Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

a tak na marginesie to polecajcie jakies fajne miejsca w promieniu 100 km od torunia, tak na wypad 1 dniowy wypoczynkowo-relaksacyjny z dziecmi lub bez. znamy ciechocinek, niewszawe, inowroclaw - solanki, myslecinek, western park w rudniku, dinozaury w solcu, biskupin i okolice, osada karbowko w elgiszewie, domek na dachu na kaszubach- no to moze troszke dalej, malbork. co jeszcze jest fajnego. polecajcie. budowa sie skonczyla trzeba cos z czasem zrobic. w trakcie pisania gosc wygral 110 tysi w rmf fm. takiemu to dobrze :D :cry:

Witam ponownie,

Jakiś czas tu nie zaglądałem i dzisiaj pół dnia zamiast pracować, to prasówkę robiłem :D

Trochę się pozmieniało u mnie - lokalizacja. Było Głogowo a jest Dzikowo - i już tak zostanie. Oraz projekt, było Słoneczko - będzie Adonis. Teraz od nowa papierzyska załatwiać, zakasać rękawy i do roboty.

Dzięki za wszystkie rady jakie wyczytałem w tym wątku, liczę po cichu, na kolejne już konkretne, gdy pojawią się problemy.

Pozdrawiam

Marek

P.S. Och jak zazdroszczę tym którzy już we własnych domkach mieszkają

...

Madzia, a ja już od dłuższego czasu o Tobie myślę, bo marzą mi się takie firanki jak u Ciebie, te proste i chciałabym jeszcze raz je oblukać, cio Ty na to?

Ja tam nie powinienem pisac ze mysle o Madzi bo jeszcze moja zona jakos zle to zinterpretuje ale faktycznie dziewczyna zna sie na firankach :D

My do dzis dznia mamy "byle co" bo jakos nie mozemy sie na nic konkretnego zdecydowac :wink:

Witam

Czy ktoś mógłby pomóc w kwestii certyfikatu ( świadectwa ) energetycznego budynku, a konkretnie ile kosztuje i jakieś namiary.

pzdr

ja placilem 300 zeta pare miesiecy temu

moj brat sie obronil zdaje sie w ostatni czwartek na kolejnym kierunku w Bydzi i niebawem bedzie mogl wystawiac takie certyfikaty ...

Ile kosztuje teraz nie wiem ale pewnie nieco mniej niz 3 stowki

Maja. Pedzilam na zebranie do przedszkola. Ale nastepnym razem zatrzymam sie i pomoge. A jak masz ochote podjechac, to zapraszam. Telefon masz, wiec dzwon.

Piotrulex, dziekuje za uznanie. Jesli Bozenka bedzie chciala, chetnie z nia podjade poogladac to i owo.

Marmag. Wstydz sie. Nie przyjechac przywitac sie? Obiecaj poprawe i nastepnym razem wpadnij. A z ta ulica to niezle jaja. od poltora roku walczylismy z gmina o docelowy adres, skladalismy rozne propozycje nazwy. W czwartek wracamy do domu a tu tabliczka. I znowu wszystkie dokumenty do wymiany, tysiace listow z info o zmianie adresu itp.

...

Piotrulex, dziekuje za uznanie. Jesli Bozenka bedzie chciala, chetnie z nia podjade poogladac to i owo ...

Dzieki, pamietamy :D

Jak pojedzie ze mna to z pewnoscia nic nie kupi bo straszna maruda ze mnie :wink: . Tak, wiem, poziom samokrytyki mam stosunkowo wysoki, podobnie jak IQ :wink:

Znajoma jezdzi po firmanki gdziez do Chamży tzn Chelmzy. Gdzies tam wyczaila spory wybor, niskie ceny i doradztwo na satysfakcjonujacym poziomie. U znajomej efekty prezentuja sie niezle i zdaje sie ze zona chce tam gdzies na zakupy wyskoczyc a ja oczywiscie zostaje w domu 8)