agnieszkakusi 14.08.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ola, a jak wpływ na ciążę? Krzyżak, a kiedy mają remontować? Taka dziwna, polska mentalność. Wszyscy chcą mieć drogi zrobione, ale najlepiej bez utrudnień, bez remontów. Przyjdzie dobra wróżka, machnie różdżką i sprawa załatwiona. Tak się nie da. Trzeba się trochę przemęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.08.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ola, a jak wpływ na ciążę? Krzyżak, a kiedy mają remontować? Taka dziwna, polska mentalność. Wszyscy chcą mieć drogi zrobione, ale najlepiej bez utrudnień, bez remontów. Przyjdzie dobra wróżka, machnie różdżką i sprawa załatwiona. Tak się nie da. Trzeba się trochę przemęczyć. Aga, wszystko ok. Lekarz powiedział, ze nie ma już ryzyka. Ufff, bo miałam niezłego stresa. A co do remontu wiaduktu, to miał on być już zamknięty na koniec lipca. Jakoś jeszcze nie zamknęli. Krzysiek wczoraj po 20 min stania w miejscu przed rondem na wylocie na Lubicz, zawrócił i przyjechał do domu przez Młyniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.08.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 u nas już jest przygotowana droga pod asfalt. Jak zaleją to nie będzie możliwości, żeby w ogóle dojechać do domu. Tyle, że nasza droga z drogą na W-wę nie ma co się porównywać jeśli chodzi o ilość pojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 14.08.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ola, a jak wpływ na ciążę? Krzyżak, a kiedy mają remontować? Taka dziwna, polska mentalność. Wszyscy chcą mieć drogi zrobione, ale najlepiej bez utrudnień, bez remontów. Przyjdzie dobra wróżka, machnie różdżką i sprawa załatwiona. Tak się nie da. Trzeba się trochę przemęczyć. Aga, wszystko ok. Lekarz powiedział, ze nie ma już ryzyka. Ufff, bo miałam niezłego stresa. A co do remontu wiaduktu, to miał on być już zamknięty na koniec lipca. Jakoś jeszcze nie zamknęli. Krzysiek wczoraj po 20 min stania w miejscu przed rondem na wylocie na Lubicz, zawrócił i przyjechał do domu przez Młyniec. Pozostaje Młyniec przez Brzeźno....( caŁkiem szybko i puściutko)-jeżdze kilka razy w tygodniu ta drogą do Chełmży...albo....Złotoria..choć już pewnie teraz też tam tłoczno... Z innej beczki....znacie , wiecie...gdzie można tanio eko-groszek zakupic?? Niedługo zacznie sie sezon i ceny pojde w góre.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.08.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Przez Złotorię na razie jest ok, ale pewnie zacznie się jak zamkną most w Lubiczu. Odnośnie eko-groszku to nie wiem jakie są ceny, ale my kupując węgiel sprawdzaliśmy tam gdzie tanio i dobrze. Kupiliśmy u Szeflera w Lubiczu. Zresztą węgiel bierzemy od niego już 3 sezon. Od września ceny na pewno pójdą w górę, wraz ze wzrostem zainteresowania na opał. My kupiliśmy w lipcu i kupiliśmy taniej o 60 zł na tonie niż w październiku zeszłego roku. Nauczyliśmy się już, że opał kupować najpóźniej do lipca, bo potem ceny mają tylko tendencję zwyżkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.08.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Słuchajcie, szukam pilnego kontaktu z jakimś policjantem z Bydgoszczy. Nic nie narozrabiałam Ma ktoś znajomego w tamtych rejonach? Pisałam już na grupie bydgoskiej, ale na razie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 17.08.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ola, a jak wpływ na ciążę? Krzyżak, a kiedy mają remontować? Taka dziwna, polska mentalność. Wszyscy chcą mieć drogi zrobione, ale najlepiej bez utrudnień, bez remontów. Przyjdzie dobra wróżka, machnie różdżką i sprawa załatwiona. Tak się nie da. Trzeba się trochę przemęczyć. ja w zadnym wypadku nie neguje remontow itp, jestem calkowicie za i to na calej linii. w przypadku lubickim chodzi tylko o slimaczenie sie robot przygotowawczych. juz jest miesiac opoznienia a co bedzie potem... to miejsce jest specyficzne i na taki remont powinno sie wykorzystac cale wakacje kiedy ruch jest najmniejszy. tak aby kierowcy sie przyzwyczaili. teraz jest tak ze na dobre zaczna z poczatkiem wrzesnia i ludzi zacznie szlak trafiac. ja akurat mieszkam w takim miejscu gdzie jeszcze da sie wytrzymac ale wspolczuje wszystkim z brzozowki glogowa i dalej w kier warszawy. ale glowa do gory. pozdrawiam z poczatkiem tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 no u nas jutro wylewają asfalt. Właśnie się dowiedziałam, że przez cały dzień jesteśmy udupieni w domu, bo nie będzie można jeździć. Natalia, wasza droga do i z pracy poprzez drugie Kopanino i lasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 17.08.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 wiecie...gdzie można tanio eko-groszek zakupic?? sprawdzałeś w Brzozówce? na skrzyżowaniu ze światłami w prawo i potem w lewo, dalej już jest tablica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 17.08.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 wiecie...gdzie można tanio eko-groszek zakupic?? sprawdzałeś w Brzozówce? na skrzyżowaniu ze światłami w prawo i potem w lewo, dalej już jest tablica na kosciuszki jest po 520 zl. nie wiem czy tanio czy drogo ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 17.08.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 wiecie...gdzie można tanio eko-groszek zakupic?? sprawdzałeś w Brzozówce? na skrzyżowaniu ze światłami w prawo i potem w lewo, dalej już jest tablica na kosciuszki jest po 520 zl. nie wiem czy tanio czy drogo ale jest Jamaja- dzieki sprawdze... Krzyzak74- a gdzi ena kosciuszki??? dokładniej mógłbyś/?? Dzieki..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.08.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no u nas jutro wylewają asfalt. Właśnie się dowiedziałam, że przez cały dzień jesteśmy udupieni w domu, bo nie będzie można jeździć. Natalia, wasza droga do i z pracy poprzez drugie Kopanino i lasem Był u nas mąż sołtysowej wczoraj i informował. Przy okazji poznaliśmy sąsiada . Nie wiem co to drugie Kopanino. My jechaliśmy przez Smolnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ze tez Ci sie chce stac w tych korkach do lubicza. nie chce mi sie wiec nie stoje rybka wyszla jak zwykle pyszna choc jest nieco mala - podobno podczas takich upalow rybka kiepsko je i nie przybiera na wadze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ze tez Ci sie chce stac w tych korkach do lubicza. Teraz to jeszcze nie korki, jak zamkną wiadukt to dopiero będzie jazda Już się boję jaki wiadukt? nie mow ze ten nad obwodnica bo nie uwierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ola, a jak wpływ na ciążę? Krzyżak, a kiedy mają remontować? Taka dziwna, polska mentalność. Wszyscy chcą mieć drogi zrobione, ale najlepiej bez utrudnień, bez remontów. Przyjdzie dobra wróżka, machnie różdżką i sprawa załatwiona. Tak się nie da. Trzeba się trochę przemęczyć. zgadza sie, wszedzie remontuja jak jechalismy na wakacje to w okolicach Bratyslawy remontuja chyba z 20km autostrady. lewy pas jest strasznie waski i ograniczenie do 80-ki. Ludzie generalnie nie marudza chyba ze na Polskich forach U tak sa tak wypasione dragi ze na kazda nawet minimalna niedogodnosc trzeba godzinami biadolic Jak remontuja 10-ke do Wawki to jezdzilem przez wloclawek - plock. teraz robia za Plockiem to mykalem przez Golub-Dobrzyn. Teraz korasow nie ma wiec jezdze normalnie i jakos sie kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Z innej beczki....znacie , wiecie...gdzie można tanio eko-groszek zakupic?? Niedługo zacznie sie sezon i ceny pojde w góre.. Pozdrawiam na obecna chwile znalezlem miedzy 680-790 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja w zadnym wypadku nie neguje remontow itp, jestem calkowicie za i to na calej linii. w kwestii tempa jazdy zeszly weekend - kierunek nadmorski Torun-Piaski - droki krajowe 220km - 4,5 godziny a znajomi jadacy nieco pozniej 7 godzin wczoraj czyli nie weekend - kierunek nadmorski Torun-Rowy - drogi w sporej czesci o numeracji 3-cyfrowej o znacznie gorszym standardzie i bardziej krete 270km - nieca 4 godziny zarowno w jedna jak i druga strone To tak moze nieco obok tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 wiecie...gdzie można tanio eko-groszek zakupic?? sprawdzałeś w Brzozówce? na skrzyżowaniu ze światłami w prawo i potem w lewo, dalej już jest tablica na kosciuszki jest po 520 zl. nie wiem czy tanio czy drogo ale jest daj jakis kontakt bo to bardzo dobra cena jakosc ktos sprawdzal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 A my już zaopatrzeni w drewno na zimę, ale lato by mogło jeszcze trochę z nami zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Kupiliśmy u Szeflera w Lubiczu ... 056 6782316 wolaja 720 ze tone o kalorycznosci 27 za taki wegiel oczywiscie teoretycznie w moich rejonach czy na miescie place 680 zeta i transport w cenie pozostaja kwestia jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts