Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Dzieki za info o tej hurtowni w Lubiczu, a maja tam wszystkich firm? Bo wczoraj przegladałam w internecie i spodobały mi sie z Paradyża Hiroe Bianco.

W poniedziałek ruszam ogladac na żywo.

Nastka, a codziennie jadac do pracy przejezdzam obok tej fabryki, gapa ze mnie. Dzieki. A jeszcze powiedz mi bo ogladałam zdjecia Twojego kominka, co masz pod kominkiem na podłodze? Czy to taka blacha, jak tak to gdzie kupowałas

A jeszcze powiedz mi bo ogladałam zdjecia Twojego kominka, co masz pod kominkiem na podłodze? Czy to taka blacha, jak tak to gdzie kupowałas

Tak, to blacha, którą leży przed kominkiem całą zimę, a na lato ją zdejmujemy. Kupowałam przez net.

http://www.allegro.pl/item768535778_blacha_przed_kominek_stal_nierdzewna_100x60.html

Dzieki za info o tej hurtowni w Lubiczu, a maja tam wszystkich firm? Bo wczoraj przegladałam w internecie i spodobały mi sie z Paradyża Hiroe Bianco.

W poniedziałek ruszam ogladac na żywo.

Nastka, a codziennie jadac do pracy przejezdzam obok tej fabryki, gapa ze mnie. Dzieki. A jeszcze powiedz mi bo ogladałam zdjecia Twojego kominka, co masz pod kominkiem na podłodze? Czy to taka blacha, jak tak to gdzie kupowałas

na stanie maja niewiele ale wszystko sciagaja pod zamowienie. to co w serwitorze to i u nich

a my wczoraj dostaliśmy list z Nadzoru Budowlanego, że 17.11.09 czeka nas kontrola z tego właśnie urzędu. Dwa lata po odbiorze :roll: Udało mi się tylko ustalić tyle, że ktoś nas bezczelnie pod@#$%$# Ma ktoś z Was znajomych w nadzorze na Legionów?

Jesli wszystko jest OK to chyba nie ma sie czego obawiac ...

Jesli cos jest nie tak to ciezko raczej mowic o zawistnych sasiadach czy bezczelnym podkablowaniu :wink: ...

No nie wiem

witajcie :D

mam do Was wielką prośbę - poszukuję kafelkarza do łazienki, takie sprawdzonego, którego sami moglibyście polecić. Po doświadczeniach z budową domu ostrożnie podchodzę do "Fachowców" z ogłoszeń, do tego co obiecują itp.

Mam do zrobienia niewielką łazienke z brodzikiem w podłodze i kilkoma półkami z k-g. Chciałbym aby to zostało zrobione dokładnie, czysto i profesjonalnie. Możecie polecić kogoś takiego? :)

A tak wogóle to jakie są ceny na rynku za m2 poożenia kafli?

Będę z wdziczny za namiary :) :) :)

witajcie :D

mam do Was wielką prośbę - poszukuję kafelkarza do łazienki, takie sprawdzonego, którego sami moglibyście polecić. Po doświadczeniach z budową domu ostrożnie podchodzę do "Fachowców" z ogłoszeń, do tego co obiecują itp.

Mam do zrobienia niewielką łazienke z brodzikiem w podłodze i kilkoma półkami z k-g. Chciałbym aby to zostało zrobione dokładnie, czysto i profesjonalnie. Możecie polecić kogoś takiego? :)

A tak wogóle to jakie są ceny na rynku za m2 poożenia kafli?

Będę z wdziczny za namiary :) :) :)

mnie robili kuchnie za 30 czy 35 zeta z polecenia ale ja nie polecam ...

male pomieszczenia np lazienka czesto dogaduja sie od calosci a nie za metry

my na mala lazienke okolo 2,3x2,3 mielismy wyceny od 2 do 4 kola. kafle po sufit, spore okno, drzwi kibelek zabudowany, kabina z ciezkiego grubego szkla, brodzik obudowany kafelkami