JaMajaD 10.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no tak ale ile razy można jeździć do Solca, albo do Ciechocinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 10.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a tak na marginesie to polecajcie jakies fajne miejsca w promieniu 100 km od torunia, tak na wypad 1 dniowy wypoczynkowo-relaksacyjny z dziecmi lub bez. znamy ciechocinek, niewszawe, inowroclaw - solanki, myslecinek, western park w rudniku, dinozaury w solcu, biskupin i okolice, osada karbowko w elgiszewie, domek na dachu na kaszubach- no to moze troszke dalej, malbork. co jeszcze jest fajnego. polecajcie. budowa sie skonczyla trzeba cos z czasem zrobic. w trakcie pisania gosc wygral 110 tysi w rmf fm. takiemu to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no tak ale ile razy można jeździć do Solca, albo do Ciechocinka o tym u nas decyduja goscie. my sie zwykle dopasowujemy Jak jestesmy u rodziny w Katowicach i mamy ochote na narty do Wisly, Szczyrku czy Jaworzyny jechac to jada z nami. Nie pytamy sie czy byli tam wczoraj czy miesiac temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.09.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ja też mówię o gościach a nie o nas krzyżak, nam też się wyczerpały pomysły, jak jest u nas rodzinka z Kraka to wsiadamy w autka i jedziemy nad morze, oni zawsze mają niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.09.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ... jak jest u nas rodzinka z Kraka to wsiadamy w autka i jedziemy nad morze, oni zawsze mają niedosyt to prawda tylko w sezonie 1 dzien podczas weekendu raczej odpada bo nie sposob spedzic 10 godzin w aucie w tygodniu to trzeba sie przygotowac z urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 11.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jaki tu spokooj la la la lanic sie nie dzieje la la al laitd itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 11.09.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam ponownie, Jakiś czas tu nie zaglądałem i dzisiaj pół dnia zamiast pracować, to prasówkę robiłem Trochę się pozmieniało u mnie - lokalizacja. Było Głogowo a jest Dzikowo - i już tak zostanie. Oraz projekt, było Słoneczko - będzie Adonis. Teraz od nowa papierzyska załatwiać, zakasać rękawy i do roboty. Dzięki za wszystkie rady jakie wyczytałem w tym wątku, liczę po cichu, na kolejne już konkretne, gdy pojawią się problemy. Pozdrawiam Marek P.S. Och jak zazdroszczę tym którzy już we własnych domkach mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 11.09.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dzikowo, też pięknie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 11.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 I znowu moj kierunek. Witam. Maja, wczoraj widzialam jak zamykasz brame w firmie. Masz sile, dziewczyno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 11.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 i się nie zatrzymałaś żeby pomóc?? Madzia, a ja już od dłuższego czasu o Tobie myślę, bo marzą mi się takie firanki jak u Ciebie, te proste i chciałabym jeszcze raz je oblukać, cio Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 13.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 I znowu moj kierunek. A no zgadza się, wczoraj w drodze na działkę pozwoliłem sobie zajechać na Z... Piękne to miejsce, a szczękę sobie musiałem podwiązać, bo leżała mi na kolanach jak zobaczyłem "chatkę" Twojego sąsiada - zjawiskowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.09.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 hmmm...myślę, że podawanie ulic forumowiczów jest trochę nie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 13.09.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 racja przepraszam, już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 nie ma za co przepraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 13.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam Czy ktoś mógłby pomóc w kwestii certyfikatu ( świadectwa ) energetycznego budynku, a konkretnie ile kosztuje i jakieś namiary.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.09.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ... Madzia, a ja już od dłuższego czasu o Tobie myślę, bo marzą mi się takie firanki jak u Ciebie, te proste i chciałabym jeszcze raz je oblukać, cio Ty na to? Ja tam nie powinienem pisac ze mysle o Madzi bo jeszcze moja zona jakos zle to zinterpretuje ale faktycznie dziewczyna zna sie na firankach My do dzis dznia mamy "byle co" bo jakos nie mozemy sie na nic konkretnego zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam Czy ktoś mógłby pomóc w kwestii certyfikatu ( świadectwa ) energetycznego budynku, a konkretnie ile kosztuje i jakieś namiary. pzdr ja placilem 300 zeta pare miesiecy temu moj brat sie obronil zdaje sie w ostatni czwartek na kolejnym kierunku w Bydzi i niebawem bedzie mogl wystawiac takie certyfikaty ... Ile kosztuje teraz nie wiem ale pewnie nieco mniej niz 3 stowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Maja. Pedzilam na zebranie do przedszkola. Ale nastepnym razem zatrzymam sie i pomoge. A jak masz ochote podjechac, to zapraszam. Telefon masz, wiec dzwon. Piotrulex, dziekuje za uznanie. Jesli Bozenka bedzie chciala, chetnie z nia podjade poogladac to i owo. Marmag. Wstydz sie. Nie przyjechac przywitac sie? Obiecaj poprawe i nastepnym razem wpadnij. A z ta ulica to niezle jaja. od poltora roku walczylismy z gmina o docelowy adres, skladalismy rozne propozycje nazwy. W czwartek wracamy do domu a tu tabliczka. I znowu wszystkie dokumenty do wymiany, tysiace listow z info o zmianie adresu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 14.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Marmag. Wstydz sie. Nie przyjechac przywitac sie? podziwiałem ino z auta Twój domek i trawnik gładki jak stół, a za chwilę czar prysnął, bo wjechałem w swoje chaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ... Piotrulex, dziekuje za uznanie. Jesli Bozenka bedzie chciala, chetnie z nia podjade poogladac to i owo ... Dzieki, pamietamy Jak pojedzie ze mna to z pewnoscia nic nie kupi bo straszna maruda ze mnie . Tak, wiem, poziom samokrytyki mam stosunkowo wysoki, podobnie jak IQ Znajoma jezdzi po firmanki gdziez do Chamży tzn Chelmzy. Gdzies tam wyczaila spory wybor, niskie ceny i doradztwo na satysfakcjonujacym poziomie. U znajomej efekty prezentuja sie niezle i zdaje sie ze zona chce tam gdzies na zakupy wyskoczyc a ja oczywiscie zostaje w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts