Olasa 14.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No właśnie, że oceniasz dlatego w ogóle zabrałam głos, bo nie lubię jak ktoś feruje wyroki nie znając tematu. Bo tak jak podejrzewałam owego wójta wcale nie znasz jak sądzę. A droga tam pewnie się kończy bo do tego miejsca jest pełne uzbrojenie, od domu wójta nie ma pełnych mediów, ale najlepiej dorobić sobie ideologię do własnych wyobrażeń i stereotypów nie myśląc, że można niesłusznym oczernieniem kogoś obrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 14.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 a możesz mi wskazać w którym miejscu go oceniłam, bo wydaje mi się że sama dopowiedziałaś sobie historię i niepotrzebnie maglujesz temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 14.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 JaMajaD ja magluję temat przecież odpowiadam tylko na zadane przez ciebie pytanie, a właśnie nie chce mi się tej rozmowy dłużej ciągnąć, ani cytować ciebie przeczytaj tylko sobie co napisałaś o wójcie który załatwił sobie drogę tylko do siebie i w tym poście, który zacytowałam w mojej pierwszej wypowiedzi, a swoją drogą jak miałaś wątpliwości dlaczego tam ta droga jest wystarczyło owego wójta po prostu zapytać, takie to proste nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 14.07.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 ja też nie chcę ciągnąć tematu, nie lubię tylko jak ktoś mnie źle rozumie, chcę się odnieść do Twojego postu bo mnie zacytowałaś To był tylko przykład, druga część była hipotetyczna. Chodziło mi o to jak w naszym kraju nadal można coś załatwić. Mój post też jest głosem społeczeństwa nie tylko ja mam takie wrażenie, jak można rozumieć takie inwestycje jak mają to zrozumieć postronni, może trzebaby tam tabliczkę postawić z wyjśnieniem . Nie podałam ani nazwiska ani z jakiej gminy, moze to być wszędzie - spójrz na to trochę z dystansem. Takich przykladów jest wiele, wystarczy otworzyć Gazetę i możemy poczytać, jak podałabym inny przykład ktoś inny mógłby się obruszyć. I nie denerwuj się tak, robi się piękna pogoda i w końcu przestanie lać pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 no u mnie zeszłej dwie zimy temu odśnieżano tylko do drogi prowadzącej do wójta. Dopiero po karczemnej awanturze przyjechali z gminy i odśnieżyli dalej. Wójta poznałam...mydło, powidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 14.07.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 taka jest nasza rzeczywistość, ale wcale nie musimy się na nią godzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.07.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 no i się nie godzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 A droga tam pewnie się kończy bo do tego miejsca jest pełne uzbrojenie, od domu wójta nie ma pełnych mediów. To też jest zastanawiające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.07.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 o widzisz Natalia, o tym nie pomyślałam Jak tam ogródek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Walczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 podajcie proszę namiary na studia kuchenne/stolarzy, robiących kuchnie na wymiarnajlepiej jeszcze na sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Wczoraj zakupiliśmy kosiarkę, ale próba dopiero dziś, bo wczoraj pogoda nie sprzyjała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 20.07.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ax99 miłego urlopiku życzę, a może zanim uciekniesz na wakacje pochwalisz się forumowiczom swoim ślicznym ogrodzeniem? mówię Wam cudo, mucha nie siada Ciesze ze Ci sie podoba:)) Jak znajdę chwilke to wrzucę zdjęcia;) ps.kosztowało mnie to duużo kasy i nerwów...to takie małe PS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.07.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam wszystkich!!poszukuje producenta siatki ogrodzeniowej powlekanej czarnej.jestem w Grudziądza, szukam w okolicy.czy ktos ma jakies namiary????z góry dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 20.07.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A droga tam pewnie się kończy bo do tego miejsca jest pełne uzbrojenie, od domu wójta nie ma pełnych mediów. To też jest zastanawiające A widzieliście grabie które grabią od siebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.07.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 E-mól - Decor Design, byłe Indeco w Galerii AMC na Lelewela 652-72-73, 623-22-55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 20.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam wszystkich i proszę o pomoc . Mam wyceny wykonczeniówki podanej całościowo tzn materiał + robocizna/za1m2 netto: - tynki cem-wap, białe gładkie 26zł - gładź gipsowa 12zł - docieplenie elewacji+ tynk+ farba silikatowo-silikonowa 80zł - ocieplenie poddasza+ założenie płyt karton- gips. 40zł( to cena za robociznę) - posadzki 45zł ( folia PE, styropian 10cm, izol. przeciwwilg, gładź cement. 5cm.) Co o tych sumach sądzicie? doradźcie proszę Co drogo, a co może być? A może wszystko to drożyzna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 21.07.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Polecam indeco i samochodu..nie dużego, takiego na dojazdy do pracy. Musimy pilnie się za czymś rozglądać. Jaka szkoda ze dopiero teraz - mysmy wlasnie pozbyli sie fiata seicento a tak moze by zostal w "rodzinie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 21.07.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam wszystkich!! poszukuje producenta siatki ogrodzeniowej powlekanej czarnej. jestem w Grudziądza, szukam w okolicy. czy ktos ma jakies namiary???? z góry dziekuje:) Lazurek Pieńki Królewskie, lub p. Nosdrzykowski tel 609 554 396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GAWA 21.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 - tynki cem-wap, białe gładkie 26zł Tynki c-w 23zł tynki gipsowe 22zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts