DONKK 14.09.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dla zainteresowanych po zorientowaniu się w temacie świadect energetycznych aktualna cena to 350 zł i termin 3,4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 15.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 witajcie, mam pytanie. czy takie cos jak drewutnia robiliscie sami, czy kupowaliscie gotowca. chetnie wyczytam Wasze redy w tym temacie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 nam robił znajomy stolarz. Zdjęcia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dla zainteresowanych po zorientowaniu się w temacie świadect energetycznych aktualna cena to 350 zł i termin 3,4 dni proponuje znalezc jeszcze z 2-3 chetne osoby a cena z pewnoscia spadnie Ja w ciagu kilku dni znalazlem kilkanascie takich osob. Niestety az za duzo i gosc od swiadect z calego zobowiazania sie nie wywiazal za co wielki minus dla niego . Cena uzyskana kilka miesiecy temu to 300 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 16.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam, Chcialem sie was zapytac czy stosujecie profilaktycznie w domkach srodki udrazniajace kanalizacje. Wiadomo ze na rurach zbiera sie osad, tluszcz itdZnalazlem takie produkty ktore mozna stosowac profilaktycznie co jakis czas w celu eliminacje tych spraw, miedzy innymi pozbawiajacych przykrych zapachow z pionow wentylacyjnych kanalizy domowej ale chcialbym sie zapytac moze o opinie jesli ktos je stosowal. Ciekawym produktem sa "Tabletki bilogiczne" i "TriGGER 1" Opis TRIGGERA1 jest tu: http://www.trigger.pl/index.php?id=trigger-1Opis Tabletek Biologicznych: http://www.e-majster.pl/?d=produkt&id=568 Chwalony jest TRIGGER z analizy widac w tym opisie: http://www.pro-tech.gmk.net.pl/trigger.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Nam za drewutnię służy 1 ściana domu. Drewno leży na stojakach wykonanych przez mojego męża ze stempli budowlanych w odległości około 20 cm od ściany domu pod okapem dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.09.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam, Chcialem sie was zapytac czy stosujecie profilaktycznie w domkach srodki udrazniajace kanalizacje ... Nie Co jakis czas jak z umywalki czy prysznica wolniej schodzi woda sypiemy "kreta" czy jakiegos "nurka" na zimna wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 16.09.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Z kretem w granulkach bylbym ostrozny. Kret wsypany w zbyt dużej ilości może zatrzymać się w miejscu zatkania i stwardnieć na kamień.Do usunięcia tylko mechaniczne,przeważenie razem z rurą.Dodatkowo taki Kret skupiony w jednym miejscu ,wchodząc w reakcję z wodą potrafi rozgrzać się nawet do 120st,czyli są duże szanse,że rura rozlezie się od tej temperatury.Znajomy hydraulik mowil mi jesli juz kret to w zelu nie w granulkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.09.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Z kretem w granulkach bylbym ostrozny. Kret wsypany w zbyt dużej ilości może zatrzymać się w miejscu zatkania i stwardnieć na kamień.Do usunięcia tylko mechaniczne,przeważenie razem z rurą.Dodatkowo taki Kret skupiony w jednym miejscu ,wchodząc w reakcję z wodą potrafi rozgrzać się nawet do 120st,czyli są duże szanse,że rura rozlezie się od tej temperatury. Znajomy hydraulik mowil mi jesli juz kret to w zelu nie w granulkach hmmm zawsze myslalem ze stosujac sie do zalecen producenta "jestem bezpieczny" bardzo lubie piweczko ale jesli wleje go w siebie "w zbyt duzej" ilosci tez nienajlepiej bede bygladal wszystko z umiarem i zgodnie z zaleceniami "lekarza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 17.09.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Szukam otoczaków do GWC i najlepiej aby były płukane - interesuje mnie wszystko powyżej 32 mm Prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 17.09.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Szukam otoczaków do GWC i najlepiej aby były płukane - interesuje mnie wszystko powyżej 32 mm Prosze o namiary. Najlepiej chyba podjechać do żwirowni. Ja miałem najbliżej w Młyńcu. Jest tam kilka żwirowni obok siebie. Cena ok. 50-70 zł/t zależnie od wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 17.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 co to jest GWC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.09.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 co to jest GWC? Gruntowy Wymiennik Ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 17.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja brałem kamyczki do przydomowej oczyszczalni ścieków ale mniejsze do 30 mm, większe też miał. Z Młyńca od jednego kolesia w dobrej cenie - zapomniałem jak się nazywa nr 607-430-862 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 17.09.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ta dobra cena to ile za tone, i obietosciowo 1tona to ile m3, albo inaczej ile ton ma 1m3??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 17.09.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 co to jest GWC? Gruntowy Wymiennik Ciepła a dziekuje za rozwiniecie akronimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 17.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja brałem kamyczki do przydomowej oczyszczalni ścieków ale mniejsze do 30 mm, większe też miał. Z Młyńca od jednego kolesia w dobrej cenie - zapomniałem jak się nazywa nr 607-430-862 faktycznie ma ale 70 zł + dostawa to nie jest tanio - ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 17.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ta dobra cena to ile za tone, i obietosciowo 1tona to ile m3, albo inaczej ile ton ma 1m3??? w zależności od żwirowni jedni liczą 1,8 T/m3 a inni nawet 2,2T/m3 pewnie zależy od frakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 17.09.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Celowo użyłem "dobra cena" bo kupowałem w zeszłym roku i nie pamiętam ceny, ale podjechałem do gościa na miejsce ( pomiędzy Młyńcem a Brzezinkiem ) i opuścił w stosunku do ceny "przez telefon". Wtedy porównując do innych to była jedna z tańszych ofert.Nie ma to jak pohandlować - face to face. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 17.09.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jeśli chodzi o kamienie to najlepiej pojechać na miejsce i zobaczyć czy to co mówią przez telefon pokrywa się z rzeczywistością. Już też miałem nagarany transport kamienia niby 10 - 30 mm, ale jednak coś mnie tknęło miałem czas i umówiłem się z gościem na miejscu w Młyńcu i jak zobaczyłem jakie koleś kamloty chciał mi przywieźć to mu podziękowałem.A akurat ten gościu wozi też kamienie do hurtowni na Kociewską to ma sprawdzony towar, no a cena to wiadomo trzeba się targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts