madzialenka 07.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Nie, nie moge sie jej doprosic. Ale malo nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 My jak kupiliśmy wypoczynek do naszego starego mieszkania zrobiliśmy imprezę. Kolega wypalił nam piękną dziurę w fotelu papierosem . Zdeklarował się, że pokryje koszty obicia. Zawieźliśmy do salonu gdzie kupowaliśmy, a oni stwierdzili, że zrobią to gratis . Fajna firma, ale już tego sklepu nie ma. Może gdzieś przenieśli. Był na Kościuszki, niedaleko wyjazdu na Grudziądzką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Pozdro ze Smoczego Grodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 07.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Pozdro ze Smoczego Grodu Coś czesto tam goscisz;) Pozdrowionka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 08.10.2009 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Pilnie poszukuje DOBREGO tapicera. Jasiek wczoraj podpalil mi kanape i musze zmienic cala tapicerke. Uprzedzajac pytania, ma 2,5 roku i zwina je z gornej szafki w kuchnia. Potem tylko przyszedl i powiedzial - Mama, tam duzi dym. A kanapa juz sie palila. Niestety nie mam doświadczeń żadnych z tapicerami, tak po reklamach to: 1. jest na rubinkowie II w kwadracie na piętrze 2. jest na Curie-Skłodowskiej niedaleko komisu samochodowgo 3. Widziałam w kwadracie na Gagarina koło totolotka (niedaleko umk) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 08.10.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Cześć Wam , ja trochę z innej beczki. Potrzebuję namiary na dobrego, ale niezbyt drogiego(jak wszyscy ) płytkarza, co ładnie robi narożniki doszlifowując, bez listew. Takiego co ma trochę polotu i nie trzeba nad nim stać i poprawiać. Liczę na Waszą pomoc. A propos grzania, to w blokach już grzeją My odpalamy w listopadzie jak założą nam co w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.10.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Po tych dwóch ciepłych nockach trawa nam zaczęła pięknie wschodzić na ostatnim kawałku trawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.10.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ale mnie to moje dziecko zalatwilo. Fabryka, z ktorej mam kanape zaspiewala za zmiane tapicerki 4000 zl, 3 tapicerow odmowilo podjacia sie zlecenia, 1 ok, ale w styczniu. Trzymajcie kciuki, dzis jade jeszcze w jedno miejsce. Pozdrawiam i dziekuje za pomocMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 wow Madzia współczuję, ale może mały jakimś pirotechnikiem zostanie albo strażakiem,szkoda kanapy no i kasy, a może macie jakieś ubezpieczenie, które to pokryje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 08.10.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Nastka u mnie tez trawka wzeszła, a myslałam, że juz nie da rady przed zima. Płytkarza mam solidnego ale na razie nie oddam, bo za długo na niego czekałam. Jutro przyjdzie mój sprzet do kuchni, jestem ciekawa czy nie bede żałowac. Jeszcze czekam na lodówke i okap, mają dostac w przyszłm tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nastka u mnie tez trawka wzeszła, a myslałam, że juz nie da rady przed zima. Kurczę, ale na przyszły tydzień zapowiadają śniegi, a ona dopiero kiełkuje. Jak nic nie zdąży u mnie urosnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jakie śniegi ja dziś czekam na lodówkę, ale firma dhl jest dziadowska, nie dzwonią żeby się umówić, tylko rano trzeba było samemu się dobijać i tylko powiedzieli, że dziś będzie i koniec, trzeba więc czekać cały dzień chyba najlepiej według mnie z firm kurierskich wypada ups, rano dzwonią i umawiają się na godzinę a w razie czego nie ma problemu żeby np. podjechali do pracy z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 chyba najlepiej według mnie z firm kurierskich wypada ups, rano dzwonią i umawiają się na godzinę a w razie czego nie ma problemu żeby np. podjechali do pracy z przesyłką Do mnie wszyscy do pracy przyjeżdżają bo pracuje blisko domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 to masz fajnie ale z dużym sprzętem to się nie uda:) my zawsze największy problem mamy właśnie z dhl-em bo oni nie dzwonią, a koleżance kiedyś nie dostarczyli jakiejść dużej paczki tylko kazali jej odebrać w Solcu, że niby awizowali, wyobrażacie sobie, nie miała jak odebrać, bo do tej przesyłki potrzebny był duży samochód samowyładowczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 09.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Marzenka, wlasnie czekamy na przedstawiciela ubezpieczalni. Zobaczymy, co da sie odzyskac. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a już myślałam że straszną jakąś głupotę napisałam, może się uda, trzymam kciuki, moja siostrzenica kiedyś sąsiadom siostry zbiła lustro jakieś kosztowne no i udało się odzyskać kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 10.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Płytkarza mam solidnego ale na razie nie oddam, bo za długo na niego czekałam. Płytkarza potrzebuję na styczeń, więc może?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 11.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 My mamy świetnego i godnego polecenia kafelkarza. Kończy u nas pracę wiec może będzie miał czas. Pozdrawiam Renata ps. brukarza też mogę polecić Mamy już śliczne chodniczki przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Najlepszego na nowy, chlodny tydzien Nie wiem jak w Toruniu ale w czwartek przed 19-ta w Krakowie bylo 24 stopnie na plusie Podobno w tym tygodniu ma sypnac sniezkiem U nas caly czas kociolek wylaczony a jedynie popalamy pocietymi stempelkami popoludnimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 My też tylko od czasu do czasu czyli gdzieś raz na 2 dni przepalamy w kominku. Na razie ogrzewanie jeszcze niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts