renata3 17.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Aga, mam nadzieje, że to nie nasz alarm wył. Mamy już cala instalacje elektryczną i pod pompę ciepła, tynki, założone ogrzewanie podłogowe, ociepla się poddasze i robią regipsy Praca wre - mam nadzieje, że tempo się utrzyma i na Boże Narodzenie się wprowadzimy. A teraz mam pytanko do Was - gdzie zamawialiście Wasze kuchnie na wymiar? Byliśmy już w wolsztyńskich kuchniach i BRW. Aha i schody - może kogoś polecicie - mamy narazie wycenę z Solca Kujawskiego. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 17.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 kolega z ktorym pare lat pracowalem w "alarmach" robi teraz na wlasna reke zadzwon do niego, Waldek 0-791 779-269 i niech zrobi Ci wycene na to samo co Solid a roznice zobaczycie sami jak na razie na alarm wydalismy 1000 pare zeta bo sam sobie kupowalem a kolega montowal i konfigurowal dziękuje za namiary,numer juz zapisany jutro dzwonię do Waldusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.06.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nie, to zupełnie koło nas. A firma ochroniarska to Solid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 18.06.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 wczoraj odbyła się u nas inauguracja pompy ciepła, jest ciepła woda w kranach, całe ogrzewanie podłogowe też działa - brak przecieków takie 5 stopni z ziemi potrafi ogrzać domek, toż to cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A teraz mam pytanko do Was - gdzie zamawialiście Wasze kuchnie na wymiar? Byliśmy już w wolsztyńskich kuchniach i BRW. Aha i schody - może kogoś polecicie - mamy narazie wycenę z Solca Kujawskiego. Pozdrawiam Renata Kuchnię zamawiałam w BRW, więc nic innego nie polecę. Co do schodów to polecam Tralex. Jesteśmy z nich super zadowoleni, no i nasze schody podziwiają wszyscy zresztą będą prawdopodobnie opublikowane w Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 18.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 wczoraj odbyła się u nas inauguracja pompy ciepła, jest ciepła woda w kranach, całe ogrzewanie podłogowe też działa - brak przecieków takie 5 stopni z ziemi potrafi ogrzać domek, toż to cud No to gratulation;))) marzena...chcesz tę brame??? Bo jak nie...to ją bede utylizował)) Troche mi przeszkadza:)..jakby coś to jestem popoludniu w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 18.06.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 łoj Olek, no pewnie, sorki ale zapomniałam na śmierć, kiedyś byliśmy u Was po południu, ale nikogo nie było, dziś podjedziemy, ale pod wieczór ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A teraz mam pytanko do Was - gdzie zamawialiście Wasze kuchnie na wymiar? Byliśmy już w wolsztyńskich kuchniach i BRW. Aha i schody - może kogoś polecicie - mamy narazie wycenę z Solca Kujawskiego. Pozdrawiam Renata Ja mam z IKEI - wycenialam w kilku punktach i ceny wahaly sie od 16.000 do 35.000. Nasza kosztowala 7200 + wlasny montaz. Poza tym jako jedyni maja kolor frontow idealnie dopasowany do moich scian. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 18.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 co do schodów to ja polecam firmę Ergo Drew, jeszcze nie zamówiliśmy, ale wygląda mi najkorzystniej z kilku wycen, facet konkretny i rzeczowy, polecany przez kilka osób:)http://www.ergodrew.iso.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 my mamy kuchnię z indeco i jestem bardzo zadowolona. W tym roku robili mi jeszcze trochę mebli i musieli kilka rzeczy poprawiać.Natalia, byli już u Ciebie z Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Natalia, byli już u Ciebie z Muratora? Nie, będzie artykuł tylko o schodach i zdjęcia dosłać mam sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.06.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a ja przywiozłam dziś 25 sztuk thuji o wys. metra. Teść właśnie sadzi Oddzielamy się od ulicy i od ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a ja przywiozłam dziś 25 sztuk thuji o wys. metra. Teść właśnie sadzi Oddzielamy się od ulicy i od ludzi Skąd i za ile jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 z Szychowa. Cena normalna 30 zł, kupione po 29zł Zostało na lody z córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja właśnie stwierdziłam, że chyba zamówie trochę roślin na allegro, bo toruńskie i okoliczne ceny mnie załamują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 18.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja właśnie stwierdziłam, że chyba zamówie trochę roślin na allegro, bo toruńskie i okoliczne ceny mnie załamują... a Masz jakiś namiar na roślinki w necie?? Jakbyś miała to daj nam namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a Masz jakiś namiar na roślinki w necie?? Jakbyś miała to daj nam namiary:) Na razie nic sprawdzonego, ale jak wypróbuję to się podzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.06.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ja ostatnio na allegro zamówiłam poziomki. Przyszły szybko, dobrze zabezpieczone. Posadziliśmy z trzy dni temu więc wiele nie mogę powiedzieć. Ceny roślin są powalające. Na same rośliny na skalniak wydaliśmy pewnie ok. 800 zł. I to wcale nie duży skalniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Waldek 0-791 779-269 dziękuje za namiary,numer juz zapisany jutro dzwonię do Waldusia OK ma dom w takim miejscu ze sa problemy z zasiegiem Jakby mial wylaczony lub nieodbieral to wyslij mu sms z prosba o oddzwonienie Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ... gdzie zamawialiście Wasze kuchnie na wymiar? Byliśmy już w wolsztyńskich kuchniach i BRW. Aha i schody - może kogoś polecicie - mamy narazie wycenę z Solca Kujawskiego. Pozdrawiam Renata kuchnie na wielkiej nieszawce niedaleko wymienianej firmy TRALEX. schody z alco z solca - OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts