Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

mmmm napisał:
Chciałam sie przywitac.

Budowe naszego domku zaczeliśmy wiosna 2007 roku w Małej Nieszawce.

Budujemy Irenke z Archipelagu.

Jestem na etapie poszukiwania płytek do kiuchni i sprzętu AGD.

Poszukuje inspiracji i dobrych rad. Mam nadzieje, ze takie tu znajde :D

Monia.

Witam z Wielkiej Nieszawki

w jakim miejscu mniej wiecej wykanczacie sie? :wink:

Plytki ogladaj w serwitorze a zamawiaj przez hurtownie ada w lubiczu

sprzet ogladaj w marketach typu media markt, szyukaj na ceneo i kupuj w sklepach internetowych - oszczednosc kolo 20%

trochę przepalamy kominkiem, ale już bym chciała włączyć podłogówkę, tyle że czekam na drzwi 8) pompa stoi w pomieszczeniu na tyłach garażu i nie ma jeszcze drzwi między garażem a tym pomieszczeniem, muszą to być drzwi ocieplone, w tym pomieszczeniu też jest ogrzewanie którego nie da się wyłączyć, dlatego z utęsknieniem wyglądam piątku :-?

mmmm napisał:
Piotrulex nasz domek stoi ok 200 za szkołą po prawej stronie. Boczna uliczka od Wałowej.

Wlasnie sie przymierzam do zakupu sprzetu przez internet, bo porównałam ceny i widze różnice.

Własnie zaczeli robic siec wodociagową na naszej ulicy , bo bez wody byliśmy :)

to ladna okolica i skoro boczna ulica to pewnie i ulicy za bardzo nie slychac

ostatnio kupowalem ponownie w electro.pl i moge ich polecic. dobry sklep majacy sklepy stacjonarne pod marka media expert - najwiekszy gracz w tej grupie

aby przd mrozami skonczyli z tym wodaciagiem :wink:

u nas przymrozkow nie bylo - minimalna zapisana to +1 stopien

niestety electro.pl nie ma tego sprzętu którego szukam, a szkoda bo zawsze lepiej kupić tam gdzie już ktoś kupił.

Ostatnio sklep agdhome.pl - my zadajemy pytanie czy jest dostępna taka a taka lodówka do zabudowy, oni na to że nie ma, ale w zamian proponuja inną dostępną od ręki w podobnej cenie, niestety nie do zabudowy hmmm.... :roll: dziwne, trzeba uważać bo można nieźle się naciąć, chociaż jeszcze nie mieliśmy większych problemów z zakupami w sieci

Ja wszystko kupilam tu

http://www.agdexpert.pl/

2 lata temu byl to jedyny sklep, ktory mial wszystko czego chcialam dostepne od reki, a do tego najtaniej i z najtansza przesylka kurierska. A na sklepy trzeba uwazac - niby w ofercie jest wszystko, ale jak sie potem okazalo tylko w ofercie. Np. na lodowke w innym sklepie kazali nam czekac 2 miesiace.

Marzenka, kiedy sie wybierasz do mnie?

Pozdrawiam

Magda

Witajcie,

my jeszcze nie grzejemy domu. Na razie nam ciepło :D Zapas groszku mamy, jak poczujemy chłód to odpalimy. Na razie tylko woda jest grzana, ale w ruch idą stemple i palety.

W sobotę sialiśmy trawę na tyłach domu i ciekawe czy ona w ogóle wyrośnie skoro taka niska temperatura w nocy :(

Jak tam Aga się ma? Jeszcze w dwupaku? ;)

Madzia, a kiedy Ty do mnie wjedziesz? Coś się opuściłaś w odwiedzinach ;)

Pozdrawiam