nastka79 12.08.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 U nas na weekend znowu goście To już trzeci weekend z rzędu jak nas odwiedzają rodzina/znajomi... Kiedy my odpoczniemy ? Chyba w zimowe wieczory dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 bo właśnie zimowe wieczory służą do odpoczynku. Tylko trzeba zrobić duży zapas drewna do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.08.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 bo właśnie zimowe wieczory służą do odpoczynku. Tylko trzeba zrobić duży zapas drewna do kominka No właśnie zamówiliśmy, w piątek ma dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.08.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam, w przyszłym tygodniu chcialbym zlozyc wniosek o pozwolenie. Znacie kogos kto moglby pomoc w szybkim zalatwieniu sprawy. Chodzi tylko o sprawdzenie czy moj wniosek nie zostal odlozony na bok z jakiegos niewiadomowgo powodu itd ... Jakies sugestie ? Po prostu dzwon i sie pytaj Nie widze powodu dlaczego czyjs wniosek mialby zostac odlozony na bok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.08.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ... jak tam sezon rowerowy?? cieniutko. rower dozekal sie w tym sezonie wymiany kompletnego napedu ale jakos nie bylo czasu na jezdzenie. czasami w weekend jakis wypad kilka km nad Wisle, inna rzeczke czy do lasu ... niestety malo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.08.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 u nas w weekend rowniez goscie, tym razem ze Stolycy Jak z miasta to spragnieni takich rozrywek jak picie piwa na tarasie, grillowanie czy spacer po lesie Wszystko to oczywiscie bedzie + wedzenie pstragow w beczuszce o ile pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.08.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Chcemy kupic jakis uzywany niedrogi skuter max do 2 tysi na kolach minimum 12 cali. Najlepiej w czerwonym kolorze lub innym jaskrawym, z kufrem i niepoobijany Ma moze ktos cos do powiedzenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 12.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 My też po urlopiku, chociaż prace wykończeniowe trwają nieprzerwanie. Wykończeniówka nas wykończy. Kupiliśmy piękne hiszpańskie płytki w Serwitorze które po przewiezieniu na budowę okazały się.... chińskimi za cenę hiszpańskich. Przestrzegam więc przed Serwitorem i ich hiszpańskimi płytkami. Wymieniliśmy oczywiście na nasze krajowe. Mamy nauczkę. Oddzielnym problemem też dla nas jest znany tutaj pan z Białej - ale tu już było wiele na ten temat. Mój mąż skusił sie na tanie okna u niego i bramę garażową. Za to mogę polecić naszego kafelkarza, naszych tynkarzy jak ktoś będzie potrzebował. Dziękuje też za polecenie Tralexu - schody. Na razie super współpraca, zobaczymy jak efekt końcowy w listopadzie. Teraz szukamy drzwi - gdzie ( za wyjątkiem Białej) możemy spodziewać się najtańszej ceny? PozdrawiamRenata ps. Agnieszka - poznałam Twoja ciocię - tak się zgadałyśmy o Kopaninie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Oddzielnym problemem też dla nas jest znany tutaj pan z Białej Już nie z Białej Co do drzwi, to określ bliżej czego oczekujecie, bo ciężko coś polecać jak nie wiadomo z której "półki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 12.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Wiem, że już nie z Białej - przenieśli się Drzwi wybraliśmy sobie Porta Natura Koncept. Wysłalam kilka zapytań o wycenę i jestem zaskoczona różnicami cen między sklepami PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Drzwi Porty do mieszkania kupowałam w sklepie na Mickiewicza. Później ta firma przeniosła się do pomieszczenia przy wejściu na Dworzec Wschodni, ale nie wiem czy jeszcze istnieją i jak teraz wyglądają cenowo, bo ja kupowałam te drzwi jakieś 5 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.08.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Renata, jaką ciocię? Nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 12.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Agnieszka, jesteś podobno jej bratanicą i masz rodzić w październiku - to pewno o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no pewno o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 12.08.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Wiem, że już nie z Białej - przenieśli się Drzwi wybraliśmy sobie Porta Natura Koncept. Wysłalam kilka zapytań o wycenę i jestem zaskoczona różnicami cen między sklepami Pozdrawiam Renata Co do Pana z Białej - w maju/czerwcu podjechaliśmy z żona na Białą w celu wyceny drzwi wejściowych. Pan pokazał nam całkiem ładne drzwi i umówił się z nami na pomiar. Kilka dni później przyjechał na pomiar i w ciągu tygodnia mieliśmy dostac wycenę na drzwi. Dziś mamy połowę sierpnia i wyceny jak nie ma tak nie ma. Pan oczywiście w żaden sposób nie skontaktował się z nami. Tak więc biznesu nie zrobiliśmy z oknami, nie zrobiliśmy z drzwiami wejściowymi i chyba z wewnętrznymi też nie zrobimy... Tak sobie myślę co kieruje Sprzedawcą, który ignoruje Klienta chcącego kupić okna za 13000 PLN i drzwi za 5000 PLN. Jak myślicie? Może biznes aż tak dobrze się kręci, że dla takich Klientów jak my to szkoda impulsu na telefon... Nawiasem mówiąc Pan z Białej jest bardzo sympatyczny, porozmawiać można, doradzi w wielu sprawach, tylko jak przychodzi do konkretów to cały czar pryska. Szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no i ostatnio w ogóle nie widać go na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 12.08.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam po urlopie!I od razu z pytaniem.Ile orientacyjnie może kosztować zdjęcie humusu i wykopki pod fundament, dom 130m2 powierzchni zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.08.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam po urlopie! I od razu z pytaniem. Ile orientacyjnie może kosztować zdjęcie humusu i wykopki pod fundament, dom 130m2 powierzchni zabudowy. To zależy od tego ile godzin będzie kopać koparka. Godzina pracy koparki to niecałe 100 zł (my płaciliśmy chyba 80 zł). U nas zajęło to 8 godzin na dom bliźniaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.08.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzien bodry jak to owi moja corka Jeszcze tylko jutro i znow weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.08.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jeszcze tylko jutro i znow weekend A ja jeszcze tylko dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts