bonart1 02.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam, mam kolejny problem, moze ktos to przeszedl: - izolacja przeciwwilgociowa = dysperbit - izolacja przeciwwodna (hydroizolacja) = lepik na zimno i inne pochodne Poniewaz musze zrobic hydroizolacje (piwnica) na scianach to niestety nie moge zastosowac lepiku na zimno (bo trawi styropian). Macie jakies typy? Co zastosowac zamiast lepiku na zimno - konkretne produkty - kompromis pomiedzy cena a jakoscia? Slyszalem o izohanie - ale nie wiem jaki produkt dokladnie... dobre to? Ale nic wiecej nie wiem... Poradzcie pls. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 witam, mam kolejny problem, moze ktos to przeszedl: - izolacja przeciwwilgociowa = dysperbit - izolacja przeciwwodna (hydroizolacja) = lepik na zimno i inne pochodne Poniewaz musze zrobic hydroizolacje (piwnica) na scianach to niestety nie moge zastosowac lepiku na zimno (bo trawi styropian). Macie jakies typy? Co zastosowac zamiast lepiku na zimno - konkretne produkty - kompromis pomiedzy cena a jakoscia? Slyszalem o izohanie - ale nie wiem jaki produkt dokladnie... dobre to? Ale nic wiecej nie wiem... Poradzcie pls. Dzieki. nie wiem zawsze myslalem ze lepik zostal wlasnie zastapiony tymi wszystkimi desperbitami i o podobnych nazwach innych producentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam Wczoraj z ranca zakupilem zmywarke i kolo 7 z groszami za nia placilem przelewem. Juz ja mam w domu wiec po nieco ponad 24 godzinach od zamowienia sklep ELECTRO.pl w ktorym juz nie raz kupowalem wlascicielem sklepu jest firma terg ktora ma sporo sklepow pod marka media expert Polecam To taka mala reklama za sprawne dzialanie PS. Wczoraj bylem w Niemczech. Jak zwykle kupowalem piweczko. Tym razem wybor padl na "Krombacher" i to byl swietny wybor. W piwku czuje nutke soli a to dla mnie zaleta. Ma tez idealny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Macie jakies typy? Co zastosowac zamiast lepiku na zimno - konkretne produkty - kompromis pomiedzy cena a jakoscia? można też zastosować lepik na zimno, tylko bezrozpuszczalnikowy, żeby właśnie nie stopił styropianu, także dysperbit tylko o jakimś innym symbolu P czy D albo nawet K , nie pamiętam teraz ale w hurtowni napewno będą wiedzieli albo sprawdź na stronie producenta, chyba firma Izolbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzięki Piotr za info, już zapisałam stronkę, bo niedługo także będę zamawiała jakiś sprzęt jako wielbiciel piwka, napewno próbowałeś napoju z Browaru Czarnków, nam smakuje nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzięki Piotr za info, już zapisałam stronkę, bo niedługo także będę zamawiała jakiś sprzęt jako wielbiciel piwka, napewno próbowałeś napoju z Browaru Czarnków, nam smakuje nawet bardzo polecam sklep. nie dosc ze mieli najnizsza cene to jeszcze tani transport bo 64 zeta a inne rownie tanie okolo 110 zeta. dodatkowo tysiace opini a akurat te firme ze Zlotowa znam od podszewki kupilem dokladnie ten model tylko wczoraj byl drozszy o kilka zeta http://www.electro.pl/produkt-BOSCH_Zmywarka_SRI_45M15EU_2B_Karty_do_gry_GRATIS-32977,120.html co do piwa z Czernkowa to Noteckie jakos dla mnie bez rewelacji. czy to niepasteryzowane czy jasne nic szczegolnego. trafilem na nie w Realu Lubie przywozic piwa z zagranicy po uzyskaniu opinii "ludzi pod sklepem". Tak np. wiela lat temu w dawnej Czechoslowacji trafilem na Velkopopovicky Kozel zamiast na znanego wszystkim Zlatý Bažant - prosze te piwa porownac Lubie piwa regionalne i czasami naprawde mozna trafic na perelke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 03.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 my w electro tez cos kupowalismy i bez problemow. kupowalismy tez w sklepie 2w1 czy jakos tak. tu nawet wiecej bo można było wytargowac transport za free. ogolnie jest to proste. wyszukiwarka - skapiec, nokaut, ceneo etc. wpisac model wejsc na komentarze. jak jest duzo to ok.. nie zawsze jakosc komentarzy swiadczy o sklepie.ale ilosc. a niezadowoleni sie zawsze znajda. radze tylko zwrocic uwagge na to,aby była fakura i karta gwarancyjna. przy jakis problemach może być problem. wiem cos o tym. co do piwa - kazde byle swieze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 .... o i karty do gry gratis bosze, droga ta zmywarka ja aż takim smakoszem piwa nie jestem, ale napewno wolę niepasteryzowane, ale nie pogardzę też zwykłym żywcem w ogródku na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 .... o i karty do gry gratis bosze, droga ta zmywarka ja aż takim smakoszem piwa nie jestem, ale napewno wolę niepasteryzowane, ale nie pogardzę też zwykłym żywcem w ogródku na rynku tak, tak karty sa najwazniejsze ciezko mi sie odniesc do stwierdzenia ze jest "droga". W odniesieniu do czego droga? Przy okreslonych warunkach jaki mamy byla najtansza z mozliwych ... Ja smakoszem piwa tez nie jestem ale skoro od czasu do czasu pijam to wole robic to swiadomie i skoro moge wypic lepsze to dlaczego mam pic gorsze ... Zywiec w ogrodku na runku tez OK - byle nie na Krakowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 03.09.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam Wczoraj z ranca zakupilem zmywarke i kolo 7 z groszami za nia placilem przelewem. Juz ja mam w domu wiec po nieco ponad 24 godzinach od zamowienia sklep ELECTRO.pl w ktorym juz nie raz kupowalem wlascicielem sklepu jest firma terg ktora ma sporo sklepow pod marka media expert Polecam To taka mala reklama za sprawne dzialanie PS. Wczoraj bylem w Niemczech. Jak zwykle kupowalem piweczko. Tym razem wybor padl na "Krombacher" i to byl swietny wybor. W piwku czuje nutke soli a to dla mnie zaleta. Ma tez idealny zapach Żeś mi smaka narobił.....znasz kogoś z Warty?? chodzi mi o ubezo. komunbikacyjne..mam problemik!! Miłego dnia dla forumowiczów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Żeś mi smaka narobił.....znasz kogoś z Warty?? chodzi mi o ubezo. komunbikacyjne..mam problemik!! Miłego dnia dla forumowiczów;) Mam jedynie zaprzyjaznionego agenta z HDI Samopomoc czy jak sie tam teraz nazywaja Nas znow czeka ciezki weekend wiec musze trenowac piwkowanie a Krombacher naprawde zasluguje na nalezyty szacunek w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 03.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jakaś "menda" uszkodziła mi autko na parkingu...na pewno znacie solidnego niedrogiego lakiernika...czekam na jakieś namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jakaś "menda" uszkodziła mi autko na parkingu...na pewno znacie solidnego niedrogiego lakiernika...czekam na jakieś namiary:) nie ma AC nic nie zrobisz masz AC i szkoda wieksza niz minimalna okreslona okolo 300 zeta to zrobisz ze swojego AC i stracisz na rok okolo 10% znizek zanim zglosisz szkode z AC dowiedz sie jaka jest minimalna pozywej ktorej naprawiaja. Jelsi szkode masz mniejsza to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jakaś "menda" uszkodziła mi autko na parkingu...na pewno znacie solidnego niedrogiego lakiernika...czekam na jakieś namiary:) niedawno spotkało mnie to samo mam dość niedrogiego lakiernika z Czerniewic, namiar wysyłam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 03.09.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 tak a pro po sprzetu rtv agd warto pojechac do bydzi i pobiegac po sklepach domaru. maja kosmiczne wyprzedaze gdyz -niestety - cienko przeda. klient kupil plyte ind candy za 700 zl a lodowke siemensa za 999. te same produktu w euro odpowiednio 1399 oraz 1750. czyli warto. aczkolwiek towar szybko znika z polek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 03.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ja potwierdze tylko ze zmywarka to tylko bosch albo siemens, nikt w moim otoczeniu sie na to nie skarzy... ja mam amica ktorej nie polecam - ze wzgledu na tragiczny serwis. (popsuc sie moze wszystko, pytanie jak dlugo trzeba czekac na naprawe - tutaj czekam juz miesiac - bo... nie maja podstawowej czesci - pompy). amica = szajs ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 tylko, że w Domarze już pustki, zostały jakieś tam lokówki i ekspresy, my nic nie wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 03.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dzieki za pomoc w izolacji - moze rzeczywiscie dysperbit-k izolbetu to hydroizolacja... izolbet-k - na bazie rozpuszczalnikow - odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 03.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a co, domar pada? wyprzedaje sie???? ale numer... zalatwilo ich mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no z tego co piszą nie całkiem się zwija, tylko częściowo w toruńskiej Komecie juz pustki, na Bielawach troszkę więcej ale wybór też kiepski http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,6996710,Domar_sie_zwija__bo_banki_nie_daja_kredytow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts