Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

My jak kupiliśmy wypoczynek do naszego starego mieszkania zrobiliśmy imprezę. Kolega wypalił nam piękną dziurę w fotelu papierosem :D . Zdeklarował się, że pokryje koszty obicia. Zawieźliśmy do salonu gdzie kupowaliśmy, a oni stwierdzili, że zrobią to gratis :D . Fajna firma, ale już tego sklepu nie ma. Może gdzieś przenieśli. Był na Kościuszki, niedaleko wyjazdu na Grudziądzką...

Pilnie poszukuje DOBREGO tapicera. Jasiek wczoraj podpalil mi kanape i musze zmienic cala tapicerke. Uprzedzajac pytania, ma 2,5 roku i zwina je z gornej szafki w kuchnia. Potem tylko przyszedl i powiedzial - Mama, tam duzi dym. A kanapa juz sie palila.

Niestety nie mam doświadczeń żadnych z tapicerami, tak po reklamach to:

1. jest na rubinkowie II w kwadracie na piętrze

2. jest na Curie-Skłodowskiej niedaleko komisu samochodowgo

3. Widziałam w kwadracie na Gagarina koło totolotka (niedaleko umk)

Pozdrawiam

Cześć Wam :p, ja trochę z innej beczki. Potrzebuję namiary na dobrego, ale niezbyt drogiego(jak wszyscy :lol:) płytkarza, co ładnie robi narożniki doszlifowując, bez listew. Takiego co ma trochę polotu i nie trzeba nad nim stać i poprawiać. Liczę na Waszą pomoc.

A propos grzania, to w blokach już grzeją :lol: My odpalamy w listopadzie jak założą nam co w nowym domku :wink:

Nastka u mnie tez trawka wzeszła, a myslałam, że juz nie da rady przed zima.

Płytkarza mam solidnego ale na razie nie oddam, bo za długo na niego czekałam. :D

Jutro przyjdzie mój sprzet do kuchni, jestem ciekawa czy nie bede żałowac. Jeszcze czekam na lodówke i okap, mają dostac w przyszłm tygodniu.

jakie śniegi :o :o :o

ja dziś czekam na lodówkę, ale firma dhl jest dziadowska, nie dzwonią żeby się umówić, tylko rano trzeba było samemu się dobijać i tylko powiedzieli, że dziś będzie i koniec, trzeba więc czekać cały dzień :roll: chyba najlepiej według mnie z firm kurierskich wypada ups, rano dzwonią i umawiają się na godzinę a w razie czego nie ma problemu żeby np. podjechali do pracy z przesyłką

to masz fajnie :wink: ale z dużym sprzętem to się nie uda:) my zawsze największy problem mamy właśnie z dhl-em bo oni nie dzwonią, a koleżance kiedyś nie dostarczyli jakiejść dużej paczki tylko kazali jej odebrać w Solcu, że niby awizowali, wyobrażacie sobie, nie miała jak odebrać, bo do tej przesyłki potrzebny był duży samochód samowyładowczy