agnieszkakusi 28.10.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ja nigdy nie czułam się dobrze w mieście, chociaż od urodzenia jestem miastowa. Może to przez to, że duża część rodziny mieszka na wsi i często u nich bywałam chodząc z kuzynami po drzewach, na pachtę czy wiejskie imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 28.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Dzieki za info o tej hurtowni w Lubiczu, a maja tam wszystkich firm? Bo wczoraj przegladałam w internecie i spodobały mi sie z Paradyża Hiroe Bianco.W poniedziałek ruszam ogladac na żywo. Nastka, a codziennie jadac do pracy przejezdzam obok tej fabryki, gapa ze mnie. Dzieki. A jeszcze powiedz mi bo ogladałam zdjecia Twojego kominka, co masz pod kominkiem na podłodze? Czy to taka blacha, jak tak to gdzie kupowałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A jeszcze powiedz mi bo ogladałam zdjecia Twojego kominka, co masz pod kominkiem na podłodze? Czy to taka blacha, jak tak to gdzie kupowałas Tak, to blacha, którą leży przed kominkiem całą zimę, a na lato ją zdejmujemy. Kupowałam przez net. http://www.allegro.pl/item768535778_blacha_przed_kominek_stal_nierdzewna_100x60.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 a ja płytki kupowałam przez sklep internetowy Servitora, http://www.elazienki.com.pl sporo taniej niż w sklepie, duży wybór płytek mają też na Mazowieckiej w Wa-Budzie, ale ceny takie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dzieki za info o tej hurtowni w Lubiczu, a maja tam wszystkich firm? Bo wczoraj przegladałam w internecie i spodobały mi sie z Paradyża Hiroe Bianco. W poniedziałek ruszam ogladac na żywo. Nastka, a codziennie jadac do pracy przejezdzam obok tej fabryki, gapa ze mnie. Dzieki. A jeszcze powiedz mi bo ogladałam zdjecia Twojego kominka, co masz pod kominkiem na podłodze? Czy to taka blacha, jak tak to gdzie kupowałas na stanie maja niewiele ale wszystko sciagaja pod zamowienie. to co w serwitorze to i u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 a my wczoraj dostaliśmy list z Nadzoru Budowlanego, że 17.11.09 czeka nas kontrola z tego właśnie urzędu. Dwa lata po odbiorze Udało mi się tylko ustalić tyle, że ktoś nas bezczelnie pod@#$%$# Ma ktoś z Was znajomych w nadzorze na Legionów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 01.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 To w Kopaninie tacy źli i zawistni sąsiedzi mieszkają? Trzeba się mieć więc na baczności. Niestety znajomości w nadzorze nie mam. Myślę, ze wszystko będzie w porządku i nie macie sie czego obawiać. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.11.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A co będą kontrolować? Jeśli zgłaszaliście wszystkie zmiany, to chyba nie będzie problemu. Czyżby to nowo pobudowani sąsiedzi w lasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.11.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a my wczoraj dostaliśmy list z Nadzoru Budowlanego, że 17.11.09 czeka nas kontrola z tego właśnie urzędu. Dwa lata po odbiorze Udało mi się tylko ustalić tyle, że ktoś nas bezczelnie pod@#$%$# Ma ktoś z Was znajomych w nadzorze na Legionów? Jesli wszystko jest OK to chyba nie ma sie czego obawiac ... Jesli cos jest nie tak to ciezko raczej mowic o zawistnych sasiadach czy bezczelnym podkablowaniu ... No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jeśli nawet coś byłoby nie tak, to skądś Nadzór musiałby się dowiedzieć.Napewno wszystko będzie ok, a ten co podkablował tylko obejdzie się smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.11.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no i już wiem Podkablowało nas starostwo z Dekerta Sprawa unieważnienia planu zagospodarowania ma drugie dno. Sprawdzają 8 działek (w tym naszą), bo drewutnia i płot nie mogą opierać się na planie zagospodarowania, bo on nie obowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.11.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No czyli pewnie to tylko formalność. Dobrze, że tak się to skończyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam w kolejny, piekny, sloneczny, jesienny dzionek Jak ktos z Was ma maliny lub nieco sie na tym zna mam pytanie. Scinacie je na zime czy zostawiacie dlugie badyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 03.11.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 witajcie mam do Was wielką prośbę - poszukuję kafelkarza do łazienki, takie sprawdzonego, którego sami moglibyście polecić. Po doświadczeniach z budową domu ostrożnie podchodzę do "Fachowców" z ogłoszeń, do tego co obiecują itp. Mam do zrobienia niewielką łazienke z brodzikiem w podłodze i kilkoma półkami z k-g. Chciałbym aby to zostało zrobione dokładnie, czysto i profesjonalnie. Możecie polecić kogoś takiego? A tak wogóle to jakie są ceny na rynku za m2 poożenia kafli? Będę z wdziczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 witajcie mam do Was wielką prośbę - poszukuję kafelkarza do łazienki, takie sprawdzonego, którego sami moglibyście polecić. Po doświadczeniach z budową domu ostrożnie podchodzę do "Fachowców" z ogłoszeń, do tego co obiecują itp. Mam do zrobienia niewielką łazienke z brodzikiem w podłodze i kilkoma półkami z k-g. Chciałbym aby to zostało zrobione dokładnie, czysto i profesjonalnie. Możecie polecić kogoś takiego? A tak wogóle to jakie są ceny na rynku za m2 poożenia kafli? Będę z wdziczny za namiary mnie robili kuchnie za 30 czy 35 zeta z polecenia ale ja nie polecam ... male pomieszczenia np lazienka czesto dogaduja sie od calosci a nie za metry my na mala lazienke okolo 2,3x2,3 mielismy wyceny od 2 do 4 kola. kafle po sufit, spore okno, drzwi kibelek zabudowany, kabina z ciezkiego grubego szkla, brodzik obudowany kafelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Piotrulex, ścinamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Piotrulex, ścinamy no my tez i podobno tak sie robi Sasiad ma przepiekne maliny w ilosci ogromnej i ich nie scina. Tak wiec chyba nie to wiekszego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.11.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Czesc Wczoraj w zony aucie zmienialem kola na zimowe a tu niespodzianka - dzis znow piekna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 05.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aby uniknac takich niespodzianek mozna zagladac od czasu do czasu na te strone http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&row=383&col=209&lang=pl&cname=Toru%F1 bardzo duza sprawdzalnosc wynikow, mi przydala sie podczas budowy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 05.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A tak wogóle to jakie są ceny na rynku za m2 poożenia kafli? U nas - w Wabrzeźnie ceny to 40 - 60 za m. Niestety drożej niż u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts