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts