nastka79 25.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 caly czas jeszcze mamy wylaczone ogrzewanie ale nie mamy noworodka :Dl A ktoś ma już włączone? My planujemy włączyć koło 1 listopada , może pod koniec października zapalimy pierwszy raz w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ... My planujemy włączyć koło 1 listopada ... my natomiast planujemy wlaczyc ogrzewanie jak bez niego bedzie nam w domku za zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Natalia, a jak szybciej przyjdą przymrozki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 27.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Chciałam sie przywitac. Budowe naszego domku zaczeliśmy wiosna 2007 roku w Małej Nieszawce. Budujemy Irenke z Archipelagu. Jestem na etapie poszukiwania płytek do kiuchni i sprzętu AGD. Poszukuje inspiracji i dobrych rad. Mam nadzieje, ze takie tu znajde Monia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Natalia, a jak szybciej przyjdą przymrozki? To rozpalimy w kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Chciałam sie przywitac. Budowe naszego domku zaczeliśmy wiosna 2007 roku w Małej Nieszawce. Budujemy Irenke z Archipelagu. Jestem na etapie poszukiwania płytek do kiuchni i sprzętu AGD. Poszukuje inspiracji i dobrych rad. Mam nadzieje, ze takie tu znajde Monia. Witam z Wielkiej Nieszawki w jakim miejscu mniej wiecej wykanczacie sie? Plytki ogladaj w serwitorze a zamawiaj przez hurtownie ada w lubiczu sprzet ogladaj w marketach typu media markt, szyukaj na ceneo i kupuj w sklepach internetowych - oszczednosc kolo 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 właśnie miałam zapytać, czy grzejecie, bo się zastanawiam kiedy odpalić ogrzewanie, mi juz zimno a co to dopiero będzie dalej. W bloku jeszcze ciepło ale w domku to wieczorkiem brrrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 ... kiedy odpalić ogrzewanie, mi juz zimno ... zwykle wlasnie wtedy sie odpala kiedy jest zimno my terminu nie mamy, wlaczymy kiedy uznamy to za stosowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 poczekam jeszcze tylko na drzwi do pomieszczenia gospodarczego, żeby uniknąć strat ciepła i odpalam, domek musi się nagrzać przed wprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.09.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 trochę przepalamy kominkiem, ale już bym chciała włączyć podłogówkę, tyle że czekam na drzwi pompa stoi w pomieszczeniu na tyłach garażu i nie ma jeszcze drzwi między garażem a tym pomieszczeniem, muszą to być drzwi ocieplone, w tym pomieszczeniu też jest ogrzewanie którego nie da się wyłączyć, dlatego z utęsknieniem wyglądam piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.09.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Deszczyk pada wiec w koncu jest jakas szansa na grzyby w naszym rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 29.09.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Piotrulex nasz domek stoi ok 200 za szkołą po prawej stronie. Boczna uliczka od Wałowej. Wlasnie sie przymierzam do zakupu sprzetu przez internet, bo porównałam ceny i widze różnice. Własnie zaczeli robic siec wodociagową na naszej ulicy , bo bez wody byliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.09.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Deszczyk pada wiec w koncu jest jakas szansa na grzyby w naszym rejonie Z takimi przymrozkami jak dziś szansa maleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.09.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Piotrulex nasz domek stoi ok 200 za szkołą po prawej stronie. Boczna uliczka od Wałowej. Wlasnie sie przymierzam do zakupu sprzetu przez internet, bo porównałam ceny i widze różnice. Własnie zaczeli robic siec wodociagową na naszej ulicy , bo bez wody byliśmy to ladna okolica i skoro boczna ulica to pewnie i ulicy za bardzo nie slychac ostatnio kupowalem ponownie w electro.pl i moge ich polecic. dobry sklep majacy sklepy stacjonarne pod marka media expert - najwiekszy gracz w tej grupie aby przd mrozami skonczyli z tym wodaciagiem u nas przymrozkow nie bylo - minimalna zapisana to +1 stopien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 30.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 niestety electro.pl nie ma tego sprzętu którego szukam, a szkoda bo zawsze lepiej kupić tam gdzie już ktoś kupił. Ostatnio sklep agdhome.pl - my zadajemy pytanie czy jest dostępna taka a taka lodówka do zabudowy, oni na to że nie ma, ale w zamian proponuja inną dostępną od ręki w podobnej cenie, niestety nie do zabudowy hmmm.... dziwne, trzeba uważać bo można nieźle się naciąć, chociaż jeszcze nie mieliśmy większych problemów z zakupami w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 30.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ja wszystko kupilam tu http://www.agdexpert.pl/ 2 lata temu byl to jedyny sklep, ktory mial wszystko czego chcialam dostepne od reki, a do tego najtaniej i z najtansza przesylka kurierska. A na sklepy trzeba uwazac - niby w ofercie jest wszystko, ale jak sie potem okazalo tylko w ofercie. Np. na lodowke w innym sklepie kazali nam czekac 2 miesiace. Marzenka, kiedy sie wybierasz do mnie? PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.09.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witajcie, my jeszcze nie grzejemy domu. Na razie nam ciepło Zapas groszku mamy, jak poczujemy chłód to odpalimy. Na razie tylko woda jest grzana, ale w ruch idą stemple i palety. W sobotę sialiśmy trawę na tyłach domu i ciekawe czy ona w ogóle wyrośnie skoro taka niska temperatura w nocy Jak tam Aga się ma? Jeszcze w dwupaku? Madzia, a kiedy Ty do mnie wjedziesz? Coś się opuściłaś w odwiedzinach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 30.09.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Madzia, firanek jeszcze nie powiesiłam, na razie 'drążę' temat, ale teraz jestem przeziębiona, nie chcę Ci dzieci zarazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 W sobotę sialiśmy trawę na tyłach domu i ciekawe czy ona w ogóle wyrośnie skoro taka niska temperatura w nocy My sialiśmy w poniedziałek. Też się zastanawiam... A tak wogóle to chłopaki wszystkiego naj w Waszym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.09.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ... chłopaki wszystkiego naj w Waszym dniu no w koncu ktoras zyczliwa i zorientowana Dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts