nastka79 03.09.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no z tego co piszą nie całkiem się zwija, tylko częściowo w toruńskiej Komecie juz pustki, na Bielawach troszkę więcej ale wybór też kiepski http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,6996710,Domar_sie_zwija__bo_banki_nie_daja_kredytow.html Jak byliśmy w sobotę w Carrefourze, to było całkiem zamknięte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Natalia ma rację. Od jakiegoś tygodnia Domar na Olsztyńskiej nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.09.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 może i tak, bo byłam chyba jakoś na początku zeszłego tygodnia w Kalafiorze, dobrze wiedzieć bo dziś chciałam jeszcze raz podjechać, może coś by się wybrało, a gdzie jeszcze w Tor jest Domar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 W Geancie na Grudziądzkiej i przy Tesco na Chrobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.09.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 tak a pro po sprzetu rtv agd warto pojechac do bydzi i pobiegac po sklepach domaru. maja kosmiczne wyprzedaze gdyz -niestety - cienko przeda. klient kupil plyte ind candy za 700 zl a lodowke siemensa za 999. te same produktu w euro odpowiednio 1399 oraz 1750. czyli warto. aczkolwiek towar szybko znika z polek. moze nie cienko ale na maksa plajtuja jak pamietam to juz z 4 lata temu mieli problemy z plynnoscia finansowa czesc wykupuje euro rtv agd, czesc media expert a konkretnie terg od electro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 a co, domar pada? wyprzedaje sie???? ale numer... zalatwilo ich mm? zalatwili sie sami i wolny rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 no z tego co piszą nie całkiem się zwija, tylko częściowo w toruńskiej Komecie juz pustki, na Bielawach troszkę więcej ale wybór też kiepski http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,6996710,Domar_sie_zwija__bo_banki_nie_daja_kredytow.html w mniejszych okolicznych miastach juz pozamykali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 w kwestii Domaru "Bydgoska firma Domar handlująca sprzętem AGD i RTV wyprzedaje towary za pół ceny i zamyka sklepy - informuje "Gazeta Wyborcza". W firmowym salonie Domaru w bydgoskiej Galerii Drukarnia w miejscu, gdzie do niedawna stały ciasno obok siebie lodówki, kuchenki i pralki, dziś można zobaczyć dwie wirnikowe franie. Na pozostałych półkach kilka ekspresów ciśnieniowych do kawy o cenach obniżonych o 25 procent, lokówki do włosów i sokowirówki. - Sytuacja jest trudna. Szukamy oszczędności, gdzie się da - potwierdza Jerzy Frelichowski, kierownik działu marketingu Domaru. - Mamy w kraju 37 sklepów, z czego pięć musieliśmy już sprzedać, i dalej będziemy się pozbywać nierentownych placówek, aby obniżyć koszty." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 czy to czasem nie jest ten sam artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 czy to czasem nie jest ten sam artykuł Też to zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.09.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Natalia, mam ostatniego Muratora pięęęękne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.09.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 czy to czasem nie jest ten sam artykuł nie wiem. ja dostaje z dwa razy dziennie streszczenie takich informacji i nic dlugiego czytac nie musze ato w linku z pewnoscia jest kilkukrotnie dluzsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Natalia, czy Ty w dzieciństwie nie mieszkałaś gdzieś Na Skarpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Natalia, czy Ty w dzieciństwie nie mieszkałaś gdzieś w okolicy Sz.Szeregów? bo wydaje mi się, że gdzieś tam tą buzię widywałam Oczywiście, że mieszkałam - całe 29 lat (z 5-letnią przerwą na studia), bo rodzice sprzedali nam swoje mieszkanie jak wybudowali dom. Dokładnie Szarych Szeregów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.09.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 nie chciałam tego pisać na forum publicznym ale też mi się tak wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.09.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Najlepszego przy kolejnym, pieknym, slonecznym poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 07.09.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 poniewaz cos czuje ze braknie mi desek na szalowanie stropu, poprosze o info na PW jak ktos ma zbedne dechy i chce sie ich pozbyc za rozsadne pieniadze.. dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.09.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Piotrulex, wybierasz sie moze do IKEI? Marzy mi sie takie cos http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10112375 Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Piotrulex, wybierasz sie moze do IKEI? Marzy mi sie takie cos http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10112375 Magda no pomysl pewnie dobry, tez kiedys sie nad tym zastanawialismy ale czy PYRA Wok Średnica: 35 cm Wysokość: 10 cm Części główne: stal, pokrycie teflonowe 14,99 PLN to nie za tanio? no sam nie wiem ... W tym tygodniu nie planuje, w przyszlym byc moze wiec masz czas na zastanowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts