Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

my tez caly czas ogrodkowe sprawy. mamy jeszcze sporo darni do wywalenia :x

certyfikat energetyczny wyszedl nam chyba 141 jak dobrze zapamietalem ale nie wiem czy to malo czy duzo - to i tak wielka fikcja

caly czas czekam na potwierdzenie "okazyjnego" zakupu sztachet na plot i troche mi sie to ciagnie :x

pogoda ladna wiec dzis zamiast na silownie/aerobik smigamy z widlami i lopata do ogrodeczka :D

za 2 tygodnie bede musial wyskoczyc na Slowacje jakby ktos cos chcial

my tez caly czas ogrodkowe sprawy. mamy jeszcze sporo darni do wywalenia :x

certyfikat energetyczny wyszedl nam chyba 141 jak dobrze zapamietalem ale nie wiem czy to malo czy duzo - to i tak wielka fikcja

caly czas czekam na potwierdzenie "okazyjnego" zakupu sztachet na plot i troche mi sie to ciagnie :x

pogoda ladna wiec dzis zamiast na silownie/aerobik smigamy z widlami i lopata do ogrodeczka :D

za 2 tygodnie bede musial wyskoczyc na Slowacje jakby ktos cos chcial

Pogode nam przywieź dobrą:))))

... za 2 tygodnie bede musial wyskoczyc na Slowacje jakby ktos cos chcial

Pogode nam przywieź dobrą:))))

za 2 tygodnie Panie to bedziesz chodzic po swoim ogrodzie na samych majtasach tak bedzie goraco 8)

kombinuje jak tu wyskoczyc w czerwcowy dlugi weekend nad morze ale zona tez niewierzy w sprzyjajaca pogode ...

My mamy bramę dwuskrzydłową i furtkę.

Faktem jest ,że przez furtkę przechodziłem dotąd kilka razy :-)

Mamy domofon i elektrozaczep w furtce bez pamięci. Więc zawsze wychodząć wygodniej jest uchylić bramę pilotem niż kluczami furtkę :-)

Nie wyobrażam sobie jednak wykonanie ogrodzenia bez furtki .

... Mamy domofon i elektrozaczep w furtce bez pamięci. Więc zawsze wychodząć wygodniej jest uchylić bramę pilotem niż kluczami furtkę :-) ....

wystarczy "elektrozaczep" furtki podpiac pod "radio" ktore sterujesz pilotem

u nas jest zewnetrzne radio 4-kanalowe

docelowo ma sterowac

-brama garaz

-brama przesuwna

-alarmem

-no i wlasnie furtka :wink:

Trzeba wszystko przemyslec odpowiednio wczesniej i poprowadzic odpowiednia liczbe przewodow :wink:

Witam,

Jakby ktos szukal ekipy budowlanej moge podac namiary. Pan Krzysztof z swoimi ludzmi robili u mnie elewacje i jestem bardzo zadowolony z ich pracy ale wiem ze robia budowe calych domow wiec jesli ktos szuka kogs na rozne etapy budowy lub caly moze probowac dogadac sie. Prosze powolac sie ze macie numer od Pana Waldka z Torunia u ktorego robili elewacje. Telefony:

669094473 lub 667703903

Pozdrawiam