fiko 08.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Piotrulex, spojrzałem na podpis pod Twoim postem i...Czy Twój Tato jest elektrykiem?Pan elektryk który dokonuje u mnie drobnych napraw gdy coś się zepsuje (a robi to dobrze -jestem zadowolony) opowiada czasami o swojej wnuczce Julce. Z ul. Pięknej chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Piotrulex, spojrzałem na podpis pod Twoim postem i... Czy Twój Tato jest elektrykiem? Pan elektryk który dokonuje u mnie drobnych napraw gdy coś się zepsuje (a robi to dobrze -jestem zadowolony) opowiada czasami o swojej wnuczce Julce. Z ul. Pięknej chyba. no co Ty???? no. mam corke Jule a ojczulek jest elektrykiem gdzie we Wielkiej Neszawce mieszkacie??? Swiat jest maly i pewnie sie znamy Powiem mu zeby tyle nieopowiadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 08.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam, Poszukuje ekipy na budowe ogrodzenia z przodu domu z klinkieru + przesla ktore mam kupione. Mozecie kogos polecic dobrego i za rozsadna cene ? Pozdrawiam Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiko 08.06.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Piotrulex, spojrzałem na podpis pod Twoim postem i... Czy Twój Tato jest elektrykiem? Pan elektryk który dokonuje u mnie drobnych napraw gdy coś się zepsuje (a robi to dobrze -jestem zadowolony) opowiada czasami o swojej wnuczce Julce. Z ul. Pięknej chyba. no co Ty???? no. mam corke Jule a ojczulek jest elektrykiem gdzie we Wielkiej Neszawce mieszkacie??? Swiat jest maly i pewnie sie znamy Powiem mu zeby tyle nieopowiadal Mieszkam przy Jaśminowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 łoj Madzialenka dzięki za zaproszenie, ale my nie damy rady bo na 100% jedziemy, ale ja i tak kiedyś Cię nawiedzę, tylko ostatnio non stop mamy problemy z samochodami jak nie jeden to drugi, więc tylko jeden jest do jeżdżenia i jak to zwykle bywa to zawsze ja pieszo chodzę Piotr z alkoholi to nie wiem, bo nie to że jestem niepijąca ale wolę takie zbieracze kurzu jak to kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Mieszkam przy Jaśminowej to przedluzenie Zielonej w kierunku Wisly czy okolice przetworni przy Przemyslowej? Jakos w tych 2 rejonach pasuje mi ta ulica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Piotr z alkoholi to nie wiem, bo nie to że jestem niepijąca ale wolę takie zbieracze kurzu jak to kobitka ja tam za wiele tez nie pije w kwestii wyjasnienia ale lubie miec takie wynalazki bo jak zycie pokazuje przydaje sie czasami. w Polsce praktycznie nic nie kupujemy, zawsze cos sie przywozi lub ktos nam przywozi. w Bareczku mam np. zwykla dobra Czeska wodeczke ktora przywiozlem 10 lat temu z Czech i jakos nie ma okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 u nas to się nie uchowa, zawsze jakaś okazja się znajdzie a jak nie to się wymyśli okazję a jak coś mam czego nie lubię to zawsze komuś wcisnę, ostatnio napoleona dostał stolarz coby nas potraktował poza kolejnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 u nas to się nie uchowa, zawsze jakaś okazja się znajdzie a jak nie to się wymyśli okazję a jak coś mam czego nie lubię to zawsze komuś wcisnę, ostatnio napoleona dostał stolarz coby nas potraktował poza kolejnością tak, tak. znamy to sam nie znosze whisky, brandy, koniak i inne farbowane czy perfumowane smierdziele. choc czasami zjawi sie ktos kto ma na takie wynalazki ochote i wtedy jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Najlepszego przy poniedzialku wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.06.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no dzień dobry. U nas trwa akcja rozbieranie schodów i chodnika Magda, a Ty mi nie broń męża, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Potrzebuje podpis i ksero uprawnien od osoby majacej uprawnienia do odbioru przylaczy wodno-kanalizacyjnych Znajomy nam robil, mam od niego kwity i do gminy to wystarczy aby odebrac ale do starostwa w celu odbioru podobno nie Kto poratuje takowym namiarem i podpowie ile to moze kosztowac Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witajcie, zaczynam Was podczytywać, bo u Was zrobiło się normalnie, nawet nie pamiętam kto u nas najwięcej krzyczał, aby pisać monotematycznie. W sumie mam pytanie o energię elektryczną macie innego dostawcę, a jak to u Was jest z cenami. Muszę zmnienić albo taryfę albo dostawcę bo mnie rachunki wykończą macie jakiś doświadczenia w tematach taryf weekendowych albo jakiś mniejszych dostawców energii?? Pozdrawiam tak po Murkowemu Edit: mi za jakies 580kWh wyszło z 430PLN za 2 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.06.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witajcie, zaczynam Was podczytywać, bo u Was zrobiło się normalnie, nawet nie pamiętam kto u nas najwięcej krzyczał, aby pisać monotematycznie. W sumie mam pytanie o energię elektryczną macie innego dostawcę, a jak to u Was jest z cenami. Muszę zmnienić albo taryfę albo dostawcę bo mnie rachunki wykończą macie jakiś doświadczenia w tematach taryf weekendowych albo jakiś mniejszych dostawców energii?? Pozdrawiam tak po Murkowemu Edit: mi za jakies 580kWh wyszło z 430PLN za 2 miechy witam 1 zdanie za bardzo nie rozumiem ... dostawca to zdaje sie enea a ceny sa zapewne na ich stronie taryfa to 12w z tanszymi weekendami i jakimis tam godzinami w ciagu dnia ile placimy to nawet nie wiem ale jest to oczywiscie do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.06.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no ja też nie...jakby u nas nigdy nie było normalnie? Mój tata właśnie przywiózł swoich pracowników do malowania desek na płot. Mąż w pracy, mi zabraniają...teść przyjechał sadzić drzewka na drugiej części skarpy, bo ja nie mam sie przemęczać..Ech....fajne jest życie ciężarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witajcie, zaczynam Was podczytywać, bo u Was zrobiło się normalnie, nawet nie pamiętam kto u nas najwięcej krzyczał, aby pisać monotematycznie. W sumie mam pytanie o energię elektryczną macie innego dostawcę, a jak to u Was jest z cenami. Muszę zmnienić albo taryfę albo dostawcę bo mnie rachunki wykończą macie jakiś doświadczenia w tematach taryf weekendowych albo jakiś mniejszych dostawców energii?? Pozdrawiam tak po Murkowemu Edit: mi za jakies 580kWh wyszło z 430PLN za 2 miechy witam 1 zdanie za bardzo nie rozumiem ... dostawca to zdaje sie enea a ceny sa zapewne na ich stronie taryfa to 12w z tanszymi weekendami i jakimis tam godzinami w ciagu dnia ile placimy to nawet nie wiem ale jest to oczywiscie do sprawdzenia no ceny są na stronie, ale może ktoś ma doświadczenie, jak to wychodzi w rzeczywistości, bo może się okazać że kWh jest tańsza a opłaty stałe większe poza tym taryfa o której piszesz to chyba G12w, no właśnie chodzi mi o to kto jest zadowolony, z której taryfy bo wg. kalkulatora taniej wychodzi samo G12 może jeszcze ktoś korzysta np. z PKPEnegergetyka lub czegoś innego i to działa w lepszych cenach? jak możesz to sprawdź ostatni rachunek ps jeśli chodzi o 1 zdanie to na bydgosko-toruńskiej to jest smętnie i tyle edit: w Toruniu chyba jest ENERGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.06.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no ja też nie...jakby u nas nigdy nie było normalnie? Mój tata właśnie przywiózł swoich pracowników do malowania desek na płot. Mąż w pracy, mi zabraniają...teść przyjechał sadzić drzewka na drugiej części skarpy, bo ja nie mam sie przemęczać..Ech....fajne jest życie ciężarnej czym malujesz sztachety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.06.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ja mam taryfę G12 ale nie wiem czy w czy bez w. Mam drugą taryfę między 13 a 15 i między 22 a 6. W weekendy od piątku od 22 do poniedziałku do 6. Wiem że w porównaniu z budowlaną wychodzi o niebo lepiej. Nie będę pisać ile, bo ja mam ciepłą wodę i ogrzewanie na prąd, więc nie będzie to miarodajne, ale jesteśmy miło zaskoczeni rachunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witajcie, zaczynam Was podczytywać, bo u Was zrobiło się normalnie, nawet nie pamiętam kto u nas najwięcej krzyczał, aby pisać monotematycznie. W sumie mam pytanie o energię elektryczną macie innego dostawcę, a jak to u Was jest z cenami. Muszę zmnienić albo taryfę albo dostawcę bo mnie rachunki wykończą macie jakiś doświadczenia w tematach taryf weekendowych albo jakiś mniejszych dostawców energii?? Pozdrawiam tak po Murkowemu Edit: mi za jakies 580kWh wyszło z 430PLN za 2 miechy W takim razie witaj u nas. Co prawda tez nam ktos kiedys wytykal gadanie o .... ale zostal zagadany. Co do pradu. Ja grzeje pradem i wszystko w domu mam na prad. taryfa G12w - tanio w tygodniu 13-15 i 22-6, cale weekendy. Rachynki miesieczne za prad - urzadzenia typowe+wentylacja non stop+bojler 300litrow - to okolo 200 zl. Pranie, zmywanie w taniej taryfie, tak samo bojler. Jesli Ci zalezy odszukam fakture i podam czastkowe ceny i zuzycie kWh. Dostawca to ENERGA. Caly czas mam nadzieje, ze wroca do taryfy progowej, czyli im wiecej tym taniej, bo dla mnie bylaby najlepsza, ale nie chca. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ja mam taryfę G12 ale nie wiem czy w czy bez w. Mam drugą taryfę między 13 a 15 i między 22 a 6. W weekendy od piątku od 22 do poniedziałku do 6. Wiem że w porównaniu z budowlaną wychodzi o niebo lepiej. Nie będę pisać ile, bo ja mam ciepłą wodę i ogrzewanie na prąd, więc nie będzie to miarodajne, ale jesteśmy miło zaskoczeni rachunkami. jak w weekendy taniej to macie W to może dla miarodajności ilość zużytych kWh, jeszcze pytanie czy enea czy energa, to że wszystko chyba lepsze niż C11 to też zauważyłam, aczkolwiek dość późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts