aniolek2020 30.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A jak to jest z tym inspektorem nadzoru?? ja mam go jakos przydzielonego?? ja jestem zielona w tym temacie okazalo tez ze ja nawet kierownika budowy nie mam, oczywiscie niby mam bo podpisuje jakies papiery ale na budowie byl JEDEN RAZ po moim telefonie. Tak to jest jak dom buduje "znajomy" "znajomego" i obiecanki w stylu: ty nic sie nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.06.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 no dzień dobry przy poniedziałku Macie jakiś sprawdzony namiar na pociętą brzozę? Trzeba zapełnić drewutnię Kolega Jarka od kostki (Darek 604 853 455) sprzedaje drewno pocięte z dowozem. Wreszcie jestem z powrotem, bez netu to jak bez ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 30.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 oj aniołku chyba już kiedyś maglowaliśmy ten temat, sama sobie wybierasz inspektora czy kierownika budowy, płacisz facetowi ze 2 tysiące i teoretycznie masz spokój przez całą budowę, on powinien jej doglądać żeby wszystko było zgodnie ze sztuką budowlaną, absolutnie nie moze to być przedstawiciel Twojego wykonawcy tylko Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.06.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nastka, a nie wiesz po ile?Co miałaś z netem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.07.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Nastka, a nie wiesz po ile? Co miałaś z netem? W zeszłym roku kupowaliśmy olchę po 130 za metr. TPSA zepsuła i nie umiała naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 podpowiedzcie gdzie mogę kupić zamówić parapety, najchętniej drewno, ewentualnie sama nie wiem co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 podpowiedzcie gdzie mogę kupić zamówić parapety, najchętniej drewno, ewentualnie sama nie wiem co innego nie wiem gdzie drewniane my chcielismy kamienne czyli marmur lub granit zamowilismy marmurowe w firmie GAWRYŚ lub podobnie - to nazwisko wlasciciela granit nam sie bardzie podobal lecz byl drozszy i z ciezko z dopasowaniem koloru w naszym przypadku LATO PRZYSZLO? jeszcze tylko 11 dni do wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.07.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 podpowiedzcie gdzie mogę kupić zamówić parapety, najchętniej drewno, ewentualnie sama nie wiem co innego U stolarza, który będzie Wam robił schody lub drzwi lub meble. Na pewno którąś z tych pozycji będziecie zamawiać u stolarza, więc najlepiej u tego samego zamówić od razu, taniej będzie. My zamawialiśmy w firmie, która robiła nam schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 01.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 na Polnej jest taki sklep z akcesoriami drewnianymi, drzwiami, różnymi listwami u nich też można zamówić parapety drewniane, tak samo na Mazowieckiej naprzeciw skarbówki, albo tak jak mówi Nastka u stolarza my już za chwileczkę będziemy mieli konglomerat mi się podoba na granit mnie nie stać, a drewno też wychodziło drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ... schody lub drzwi lub meble. Na pewno którąś z tych pozycji będziecie zamawiać u stolarza ... znajomi maja schody wykafelkowane, drzwi kupione gotowe a meble systemowe do samodzielnego skladanie, wlacznie z kuchnia ... - stolarza to ich dom nie widzial z tym "na pewno" bym nie byl taki pewny ale oczywiscie prawdopodobienstwo jest duze za parapetami mozesz zobaczyc tez na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Natalia, a co z netem w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Natalia, a co z netem w domu? Limit akurat też nam się skończył. Ale już i tu i tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.07.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a ja już myślałam, że umknęliście na jakieś szybkie wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.07.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 mam juz sztachety na plot wiec niebawem mysimy zadecydowac czym to dobrze pomalowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 piotr, polecam dobrą farbę z woskiem ja malowałam taką farbą podbitkę, ciężka do rozprowadzenia ale efekt jest fajny, ja robiłam lazurą, ale są też kryjące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.07.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 piotr, polecam dobrą farbę z woskiem ja malowałam taką farbą podbitkę, ciężka do rozprowadzenia ale efekt jest fajny, ja robiłam lazurą, ale są też kryjące znajomi polecali mi SADOLIN. to jakas lekiero-bejca czy cus podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 mój tata też mówił nam o Sadolinie, ale jako zakończenie. To znaczy podkład Sidolux, a potem Sadolin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ja malowałam jeszcze inną, ale nie da się jej kupić w markecie, widziałam efekt na drewnie, woda nie wsiąkała a spływała, a farba taka oleista Aga, to po wyroku sądu w Wawie nie będą mogli budować domków w kopanińskim lesie? ciekawe co z rozpoczętymi budowami, no to rajcy Lubiccy dali ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Tak, to o Kopaninie i działce obok mnie. Wygląda na to, że będą musieli rozbierać dom, który jest prawie na wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 swoją drogą ciekawe dlaczego dostali pozwolenie i w jaki sposób gmina zmieniła plan zagospodarowania, czyżby to było robione pod osobę? domek w 70-letnim lasku przecież nie każdy może postawić, a już napewno nie "zwykły" człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts