daniel_torun 17.09.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jeśli chodzi o kamienie to najlepiej pojechać na miejsce i zobaczyć czy to co mówią przez telefon pokrywa się z rzeczywistością. Już też miałem nagarany transport kamienia niby 10 - 30 mm, ale jednak coś mnie tknęło miałem czas i umówiłem się z gościem na miejscu w Młyńcu i jak zobaczyłem jakie koleś kamloty chciał mi przywieźć to mu podziękowałem. A akurat ten gościu wozi też kamienie do hurtowni na Kociewską to ma sprawdzony towar, no a cena to wiadomo trzeba się targować. Też kupowałem u tego co dostarcza na Kociewską - jego żwirownia to pierwsza po lewej stronie w Młyńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.09.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Pogoda piekna wiec wypada w weekend pozegnac sezon grillowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Pogoda piekna wiec wypada w weekend pozegnac sezon grillowy Też mamy taki zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.09.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 w niedziele na trampie sa jakies mistrzostwa w grillowaniu. u mnie na wiosce jest w niedziele jakis festyn rodzinny dodam jeszcze ze wczoraj ruszyly ciezkie maszyny w miejscu gdzie w Wielkiej Nieszawce ma powstac Park Wodny. Całość zadania ma zostać wykonana do dnia 26 lutego 2011roku. Moze niewielka atrakcja lecz majac na uwdze ilosc basenow z dodatkami w Toruniu jest to inwestycja oczekiwana przez mieszkancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 jechałam dziś przed 7 rano na Poznańską dostarczyć męża do pracy. Podziwiam tych, którzy z własnej, nieprzymuszonej woli tam mieszkają Te korki by mnie wykończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 jechałam dziś przed 7 rano na Poznańską dostarczyć męża do pracy. Podziwiam tych, którzy z własnej, nieprzymuszonej woli tam mieszkają Te korki by mnie wykończyły. to prawda. jak sie nie wie o ktorej wyjechac z domu i ktoredy pojechac to w korku do mostu mozna stac nawet 11 minut - to nasz maksymalny rekord w tym roku Tu roznice robi nawet 5 minut pozniejszy wyjazd z domu i mozna stac kilkanscie minut. Dzis wjazd na most trwal mniej niz minute i to wlasnie z tego kierunku. Bylo kilka po 7 rano Tych co stoja na Poznanskiej tez podziwiam ps. jezdze mniej wiecejz tego kierunku. do biura mam z domku okolo 12-13 km i zawsze dojazd zarowno w jedna jak i druga strone zajmuje mi mniej niz 10 minut. Moja zona ma dalej do biura i razem z zostawieniem dziecka w przeszkolu traci na dojazd mniej niz 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 21.09.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Jeśli ktoś potrzebuje (lub nie) to sprzedam barakowóz na kołach (1000zł) i złącze energetyczne budowlane (200zł) razem 1000 zł. Pytania na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 21.09.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Szukam otoczaków do GWC i najlepiej aby były płukane - interesuje mnie wszystko powyżej 32 mm Prosze o namiary. podjedź do Gutowa i ponegocjuj, kiedyś widziałem takie kamyki też w Pędzewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 23.09.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WitamCzy ktoś mógłby podać namiar na kominiorza, potrzebuję załatwić papierek do odbioru domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 23.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 I jeszcze ile taka przyjemność kosztuje, jeśli ktoś pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.09.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 susly zasnely i forumowicze powolutku tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 24.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kto spi, ten spi. Ja pracuje i to ciezko, bo zaczyna mi sie sezon. A ze potrwa pewnie do lutego to wybaczcie, jak nie bede odzywala sie za czesto. Ale mysle o Was i w kazdej wolnej chwili zagladam. Milego dniaMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Donkk, my płaciliśmy 150 zł, ale namiarów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nam odbiór komina robił ten Pan:http://www.firmy.net/kominiarze/konczykowski-krzysztof-zaklad-kominiarski,9CND5.htmlNiestety nie mam już nr kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Donkk, my płaciliśmy 150 zł, ale namiarów nie mam. nam robil gosc mieszkajacy bardzo blisko nas i pewnie dlatego wzial 80 zeta. Rowniez potwierdzil 150 zeta jaka "normalna" cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 24.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Donkk, my płaciliśmy 150 zł, ale namiarów nie mam. nam robil gosc mieszkajacy bardzo blisko nas i pewnie dlatego wzial 80 zeta. Rowniez potwierdzil 150 zeta jaka "normalna" cene o motyla noga ... dwie setki też się płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 24.09.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nam odbiór komina robił ten Pan: http://www.firmy.net/kominiarze/konczykowski-krzysztof-zaklad-kominiarski,9CND5.html Niestety nie mam już nr kom. Ale ja mam ...wysle na priv jutro:) cena j/w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a ja jestem w trakcie przestawiania rodzinki na niższą temperaturę w domu. W tej chwili w syialniach jest 18 stopni, reszta domu 19 Kto u nas był to wie, że to nie lada wyczyn Jednak nie wyobrażam sobie, żeby noworodek przebywał w temp. 24-25 stopni, a potem wyszedł na mróz na spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 No faktycznie po tych 24 u Was to normalne 19 to dla Was szok. Dla nas to normalne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a ja jestem w trakcie przestawiania rodzinki na niższą temperaturę w domu. W tej chwili w syialniach jest 18 stopni, reszta domu 19 Kto u nas był to wie, że to nie lada wyczyn Jednak nie wyobrażam sobie, żeby noworodek przebywał w temp. 24-25 stopni, a potem wyszedł na mróz na spacerek ooooooo widze, ze nie bede sam z zalecanymi temperaturami w domu u nas w sypialniach max 18, w naszej w zimie przy powierzchni 21 mkw jeden grzejnik jest zakrecony non stop a ten dalej od lozka ustawiony na 2 z kawalkiem caly czas jeszcze mamy wylaczone ogrzewanie ale nie mamy noworodka zapasy groszku na zime zrobione choc na poczatek w planie mamy palic pocietymi stemplami do wieczornego nagrzania domu i CWU Pozdrowienia z domku przesylam tym co w fabrykach zaraz lecimy z corka na rower i zobaczyc jak na wsi pod Toruniem buduja sobie aquapark http://miasta.gazeta.pl/torun/1,90815,7058723,Na_wsi_pod_Toruniem_buduja_sobie_aquapark.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts