piotrulex 31.07.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dzien dobry przy poczatku weekendu No właśnie....i od 15stej tydzień urlopu:)))!!! Jesli w kraju to zycze duzo slonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.08.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 i znow przed nami kolejny piekny tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Piotrulex, jak tam Twoje ogrodzenie? interesowałyby mnie koszty, ile wyniosło Cię za mb (może być na PW) i czy zrealizowałeś swoją wizję tzn. czy to są tylko drewniane sztachety? czy robiłeś podmurówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.08.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Piotrulex, jak tam Twoje ogrodzenie? interesowałyby mnie koszty, ile wyniosło Cię za mb (może być na PW) i czy zrealizowałeś swoją wizję tzn. czy to są tylko drewniane sztachety? czy robiłeś podmurówkę. przyznam sie ze jakos do tego tez sie nie moge zebrac jest oczywiscie podmurowka, wmurowane stalow solidne slupki i przyspawane poprzeczki. sztachety kupione tez sa i leza na tarasie dosuszajac sie. tez je dokladnie przeszlifowac, malowac i przykrecac a jakos nie mam do tego serce ... koszty moge zerknac w domu a teraz jestem w delagacji pozdro z sympatycznego hoteliku pod Krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 05.08.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dzięki za odpowiedź, również pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duliano 06.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów.Jestem tutaj pierwszy raz więc liczę na wyrozumiałośc gdybym coś tutaj źle podpisał.Właśnie zaczynam kompletowac wszystkie potrzebne dokumenty do rozpoczęcia boju o budowę a właściwie to na początek o pozwolenie na budowę.Mam pytanko do wszystkich,czy mogli byście poleci kogoś kto zna się na całej kwitologii i mógłby za rozsądne pieniadze poprowadzic sprawe typu:adaptację projektu itp???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.08.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 czy mogli byście poleci kogoś kto zna się na całej kwitologii i mógłby za rozsądne pieniadze poprowadzic sprawe typu:adaptację projektu itp??? Moich (Thermoprojekt) nie polecam. Idą na ilość a nie jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 czy mogli byście poleci kogoś kto zna się na całej kwitologii i mógłby za rozsądne pieniadze poprowadzic sprawe typu:adaptację projektu itp??? Moich (Thermoprojekt) nie polecam. Idą na ilość a nie jakość... Swoich (Investprojekt) na Kosciuszki nie polecam Stary to maruda, doliczaja kase za nieprzewidziane zmiany choc uzgodniono ze wszystkie w cenie, robia byki nie zmieniajac np. srednic komina po zmianie kotla z gazowego na ekogroszek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ah, zapomniałam: mogę polecić babkę, która robiłam mi zmianę pozwolenia na budowę:http://www.mtorun.pl/index.php5?main_menu=strona&main_menu_id=1&nav=firmy&sub_nav=show&firma_id=1718&page=0Nie miałam z nią wiele do czynienia, ale to co zrobiła, zrobiła dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duliano 07.08.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzięki serdeczne za wskazówki.Ale póki co temat nadal aktualny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.08.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Weekend spedzilismy nad Polskim morzem. Czas przejazdu 220km do stalej miejscowki czyli miejscowosci Piaski to 4,5 godziny zarowno w jedna jak i w druga strone Tak cieplej wody w Baltyku to ja chyba nie pamietam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.08.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Też się przywitam. Wróciłam z urlopu nad naszym pięknym morzem. Wiecie co tam jest najlepsze - NIE MA KOMARÓW. Ale wczoraj brutalnie zostałam sprowadzona na ziemie, bo musiałam podlać ogród. Brrrrr. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No, koleżanko. Nareszcie U nas trwa akcja poszerzania drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Też się przywitam. Wróciłam z urlopu nad naszym pięknym morzem. Wiecie co tam jest najlepsze - NIE MA KOMARÓW. Ale wczoraj brutalnie zostałam sprowadzona na ziemie, bo musiałam podlać ogród. Brrrrr. Pozdrawiam No to raczej pogoda fantastyczna Komarow faktycznie nie ma choc duzo os i tych innych innych podobnych natarczywie lata przy posilkach Gdzie mieliscie miejscowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Rzeczywiscie, pogoda jak marzenie. Urlop rozpoczelismy na Wolinie od XV Festiwalu Wikingow i Slowian. Bardzo fajna impreza, polecam. Moje dziecie starsze od 3 lat ma fiola na punkcie rycerstwa wszelkiego i ciaga nas po najrozniejszych tego typu imprezach (Grunwald zaliczylismy, wszystkie lokalne imprezy tematyczne, teraz czekamy na festyn w Biskupinie i moze jeszcze Malbork). Przy okazji zaliczylismy tez Swinoujscie, a tu 3 forty i latarnie morska. Nocowalismy na polu tutaj http://www.wyspa-skarbow.pl/wyspa.html Swietne miejsce dla dzieci w wieku przedszkolnym - strusie za plotem, kozy i kroliki luzem lataja. Do tego masa atrakcji w postaci budowli i torow przeszkod. Jak sciagne zdjecia moge podeslac lub zamiescic tutaj - jesli ktos bedzie zainteresowany. A potem tydzien u Babci w Slupsku, czyli plaza w Ustce wita. Ale zeby nie bylo nudno, zaliczylismy tez skansen wsi slowinskiej w Klukach. Pieknie sie rozrosl i jest atrakcja rowniez dla dzieci, bo to taki "zyjacy" skansen, w ktorym mozna wszystkiego dotknac, poprobowac np. pilowania drewna, wyroby masla, maglowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 10.08.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Weekend spedzilismy nad Polskim morzem. Czas przejazdu 220km do stalej miejscowki czyli miejscowosci Piaski to 4,5 godziny zarowno w jedna jak i w druga strone Tak cieplej wody w Baltyku to ja chyba nie pamietam ... Nooo....spedzilem tydzień w zatoce...22 stopnie C...az przyjemnie...szkoda ze tyle ludzi.... Ps.Ma ktos skuteczny sposób na krety i nornice....?? szlag mnie trafia juz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.08.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Rzeczywiscie, pogoda jak marzenie ... Piekne okolice choc na wyspe Wolin nieco daleko a Ustka to nieco portowe miasto. Nam bardzo sie podobalo w okolicznych Rowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Weekend spedzilismy nad Polskim morzem. Czas przejazdu 220km do stalej miejscowki czyli miejscowosci Piaski to 4,5 godziny zarowno w jedna jak i w druga strone Tak cieplej wody w Baltyku to ja chyba nie pamietam ... Nooo....spedzilem tydzień w zatoce...22 stopnie C...az przyjemnie...szkoda ze tyle ludzi.... Ps.Ma ktos skuteczny sposób na krety i nornice....?? szlag mnie trafia juz!!!!! Faktycznie, woda jak na Baltyk calkiem przyzwoita ... Jak za duzo ludzi, wsiadasz w auto, jedziesz kilometr na wschod lub zachod, jak przy drodze zaparkowanych kilka aut i droga w kierunku morza to idziesz, rozkladasz sie i rozkoszujesz cisza i spokojem W Piaskach wlasnie tak robimy jadac nieco ponad kilometr w kierunku Krynicy. na parking przyjezdzaly samochody i ludzie sie pytali czy na plazy malo ludzi bo w Krynicy to jak dzieci odejda pare metrow to juz ich nie widac my zawsze jezdzimy powiedzmy na takie spokojniejsze plaze bo bardzo cenimy sobie spokoj, zwlaszcza podczas urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 11.08.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam, w przyszłym tygodniu chcialbym zlozyc wniosek o pozwolenie. Znacie kogos kto moglby pomoc w szybkim zalatwieniu sprawy. Chodzi tylko o sprawdzenie czy moj wniosek nie zostal odlozony na bok z jakiegos niewiadomowgo powodu itd ... Jakies sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 11.08.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Weekend spedzilismy nad Polskim morzem. Czas przejazdu 220km do stalej miejscowki czyli miejscowosci Piaski to 4,5 godziny zarowno w jedna jak i w druga strone Tak cieplej wody w Baltyku to ja chyba nie pamietam ... Nooo....spedzilem tydzień w zatoce...22 stopnie C...az przyjemnie...szkoda ze tyle ludzi.... Ps.Ma ktos skuteczny sposób na krety i nornice....?? szlag mnie trafia juz!!!!! Faktycznie, woda jak na Baltyk calkiem przyzwoita ... Jak za duzo ludzi, wsiadasz w auto, jedziesz kilometr na wschod lub zachod, jak przy drodze zaparkowanych kilka aut i droga w kierunku morza to idziesz, rozkladasz sie i rozkoszujesz cisza i spokojem W Piaskach wlasnie tak robimy jadac nieco ponad kilometr w kierunku Krynicy. na parking przyjezdzaly samochody i ludzie sie pytali czy na plazy malo ludzi bo w Krynicy to jak dzieci odejda pare metrow to juz ich nie widac my zawsze jezdzimy powiedzmy na takie spokojniejsze plaze bo bardzo cenimy sobie spokoj, zwlaszcza podczas urlopu No my tez wolimy spokojne puste plaże...tym razerm korzystaliśmy z uprzejmości rodziny i ich wolnego domu w Gd Oliwie..wiec musielismy znosić tłumy:)...jak tam sezon rowerowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts