e-mól 23.06.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Błagam przypomnij sobie cokolwiek nazwę, adres, bo ja nie z Torunia i póki co wszystko na tel. załatwiać muszę. co do parkieciarza to jest taka firma na Mickiewicza jadąc w stronę Bydzi po prawej stronie zaraz za Sienkiewicza, nie pomnę nazwy, ale robili mojej mamie cyklinowanie kilka lat temu, z tego co pamiętam jak szukałam to oni wypadli najlepiej cenowo a do wykonania nie mam uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Buczo, witaj! Gdzie się budujesz? Odnośnie projektów, to z tego co pamiętam, są one potrzebne. My mieliśmy od razu z projetem kupionym z muratora i nie musieliśmy robić oddzielnie. Przed chwilą po raz pierwszy zamknęłam naszą bramę na klucz Płot generalnie skończony, pozostało malowanie na gotowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczo44 23.06.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Agnieszko, No zazdroszczę i gratuluję jednocześnie mamy zamiar budować się na Rudaku działka jest papiery są projekt zrobiony przez kolegę architekta (niestety nie miszka w Toruniu więć się nie orientuje co to instalacji) i tylko te dwie rzeczy zostały nawet nie wiem ile by to kosztowały to przecież są dwie kartki papieru które trzeba dołączyć do projektu no cóż jeśli potrzeba będziemy musieli się postarać o te papierki a mieszkamy w Bydgoszczy jak na razie ale miasto straszne więc ciągnie Nas do Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.06.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 no ma się rozumieć, że Toruń lepszy od Bydgoszczy Życzę szybkiego załawiania papierków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.06.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 My też te schematy instalacji mieliśmy gotowe z projektem kupionym z Muratora, też mi się kojarzy, że są konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 co do parkietów to firma nazywa się Domex ul. Mickiewicza 89 tel. 056-6540110 - mam nadzieję, że jeszcze istnieje, wtedy brali za cyklinowanie z lakierowaniem i szpachlowaniem na gotowo 22 zł od m2, jak z ułożeniem to nie wiem, bo u mamy były tylko małe wstawki. U mamy jest klepka nie mozaika a to chyba też ma znaczenie jesli chodzi o cenę Lubię Rudak, wychowałam się na Rudaku )) Toruń na 100% lepszy od Bydzi projekty instalacji napewno są potrzebne, mamy fajną panią projektant od instalacji sanitarnych - pani Tesarz, jak znajdę namiar to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Agnieszko, No zazdroszczę i gratuluję jednocześnie mamy zamiar budować się na Rudaku ... Witam w naszej grupie tez te projekty mialem razem z projektem domu wiec tak naprawde nie wiem czy sa konieczne. Proponuje zlozyc bez i najwyzej napisza ze trzeba cos doniesc Gdzie na Rudaku sie budujecie? Jak zrobia most za 28 lat to moze byc calkiem fajna dzielnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczo44 24.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nawet nie ma co porównywać Bydgoszczy z Toruniem miszkam tu już 7 lat i czas się wynosić Maju byłbym bardzo wdzięczny jeśli znalazłabyś te namiary na tą Panią projektant to byłbym bardzo wdzięczny Na rudaku mamy działeczkę praktycznie na przeciwko szkoły trochę w głębi a most ponoć mają skończyć w 2013 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.06.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 czyli na Rudackiej? ok poszukam namiaru w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nikt nie poleci parkieciarza? e-mól ja cię poratuję namiarem na parkieciarza, ale wieczorem. Maż ma w swoim telefonie. Gość kładł u nas parkiet w salonie, jest bardzo dokładny, jestesmy z niego bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ojoj, teraz zauważyłam Ola gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ojoj, teraz zauważyłam Ola gratulacje!!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ... most ponoć mają skończyć w 2013 roku ladna okolica aby skonczyc trzeba najpierw zaczac a tu jestem pesymista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.06.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 a czy robił ktoś z Toruńczyków drzwi u stolarza? no jakkbym nie szukała to poniżrej 2K cena nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 moi rodzice robili dębowe u stolarza i wyszły ładnie. Nie mam jednak żadnych namiarów. Wiem, że facet mieści się koło Winnicy. Przy stacji Statoil zjeżdża się na dół w stronę lasku i tam jest jego zakład.Ola, jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 e-mól obiecany nr do parkieciarza 503-839-380, gość ma na imie Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 25.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 pod nosem w Osieku masz stolarzy jest jeszcze jeden gość w Papowie Toruńskim ale przy sobie nie mam namiaru, muszę poszukać w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 25.06.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam grupę Bydgosko - Toruńską. Mam nadzieję dołączyć do Was i postawić swój domek pod Toruniem. (Garbowiec). Wszystko przeciąga się obecnie w gminie Lubicz ale mam nadzieje, że w tym roku uda się wbić łopatę. Chciałbym też zapytać czy znacie jakąś dobrą (czytaj tanią) ekipę od trawy do stanu zero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.06.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam grupę Bydgosko - Toruńską. Mam nadzieję dołączyć do Was i postawić swój domek pod Toruniem. (Garbowiec) ... Witamy w grupie Torunskiej i serdecznie zapraszamy kolega zapewne w Grabowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.06.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam grupę Bydgosko - Toruńską. Mam nadzieję dołączyć do Was i postawić swój domek pod Toruniem. (Garbowiec). Wszystko przeciąga się obecnie w gminie Lubicz ale mam nadzieje, że w tym roku uda się wbić łopatę. Chciałbym też zapytać czy znacie jakąś dobrą (czytaj tanią) ekipę od trawy do stanu zero? Witam sasiada. W ktorym miejscu Grabowca zamierzasz budowac? Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts