JaMajaD 22.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no ja też próbowałam wygooglać, może kiedyś podjadę w tamtą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zakład Drogowo-Budowlany s.c. K. Wilczyński & M. Wilczyński Rogowo 23, 87-162 Lubicz 056/645 90 40. To powinno być to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 22.10.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzięki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.10.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zakład Drogowo-Budowlany s.c. K. Wilczyński & M. Wilczyński Rogowo 23, 87-162 Lubicz 056/645 90 40. To powinno być to dziekujemy w sobote bede przejezdzal wiec jesli bedzie otwarte podjade oblukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 22.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 cześć u mnie stan"0" na ukończeniu. dostałem wycene od murarzy - parter, pietro, schody, strop (monolit) , sciany dzialowe i kominy ~28-29 tys. domek 160m + 40 m garaz. co o tym myslicie ? tświrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 23.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Się przyszłam pochwalić, że dziś mamy z mężem 5 rocznicę ślubu. Jakiś romantic trza popołudniu zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 23.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 cześć u mnie stan"0" na ukończeniu. dostałem wycene od murarzy - parter, pietro, schody, strop (monolit) , sciany dzialowe i kominy ~28-29 tys. domek 160m + 40 m garaz. co o tym myslicie ? tświrek pewnie do przyjecia a na ile masz inne wyceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Się przyszłam pochwalić, że dziś mamy z mężem 5 rocznicę ślubu. Jakiś romantic trza popołudniu zapodać na 5 rocznicy niezle sprawdzaja sie brylanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Zakład Drogowo-Budowlany s.c. K. Wilczyński & M. Wilczyński Rogowo 23, 87-162 Lubicz 056/645 90 40. To powinno być to maja to na wlasne potrzeby. moga ewentualnie niewielkie ilosci sprzedac po 75 zeta za tone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 24.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Aga gratuluje ślicznej córeczki. Nasz domek zaczyna przypominac coraz bardziej dom. Na górze panele już na wszystkich podłogach. Lazienka i wc na dole skonczone, w przyszłym tygodniu płytki w kuchni. I nawet 5 okien umytych jeszcze tylko 8 . Szukam inspiracji na górną łazienke. Pierwsza opcja była, że na zielono z brazowymi dodatkami, ale teraz zachciało mi sie czarno-białej. Lazienka jest duża i zastanawiam sie czy kłasc na wszystkich scianach płytki do sufitu. Co myslicie o tym ? Pozdrawiam Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dzęki U nas wczoraj do 21 układali kostkę przed bramą. Dziś będą zagęszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tświrek 25.10.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 cześć u mnie stan"0" na ukończeniu. dostałem wycene od murarzy - parter, pietro, schody, strop (monolit) , sciany dzialowe i kominy ~28-29 tys. domek 160m + 40 m garaz. co o tym myslicie ? tświrek pewnie do przyjecia a na ile masz inne wyceny? 25 tys tez gdzies sie przewinelo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Pierwsza opcja była, że na zielono z brazowymi dodatkami, ale teraz zachciało mi sie czarno-białej. Lazienka jest duża i zastanawiam sie czy kłasc na wszystkich scianach płytki do sufitu. Co myslicie o tym ? Pozdrawiam Monia Ja stanowczo byłabym za czarno-białą. Sama mam obie łazienki w ciemnych płytkach i jestem zadowolona. Co do płytek pod sufit, to stanowcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 cześć u mnie stan"0" na ukończeniu. dostałem wycene od murarzy - parter, pietro, schody, strop (monolit) , sciany dzialowe i kominy ~28-29 tys. domek 160m + 40 m garaz. co o tym myslicie ? tświrek pewnie do przyjecia a na ile masz inne wyceny? 25 tys tez gdzies sie przewinelo ... majac do wyboru 29 lub 25 wybralbym 25 ale to Ty wiesz o wszystkim a nie my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniolek2020 26.10.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Czesc moze mi ktos wyjasnic jak to jest ze skrzynka energetyczna?? Sasiad z dzialki obok zalatwial cale to przylaczenie z Energetyka tzn. my mielismy tylko podpisac sie pod projektem przylacza i sie zgodzic na to zeby skrzynka stala na naszej dzialce. Zaplacilismy ok 1700 za przylaczenie i myslalam ze sprawa zakonczona. Teraz sasiad domaga sie zeby mu zwrocic jakies pieniadze bo on niby placil za postawienie i za skrzynke. Bylismy sie dowiedziec i nam powiedzieli w Energetyce ze jedynym kosztem jest koszt przylaczenie za co my juz zaplacilismya Energetyka stawia skrzynke za darmo. Z kolei sasiad mowi ze oprocz tego mamy mu oddac za ta skrzynke. W sumie juz sama nie wiem kto tu ma racje tysiac zlotych piechota nie chodzi i nie bardzo sie nam usmiecha dawac za cos za co nie musimy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.10.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Energetyka stawia skrzynkę za darmo. Ewentualnym kosztem może być skrzynka budowlana, w której masz gniazdka elektryczne z których możesz czerpać prąd podczas budowy (bo z tej skrzynki z energetyki się nie da ). Ale tysiąc złotych to i tak jakoś dużo. My płaciliśmy chyba coś koło 400 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Czesc moze mi ktos wyjasnic jak to jest ze skrzynka energetyczna?? Sasiad z dzialki obok zalatwial cale to przylaczenie z Energetyka tzn. my mielismy tylko podpisac sie pod projektem przylacza i sie zgodzic na to zeby skrzynka stala na naszej dzialce. Zaplacilismy ok 1700 za przylaczenie i myslalam ze sprawa zakonczona. Teraz sasiad domaga sie zeby mu zwrocic jakies pieniadze bo on niby placil za postawienie i za skrzynke. Bylismy sie dowiedziec i nam powiedzieli w Energetyce ze jedynym kosztem jest koszt przylaczenie za co my juz zaplacilismya Energetyka stawia skrzynke za darmo. Z kolei sasiad mowi ze oprocz tego mamy mu oddac za ta skrzynke. W sumie juz sama nie wiem kto tu ma racje tysiac zlotych piechota nie chodzi i nie bardzo sie nam usmiecha dawac za cos za co nie musimy Pozdrawiam jak taka normalna, docelowa skrzynka energetyki z licznikiem, zabezpieczeniami itd to faktycznie nic wiecej nie powinno byc do placenia jak sie placi cos energetyce to na wszystko jest faktura itd - niech da ci fakture i po temacie. Powiedz ze dla banku czy do skarbowki potrzebujesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniolek2020 26.10.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dziekuje za odpowiedzi bez zbednego slodzenia to zawsze mozna na Was liczyc tak was czytajac to naprawde was podziwiam za to ze potrafiliscie sie tak przestawic na zycie na wsi. Ja sie wyprowadzilam na wies do domku w czerwcu i kurcze czuje ze niestety to nie jest to. Ciagnie do miasta wiem ze to glupie no ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.10.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dziekuje za odpowiedzi bez zbednego slodzenia to zawsze mozna na Was liczyc tak was czytajac to naprawde was podziwiam za to ze potrafiliscie sie tak przestawic na zycie na wsi. Ja sie wyprowadzilam na wies do domku w czerwcu i kurcze czuje ze niestety to nie jest to. Ciagnie do miasta wiem ze to glupie no ale prawdziwe uzupelnij profil bo nawet niewiadomo jaka Ty wies zamieszkujesz - znalazlem Osiek ale ja np. nie pamietam ja urodzony, wychowany na wsi. troche sie przeprowadzalem ale caly czas, prawie caly czas wioska. miasto nie dla mnie do miasta owszem ciagnie. po nowe jeansy, na pizze, do kina, na basen czy saune, do fabryki, przedszkola mieszkac, grillowac, myc auto, jesc na tarasie, kosic trawke, bawic sie z psem tylko na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts