krzyzak74 18.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 na kosciuszki pomiedzy fotoradarem a batorego przy wyburzonym domu jest ekogroszek. ceny od 530 do 690. jestem nowy w paleniu tym materialem to za duzo nie powiem. gosc wspominal iz najdrozszy jest z dodatkiem antracytu. wzialem dzis 2 worki na probe i sobie popale. widzialem reklame ekogroszku po 580 zl powyzej 1 tony na ul zwirowej 8.co do wiaduktu w lubiczu to remontuja ten nad drweca - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 na kosciuszki pomiedzy fotoradarem a batorego przy wyburzonym domu jest ekogroszek. ceny od 530 do 690. jestem nowy w paleniu tym materialem to za duzo nie powiem. gosc wspominal iz najdrozszy jest z dodatkiem antracytu. wzialem dzis 2 worki na probe i sobie popale. widzialem reklame ekogroszku po 580 zl powyzej 1 tony na ul zwirowej 8.co do wiaduktu w lubiczu to remontuja ten nad drweca - niestety. dzieki w kwestii wiaduktu wobec tego jadac do Warszawy najpier kierujemy sie np. na Olsztyn a pozniej ciagniemy w prawo do 10-tki i po temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 18.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 na kosciuszki pomiedzy fotoradarem a batorego przy wyburzonym domu jest ekogroszek. ceny od 530 do 690. jestem nowy w paleniu tym materialem to za duzo nie powiem. gosc wspominal iz najdrozszy jest z dodatkiem antracytu. wzialem dzis 2 worki na probe i sobie popale. widzialem reklame ekogroszku po 580 zl powyzej 1 tony na ul zwirowej 8.co do wiaduktu w lubiczu to remontuja ten nad drweca - niestety. dzieki w kwestii wiaduktu wobec tego jadac do Warszawy najpier kierujemy sie np. na Olsztyn a pozniej ciagniemy w prawo do 10-tki i po temacie zaznaczam iz wjazd od grebocina w lubiczu bedzie zamkniety. zaplanoweane objazdy to - zlotoria, mlyniec, jedwabno lub las na skarpie. przezyjemy jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 zaznaczam iz wjazd od grebocina w lubiczu bedzie zamkniety. zaplanoweane objazdy to - zlotoria, mlyniec, jedwabno lub las na skarpie. przezyjemy jakos w takich momentach wychodzi co to znaczy dobre i przemyslane kupno dzialki droga do nas od wielu, wielu lat jest fatalna lecz w korasach sie nie stoi - sa momenty kiedy jest kolejka lecz wystarczy wyruszyc z domu 5 minut wczesniej i juz idzie na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 18.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 zaznaczam iz wjazd od grebocina w lubiczu bedzie zamkniety. zaplanoweane objazdy to - zlotoria, mlyniec, jedwabno lub las na skarpie. przezyjemy jakos w takich momentach wychodzi co to znaczy dobre i przemyslane kupno dzialki droga do nas od wielu, wielu lat jest fatalna lecz w korasach sie nie stoi - sa momenty kiedy jest kolejka lecz wystarczy wyruszyc z domu 5 minut wczesniej i juz idzie na biezaco bla bla bla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Eko-groszek kupiliśmy na początku lipca. Nie połasiliśmy się na tańszy, bo w zeszłym sezonie kupiliśmy tani i byliśmy niezadowoleni. Wtedy kupiliśmy w Grębocinie. Teraz kupiliśmy u Rakoczego. Przetestowany i jest naprawdę dobrej jakości. Fakt, że cena trochę wysoka no, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 bla bla bla no ba jak nie ma co napisac a cos trzeba to tylko blablabla pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 18.08.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 bla bla bla no ba jak nie ma co napisac a cos trzeba to tylko blablabla pozostaje a co bedziemy dyskutowac o dzialkach. kazdy ma tam gdzie wybral. i tyle. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a co bedziemy dyskutowac o dzialkach. kazdy ma tam gdzie wybral. i tyle. pzdr Pamietam jak kolega dziwil sie ze buduje sie tam gdzie sie wybudowalem a on ma dzialke za polowe ceny. Teraz raczej sie nie dziwi stojac prawie godzine w koreczku z ranca i popoludniu. Nawet do mechaniora dal auta bo mu przekracza 100 stopni Byl temat korkow, remontow i objazdow to podciagnalem pod budowlany w koncu to forum muratora a nie Dyrekcji Drog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 18.08.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Natalia,czytałąm i oglądałam w Muratorze Wasze piękne schody. Mam nadziję, że Tralex i u nas dobrze się spisze. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 18.08.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ola i Krzysiek- dopiero zamierzam się preprowadzic w okolice Torunia- czy moglibyście podpowiedzieć mi gdzie ten Rakoczy? I ile kosztuje tam eko-groszek (kompletnie nie orientuję się w cenach, ponieważ dotychczas korzystałam z łask miejskiego ogrzewania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.08.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Natalia, czytałąm i oglądałam w Muratorze Wasze piękne schody. Mam nadziję, że Tralex i u nas dobrze się spisze. Pozdrawiam Renata Prawdopodobnie właściciel zląduje u nas niedługo na imprezce to mu podpowiem, żeby miał na uwadze szczególną troskę o was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Natalia, gratulacje. W takim razie ide dzis kupic Muratora. A z innej beczki, gdzie kupilas drewno, jakie i za ile. Czas uzupelnic zapasy. Pozdrawiam wszystkichMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A z innej beczki, gdzie kupilas drewno, jakie i za ile. Czas uzupelnic zapasy. Pozdrawiam wszystkich Magda No właśnie późno trochę się obudziliśmy i facet od którego kupowaliśmy w zeszłym roku miał już resztę - ostatnie 4 metry. Na szczęście mamy jeszcze zeszłoroczny zapas (ok. 5 metrów). Kupiliśmy olchę trochę pomieszaną z brzozą. W przyszłym roku musimy się zebrać z tym wcześniej (najlepiej do maja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 czy orientujecie się ile kosztuje położenie kostki granitowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 19.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 czy orientujecie się ile kosztuje położenie kostki granitowej? Podbijam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie pomogę - mam betonową, ale z tego co się orientowałam, to koszty położenia kostki granitowej (robocizna i materiały) są 3 razy wyższe niż betonowej. Za betonową za metr kompleksowo materiał i robocizna płaciłam chyba 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.08.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Magda, ja mam zamówione drzewo na jutro. Zobaczę co przywiozą i dam znać. Ma być porąbana brzoza po 150 zł/m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.08.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dzieki, czekam na info. Ile m2 zamawialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 19.08.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Tak dla zabawy ... a mi pomoże http://star-m.nazwa.pl/kolory/elewacja.php Pomóżcie wybrać elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts