JaMajaD 24.08.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 no to wychodzi na to że ja też przez przypadek sprawiłam sobie na dzień kobiet pralkę Elektorluxa z opóźnionym startem, była promocja w Avansie jeszcze jej nie używałam, bo to pierwszy zakup do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.08.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 chyba muszę mojego zacząć urabiać na indukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.08.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ola, jak wysypka? Madzia, ładnie to nazwałaś wysypka Już jesteśmy pozasychane, że tak powiem no i z domu można już wyjść. Przez tydzień bez wychodzenia z domu to oszaleć można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.08.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Piotrulex, jestes pewien, ze 45-tka wystarczy? Roznica w cenie stosunkowo niewielka. Z tego co piszesz, czesto macie gosci i wtedy bedzie za mala. Nasza 60-tka chodzi zazwyczaj co 2 dni, ale w przypadku gosci i 2 razy dziennie. Z przydatnych funkcj - opoznienie startu, wskaznik pozostalego czasu, w zwiazku z zakrytym panelem sygnalizacja swietlna pracy, sygnalizacja baraku soli i nablyszczacza, regulacja wysokosci gornego kosza. Uzywam generalnie 2 programow - auto i eko - zuzywa malo wody i pradu, ale trwa prawie 3 godziny... Tak jak wspomnailem gary myjemy recznie a na naczynia spokojnie wystarczy z 45-ka mamy juz kilkuletnie doswiadczenia i to przy wiekszej liczbie osob kuchnia zrobiona juz jakis czas temu i miejsce na 45-ke zostawione wiec z tym kryterium nie bedziemy polemizowac dodam jeszcze ze mam mamy zawsze zapas naczyn jednorazowych. jak latem mamy grilla czy wedzenie np. miecho dajemy na plastikowych i wszystko pozniej wywalamy. Jak bedzie zmywara to pewnie sie to zmieni ale jest taki jakis inny klimat przy uzywaniu plastikowych naczyn, wspominam wtedy dawne lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jak bedzie zmywara to pewnie sie to zmieni ale jest taki jakis inny klimat przy uzywaniu plastikowych naczyn, wspominam wtedy dawne lata Ale jak nieekologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 24.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Moim zdaniem jeśli jest miejsce na 60 to brałbym właśnie taką. Mam Siemensa od 3 lat i jak na razie śmiga rewelacyjnie. Program, który używam to ten najniższy bo naczynia są dobrze umyte i bez sensu marnować wodę i prąd. Jak się przeprowadzę na wieś na pewno wybiorę zmywarkę z opóźnionym startem ze względu na nocną taryfę. W grę wchodzą tylko Siemens i Bosh. PS: Kolega ma Whirpool (czy jakoś tak) i w ciągu roku wymienił dwa razy grzałkę i jakiś elektrozawór. Dobrze, że na gwarancji, no ale po 2 latach będzie miał problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ale jak nieekologicznie Prawda i bije sie w piers, mam plaskie wiec moge Wlasnie dlatego kupujemy zmywarke PS. segregujemy smieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 25.08.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 co do zmywarki, mamy elektroluxa - modelu nie pamietam. ma opozniony start - do 19 godzin od ustawienia, 4 programy, klasa a +, zuzycie wody w programie std 12 litrow. cicho sprawnie i czysto . i chyba o to chodzi. a i jest 60, a to dlatego ze pierzemy tez garnki a to do 45 ciezko wchodzi. radze zwrocic uwage na funkcje polowy zaladunku - fajna rzecz. jesli chodzi o plyte to zdecydowania pelna indukcja mniejsze zuzycie pradu i szybsze gotowanie. co do marki to z tego co wiem plyty robi 1 marka, a wszystkie inne je obrabiaja i sprzedaja jako wlasne my mamy amice i jest ok. kosztowala w necie 1300 zl. co do firm to podobno = tak mowia - amica dobra do tego co grzeje, a bosch i siemens do tego co pierze i chlodzi. ale nie wiem jak to jest w rzeczywistosci. za krotko testujemy nasze urzadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 26.08.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no to i ja zapytam, planujemy zakup płyty ceramicznej AEG, może ktoś z Was ma? obecnie mamy Bosch, jest super, ale droga, AEG wypada znacznie taniej i ma więcej pól, co o tym myślicie? Mam whirpoola .....b.fajna....polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.08.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dziekuje Przy okazji zakupu zmywarki jakis parowar musialbym zakupic. Jakies opinie w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ja mam cos podobnego, tylko starszy model - tez TEFAL http://www.allegro.pl/item720368973_nowy_parowar_tefal_vc_1001_gotuj_zdrowo_od_super_s.html Miesko jest takie sobie, bo bez przypraw, ale warzywka rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 26.08.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 parowar tak tak , mam i używam, jak Madzialenka tylko do warzyw i ewentualnie rybek, szczególnie przy diecie się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 26.08.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a do czego Ci Maja dietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 26.08.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dziekuje Piotrze!! A TY tę swoją wędzarnie sam budowałeś?? Jakieś fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.08.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a do czego Ci Maja dietka Pytasz, jakbys kobiet nie znal. Ciagle sa albo za grube, albo za chude. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 26.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 jakbym slyszal swoja zone, 45 kg i jestem gruba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.08.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a do czego Ci Maja dietka Ach te kobitki Figura jak laska z kolorowej gazetki a tu o diecie bzdety gada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Piotrze!! A TY tę swoją wędzarnie sam budowałeś?? Jakieś fotki?? tak kosztowala z 30 zeta 20 zeta to beczka ze zlomowiska 10 zeta to 10 cegiel Za bardzo nie ma co ogladac jednak dziala. Oblukac mozna osobiscie - jak by co zapraszam w planie mam jakas ladna grillo wedzarnie jak ogarniemy sie moze kiedys z uprzatnieciem dzialki i ogolnie pomyslimy co i gdzie chcemy miec na tym skraweczku ziemi ... na razie i beczka daje duzo frajdy oraz rewelacyjne w smaku pstragi. Bez kitu tak dobrych jak mi wychodza jeszcze nigdzie nie udalo mi sie kupic Polecam http://www.wedlinydomowe.pl przepisy na budowe i uzytkowanie ps. certyfikat masz w koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleem 26.08.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Szukałem, szukałem i znalazłem tylko sprzeczne informacje. Czy ktoś wie czy są jakieś przepisy prawne dotyczące umiejscowienia kotła na paliwa stałe w kotłowni ? Kotłownie mam 163 cm szeroką a piec, który wybrałem 132. Ktoś przerabiał już taki temat u siebie ? dla rozeznania. piec: http://www.fuego.pl/1148_LING_DUO_15_kW.htmlkotłownia:http://star-m.nazwa.pl/kolory/kotlownia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.08.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Piotrze!! A TY tę swoją wędzarnie sam budowałeś?? Jakieś fotki?? tak kosztowala z 30 zeta 20 zeta to beczka ze zlomowiska 10 zeta to 10 cegiel Za bardzo nie ma co ogladac jednak dziala. Oblukac mozna osobiscie - jak by co zapraszam w planie mam jakas ladna grillo wedzarnie jak ogarniemy sie moze kiedys z uprzatnieciem dzialki i ogolnie pomyslimy co i gdzie chcemy miec na tym skraweczku ziemi ... na razie i beczka daje duzo frajdy oraz rewelacyjne w smaku pstragi. Bez kitu tak dobrych jak mi wychodza jeszcze nigdzie nie udalo mi sie kupic Polecam http://www.wedlinydomowe.pl przepisy na budowe i uzytkowanie ps. certyfikat masz w koncu? "troszkę" droższa wędzarnia jest tu wklejona http://forum.muratordom.pl/post3590407.htm#3590407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts