nastka79 05.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nic mi nie jest, tylko w portfelu będzie luźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 05.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 oj współczuję, a mi ostatnio na parkingu ktoś wjechał w tył i zwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.06.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no mojemu mężowi ktoś wjechał w pracy i uciekł...na parkingu policyjnym Najciemniej pod latarnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 05.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 to jest świństwo, ja jak kiedyś wjechałam facetowi w bok na parkingu (ale to było z 10 lat temu na początku mojej kariery jako kierowcy ) zostawiłam namiary za wycieraczką i facio zadzwonił, dla mnie to było normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 oj współczuję, a mi ostatnio na parkingu ktoś wjechał w tył i zwiał ja kiedys wjechalem pod tramwaj ale nie dalem rady uciec z rok temu 3 miesiecznym autkiem zaliczylem slizg gdyz nie opanowalem auta kierujac jedna reka (nie ma to jak zestaw sluchawkowy) i lekko stuknalem bokiem kola w kraweznik. na przegladzie gwarancyjnym wyszlo, ze cos z tylu sie wygielo choc nic nie bylo widac. koszt naprawy kolo 7tys zl AC sie przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mam AC, ale koszty będą na tyle nieduże, że raczej nie opłaca się tracić zniżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mam AC, ale koszty będą na tyle nieduże, że raczej nie opłaca się tracić zniżek. zalezy jakie masz autko .. na naprawie przez AC jak na razie zawsze zarabialem sporo kasy rozliczajac sie z naprawiajacym gotowkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.06.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 oczywiście, że na AC można nieźle zarobić nie przedstawiając fv ubezpieczycielowi. Poza tym warto sobie przeliczyć ile zniżek stracisz, a ile będziesz musiała wyłożyć za naprawę dwóch samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.06.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 oczywiście, że na AC można nieźle zarobić nie przedstawiając fv ubezpieczycielowi. Poza tym warto sobie przeliczyć ile zniżek stracisz, a ile będziesz musiała wyłożyć za naprawę dwóch samochodów. dlaczego dwoch? po to sie placi obowiazkowe OC aby tylko swoj naprawiac z AC warto brac kase bo i tak koszta naprawy zwykle sporo wyceniaja. rozliczajac sie bez faktur zwykle zostaje na pokrycie roznicy zwyzki AC i jeszcze nieco kasy w kieszeni po spotkaniu z tramwajem zostalo mi w kieszeni okolo 20-30% calej wyceny szkody w zeszlym roku bedac poszkodowanym wycenili mi szkoda na prawie 2 koa a wydalem jakies 200-300 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.06.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Znowu pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Najlepszego przy poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dobrze chociaż, że krótki ten tydziń pracy a potem wiuuu nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiko 08.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam wszystkich z Torunia i okolic.Czy może orientujjecie się gdzie w Toruniu można kupić tyczki bambusowe, najlepiej takie trzymetrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dobrze chociaż, że krótki ten tydziń pracy a potem wiuuu nad morze gdzie mykacie? my rowniez sie zastanawiamy lecz pogoda zbyt optymistycznie nas nie nastraja mamy zaproszenie do Sobieszewa wiec mniej niz 3 godzinki spokojnej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 do Ostrowa niedaleko Jastrzębiej G., pogoda nieciekawa ale my już mamy ten wyjazd od dłuższego czasu zarezerwowany, najwyżej tylko trochę jodu się nawdychamy - i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 do Ostrowa niedaleko Jastrzębiej G., pogoda nieciekawa ale my już mamy ten wyjazd od dłuższego czasu zarezerwowany, najwyżej tylko trochę jodu się nawdychamy - i tak się cieszę my uwielbiamy sie opalac lecz i pospacerowac bedzie milo Ty zdaje sie cos kiedys mowilas o Indyjskich klimatach Co mozna przywiezc z tamtad ciekawego i okazyjnie bo brat za kilkanascie dni wyjezdza w okolice Bombaju na 2 miesiace ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ja uwielbiam z indyjskich klimatów wszelkie pamiątki, figurki itp., różnego rodzaju przyprawy typu masala, troszkę mniej herbatki ale posmakować warto. Niech brat nie da się nabrać na tradycyjny strój kobiecy sari bo to zwykły kawałek materiału nawet nie obszyty a kupę kasy kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ja uwielbiam z indyjskich klimatów wszelkie pamiątki, figurki itp., różnego rodzaju przyprawy typu masala, troszkę mniej herbatki ale posmakować warto. Niech brat nie da się nabrać na tradycyjny strój kobiecy sari bo to zwykły kawałek materiału nawet nie obszyty a kupę kasy kosztuje przyprawy serii masala czy to garam czy hana i oczywiscie curru to i bez Indii mamy w swojej kuchni Harbatki takie z targu to pewnie i by sie przydaly bo ostatnio wybor lisciastych u nas spadl ponizej 20-tu W strojach kobiecych to brat raczej sie nie przechadza (chyba ze o czyms nie wiem ) Figurki i pamiatki to takie zbieracze kurzu ale oczywiscie moga byc ladne jakis regionalny, kultowy alkohol? cos jak becherovka na slowacji, maraschino w chorwacji itd PS likieru maraschino to szukalem zonie do ponczu krolewskiego i niestety w Polsce nie znalazlem a szukalem nawet w specjalistycznych sklepach stolycy Moze by z arakiem indyjskim zaryzykowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dobrze chociaż, że krótki ten tydziń pracy a potem wiuuu nad morze gdzie mykacie? my rowniez sie zastanawiamy lecz pogoda zbyt optymistycznie nas nie nastraja mamy zaproszenie do Sobieszewa wiec mniej niz 3 godzinki spokojnej jazdy Gdybyscie nie zdecydowali sie na wyjazd, zapraszamy na ognisko. Moze w koncu sie uda i dotrzecie do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Gdybyscie nie zdecydowali sie na wyjazd, zapraszamy na ognisko. Moze w koncu sie uda i dotrzecie do nas. a kiedy robicie? jak nie mykniemy nad morze to w piatek mamy u nas na osiedlu integracyjne ognisko no i jest jakas szansa, ze znajomi beda mieli wolny jakis dzien i w koncu obgadamy wspolny wyjazd na wakacje bo raptem miesiac zostaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts