KwiatKobiety 20.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 dzisiaj jadę oglądać projekt kuchni- czy możecie mi coś powiedzieć o firmie Grom, mieszczącej się w Toruniu na Grudziądzkiej? (u nich zamówiłam projekt, ale nie jestem z Torunia ani okolic, więc wybierałam "na ślepo") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 20.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 KwiatKobiety proszę http://www.star-m.nazwa.pl/kolory/kwiatkobiety.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 KwiatKobiety proszę http://www.star-m.nazwa.pl/kolory/kwiatkobiety.html Ale kolory dałeś , nieźle dają po oczach . Mnie osobiście odpowiada drugi od końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 20.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Zaszalałem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Zaszalałem ! I to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatomek 20.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam Czy wie ktoś ile kosztuje próba szczelności wewnętrznej sieci gazowej i ewentualnie namiary na kogoś kto to wykonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 20.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witajcie !Troche czasu mnie nie bylo a tu stara ekipa nadal sie trzyma - wspaniale !!Skoro dom blizniaczy jest w przystepnej cenie to wiadomo ze nie bedzie mial wypasionego wykonania. Rzeczywiscie warto pokrecic sie przy wykonaniu i zglaszac kazda watpliwosc. Przede wszystkim nie placic calosci dopoki sie troche nie pomieszka, bo kazdy dom moze miec swoje indywidualne wady, a nigdy na wszystko nie zwroci sie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 20.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 sleem dzięki! a czy mógłbyć może jakieś brązy wrzucić? okna będę miała ciemny orzech i zastanawiam się albo nad chłodnym brązem albo jakieś piaskowe odcienie. "Żarówy" nie wchodzą w grę bo deweloper zastrzegł sobie, że kolory powinny być stonowane- w sumie się z nim zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 20.08.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 sleem dzięki! a czy mógłbyć może jakieś brązy wrzucić? okna będę miała ciemny orzech i zastanawiam się albo nad chłodnym brązem albo jakieś piaskowe odcienie. "Żarówy" nie wchodzą w grę bo deweloper zastrzegł sobie, że kolory powinny być stonowane- w sumie się z nim zgadzam Jutro coś tam dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 20.08.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 "Przede wszystkim nie placic calosci dopoki sie troche nie pomieszka, bo kazdy dom moze miec swoje indywidualne wady, a nigdy na wszystko nie zwroci sie uwagi."Michałka- niestety budując dom z deweloperem nie możemy mu nie zapłacić wszystkich transz w określonych w umowie terminach. Na szczęscie Betpol daje 2-letnią gwarancję na dom, a na koniec tych 2 lat wchodzi ekipa remontowa i naprawia wszysto co zgłosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 20.08.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 pytałam, okazało się że znajomi z Silna mają domek budowany przez tą samą firmę, podobno z gwarancją nie ma problemów, przychodzą i naprawiają wszelkie usterki, jakie dokładnie zgłosili to tak na szybko nie udało mi się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 21.08.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 policzyłam wczoraj cegły w słupkach na ganku- w obydwu równo po 38 uff, a już zaczynałam się martwić Dzięki Majuś za info i cieszę się , że Twoi znajomi okazali się moimi sąsiadami. Jak u nich będziesz to zapraszam na oglądanie murów- mój dom jest w ostatnim rzędzie- ma takie dziwne małe okienko przy ziemi od strony ogrodu. Rzuca się to w oczy, więc znajomi z pewnością będą wiedzieli który to domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 21.08.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 KwiatKobiety http://www.star-m.nazwa.pl/kolory/kwiatkobiety.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 21.08.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dzięki sleem, ale dlaczego wysyłasz mi znowu link? to jest to samo co wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 21.08.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dzięki sleem, ale dlaczego wysyłasz mi znowu link? to jest to samo co wczoraj Masz tam tez inne kolory i ramy okienne. Jak nie widać wciśnij F5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 21.08.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ...cieszę się , że Twoi znajomi okazali się moimi sąsiadami... będziesz miała fajnych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KwiatKobiety 21.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dzięki, użyłam F5 i zadziałało- fajny kolorek jest 5 od dołu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 drzeko dojechało. Jest ok. Na przyszły tydzien kolejna partia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 pytałam, okazało się że znajomi z Silna mają domek budowany przez tą samą firmę, podobno z gwarancją nie ma problemów, przychodzą i naprawiają wszelkie usterki, jakie dokładnie zgłosili to tak na szybko nie udało mi się dowiedzieć Tak to prawda. Gwarancja jest na 2 lata i nie ma z tym absolutnie problemow. Znajomi kupowali u nich dom jak ja sie budowalem czyli grubo ponad rok czy dwa temu i sa super zadowoleni. Firma jest solidna i z wieloletnim doswiadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anorak 22.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 kociol przyzwoity elektrometa z podajnikiem 15KW tylko tych rur jakos malo w kotlowni a moze to u nas duzo. widzialem zawor 4-drozny lecz tylko 2 pompy wiec nalezy mniemam z podlogowka jest na powrocie z kaloryferow. gratuluje znajomosci tematu . kaloryfery powiedzmy normalne lecz zasilane z boku a zdecydowanie lepiej wygladaja zasilane od dolu ee tam , zdecydowanie lepiej to wygladaja grzejniki kanałowe .No i garaz podziemny.. ewentualny termostat wtedy nie odstaje i podczas poluzowania grzejnika nie odflatuje tynk od sciany w miejscu gdzie leci gorna rurka zasilajaca czyli mamy rozumiec ,że przy podlaczeniu z boku to zawsze tynk "odflatuje" ? strasznie marudny jestem no nie ... nie marudny tylko niedoinformowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts