piotrulex 27.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dzien dobry w kolejny piekny cieply dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 27.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry dobry a ja nie czuję różnicy między miastem a wsią, tylko trochę dalej do pracy, ale jakoś mnie to nie męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja czuję ogromną różnicę, ale na plus Nie muszę latać z czwartego piętra, żeby wyjść na dwór. Jak już wyjdę, to nie muszę być kompletnie ubrana (mogę sobie w piżamie na podwórku paradować ), sąsiedzi mi nie zaglądają zza ściany (tzn. mam sąsiadów dość blisko, bo to przecież bliźniak, ale jak wychodzę na balkon, to mi sąsiad nie wsadza głowy zza ścianki) i w ogóle taki luz i cisza jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.10.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja czuję ogromną różnicę, ale na plus ... no i za te sama kase co mieszkanie w bloku mozna miec 2x wiekszy dom z kawalkiem wlasnego trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja czuję ogromną różnicę, ale na plus ... no i za te sama kase co mieszkanie w bloku mozna miec 2x wiekszy dom z kawalkiem wlasnego trawnika Z tym bym się nie zgodziła, ale to moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja czuję ogromną różnicę, ale na plus ... no i za te sama kase co mieszkanie w bloku mozna miec 2x wiekszy dom z kawalkiem wlasnego trawnika Z tym bym się nie zgodziła, ale to moje zdanie... no tak. masz racje. za swoje metry bym w bloku zaplacil w tym czasie z 3x wiecej tylko ze ja mieszkam na wsi a Ty nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 tylko ze ja mieszkam na wsi a Ty nie Znów się nie zgodzę. Moja wieś jest bardziej wiejska niż twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 27.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 różnice oczywiście są, ale mi chodziło o te na NIE, nie brakuje mi niczego co jest w mieście, a odległość to dla mnie nie problem, jest też dość dobra komunikacja, na NIE są tylko korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 tylko ze ja mieszkam na wsi a Ty nie Znów się nie zgodzę. Moja wieś jest bardziej wiejska niż twoja nie wiem jak tam u Ciebie z historia ale zdaje sie w zeszlym roku Torun obchodzil 775 rocznice nadania praw miejskich czyli wychodzi ze mialo to miejsce w 1233 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.10.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 różnice oczywiście są, ale mi chodziło o te na NIE, nie brakuje mi niczego co jest w mieście, a odległość to dla mnie nie problem, jest też dość dobra komunikacja, na NIE są tylko korki nawet na mojej Nieszawskiej gdzie zwykle byl spokoj po wakacjach zaczela sie jazda. jak na razie rekord najdluzszego wyjazdu to 21 minut i perspektywy na polepszenie bez nowego mostu nie ma. mostu szybko albo i wcale nie bedzie wiec lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja mieszkam w Oborach koło Torunia a nie w Toruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 27.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Piotr chyba czepia się Twojego opisu w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 jak napiszę Obory to nikt nie będzie wiedział skąd jestem na FM. A jak jest Toruń to każdy kojarzy okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 jak napiszę Obory to nikt nie będzie wiedział skąd jestem na FM. A jak jest Toruń to każdy kojarzy okolice. wiesz troche wiary w ludzi prosze nie wszystkich oceniac jedna miara niektorzy majac podobne obawy co Ty pisza np: Skąd: gdzieś koło Torunia lub Skąd: okolice Torunia Staram sie nie pamietac spraw dla mnie nieistotnych wiec czytam co jest napisane. Zwykle dobrze na tym wychodze bo wierze w ludzi a tu prosze taki klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Piotr chyba czepia się Twojego opisu w profilu dlaczego czepia moze lepiej czyta takich prostych slow zwykle nie poddaje wykladni tym bardziej jak z zalozenia sa jednoznaczne ... No ba Bydgoszcz jest wieksza no i w koncu tam siedziba naszego wojewodztwa. Chyba zmienie sobie dopisek bo jeszcze trafie na jakiegos tepaka co nie bedzie wiedzial gdzie jest nasze piekne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 27.10.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ja też nie staram się zapamiętać skąd kto jest, samo zostaje w pamięci, tym bardziej że od dłuższego czasu "widuje" się tych samych ludzi na forum, a czepia też miało być w cudzysłowiu, niestety słowo pisane często jest inaczej odbierane niż mówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.10.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ja też nie staram się zapamiętać skąd kto jest, samo zostaje w pamięci, tym bardziej że od dłuższego czasu "widuje" się tych samych ludzi na forum, a czepia też miało być w cudzysłowiu, niestety słowo pisane często jest inaczej odbierane niż mówione prawda zwlaszcza jak cos co mialo byc w cudzyslowiu w nim nie jest pamiec mam taka sobie wiec istotne sprawy zawsze zapisuje a najwiecej pamieci w moim telefonie zajmuje dzial kalendarza czy organizera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 27.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A mnie ciagnie na tzw wieś, bo M.Nieszawkę trudno nazwac prawdziwa wsią. Mieszkałam tam z rodzicami i wracam w rodzinne strony. Korki te same . Dzisiaj z Halera do mostu 30 min . Gdzie oprócz Servitora moge poogladac fajne płytki łazienkowe. Bo w przyszlym tygodniu musze juz miec płytki bo majster nie bedzie mial co robic, a ja nadal nie mam koncepcji. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A mnie ciagnie na tzw wieś, bo M.Nieszawkę trudno nazwac prawdziwa wsią. Mieszkałam tam z rodzicami i wracam w rodzinne strony. Korki te same . Dzisiaj z Halera do mostu 30 min . Gdzie oprócz Servitora moge poogladac fajne płytki łazienkowe. Bo w przyszlym tygodniu musze juz miec płytki bo majster nie bedzie mial co robic, a ja nadal nie mam koncepcji. [/b] Bardzo fajne płytki są w Fabryce Łazienek na Batorego http://www.fabrykalazienek.pl/ Ja tam projektowałam i kupowałam płytki do dolnej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A mnie ciagnie na tzw wieś, bo M.Nieszawkę trudno nazwac prawdziwa wsią. Mieszkałam tam z rodzicami i wracam w rodzinne strony. Korki te same . Dzisiaj z Halera do mostu 30 min . Gdzie oprócz Servitora moge poogladac fajne płytki łazienkowe. Bo w przyszlym tygodniu musze juz miec płytki bo majster nie bedzie mial co robic, a ja nadal nie mam koncepcji. [/b] Ja tez kiedys wychowalem sie i mieszkalem w Nieszawce i jeszcze pamietam te czasy kiedy to naprawde byla wiocha. Czlowiek wloczyl sie z psem po polach i lasach, chodzil na pachte i ogolnie bylo sielsko anielsko Dzis z Nieszawskiej wyjezdzalem okolo 10 minut Co do plytek to proponuje wybrac sobie w Serwitorze, zapisac nazwy, ceny itd a zamowic w hurtowni Ada w Lubiczu na gorce za ekranami. Maja wszystko tylko sporo taniej. kafelki upowalem u nich taniej niz w OBI . Jak by co to sluze kontaktem a ceny zawsze warto sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts