mmmm 06.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 My płacimy 40 zł za metr.Teraz walczymy z fachowcami od montazu drzwi wewnetrznych. Dwa tygodnie temu mąż pojechał do firmy gdzie zamówilismy drzwi, zeby sie umówic na montaz w pierwszym tygodniu listopada. W poniedziałek facet nie dobierał telefonu, w wtorek podjechałam do niego, obiecał,ze zadzwoni w srode, mamy piatek i cisza. Dzisiaj mąż do niego ma podjechac. Jakie lampy macie w łazienkach, wiszace, czy plafony, nie wiem co bardziej pasuje do pralnio - łazienki i Wc dla gosci. Obie w beżowo-brazowych płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 06.11.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 My płacimy 40 zł za metr. Teraz walczymy z fachowcami od montazu drzwi wewnetrznych. Dwa tygodnie temu mąż pojechał do firmy gdzie zamówilismy drzwi, zeby sie umówic na montaz w pierwszym tygodniu listopada. W poniedziałek facet nie dobierał telefonu, w wtorek podjechałam do niego, obiecał,ze zadzwoni w srode, mamy piatek i cisza. Dzisiaj mąż do niego ma podjechac. Jakie lampy macie w łazienkach, wiszace, czy plafony, nie wiem co bardziej pasuje do pralnio - łazienki i Wc dla gosci. Obie w beżowo-brazowych płytkach. My mamy wszędzie w łazienkach halogeny...sufit podwieszany i halogeniki...wygodne...i daje duzo światła;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.11.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a my mamy działkę przygotowana do zimy. Ostatnie koszenie trawy zrobione, liście pograbione (chociaż jeszcze będą spadać), zabawki z placu zabaw pochowane, poduszki z leżaków poprane czekają w szafie na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozminski 06.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Poszukuje fachowca od układania glazury, w miarę tanich i dobrych, wykonanie prac w okolicach Lysomic k/Torunia. Proszę o wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.11.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Najlepszego w tym krotkim tygodniu z dodatkowa "niedziela" w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.11.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ponownie najlepszego na rozruszanie watku. Pewnie wszyscy sobie dluuuuuuuugi weekend zrobili Ja niestety nie moge ale na swoje pocieszenie dodam ze w czwartek czy piatek bede sie moczyl w termalnych zrodlach na Slowacji - oczywiscie sluzbowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Piotrulex, Ty szczęściarzu Czy ktoś z Was wybiera się może zimą do Zakopanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Piotrulex, Ty szczęściarzu Czy ktoś z Was wybiera się może zimą do Zakopanego? do z pewnoscia nie chyba ze Krupowkami sie przespacerowac w okolice z pewnoscia tak ale to raczej na pare godzin, jeden dzien No chyba ze corce zachce sie w zimnym sniegu pokulac zamiast taplac w cieplym basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.11.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam wszytskich cieplutko. Piotrus, gdybys gdzies natrafil na oscypki to ja sie grzecznie wpisuje na liste. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam wszytskich cieplutko. Piotrus, gdybys gdzies natrafil na oscypki to ja sie grzecznie wpisuje na liste. Pozdrawiam Magda to daj znac prosze ile. moze byc sms. takie beczuszki ostatnio mieli zdaje sie po 7 zeta ale nie pamietam. 5 sztuk dla siebie juz zamowilem u sprawdzonej recepcjonistki w sympatrycznym i niedrogim pensjonacie http://www.natanael.pl . wracam w piatek poznym wieczorem. W ikei raczej nie bede ale czy Ty chcesz caly czas tego WOKA chyba za 20 zeta? Kilka dni temu jak bylem to sobie przypomnialem o Tobie ale zostawilem telefon w samochodzie ... To Ty o nim pisalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 W takim razie poprosze 5 oscypkow. Daj znac, kiedy bedzie mozna odebrac. A moze w koncu do nas wpadniecie? Co do WOKA to pamiec masz dobra, ale chwilowo rezygnuje - wyslalam sofe do przetapicerowania i musze za nia zaplacic. A tu jeszcze swieta za pasem. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 W takim razie poprosze 5 oscypkow. Daj znac, kiedy bedzie mozna odebrac. A moze w koncu do nas wpadniecie? Co do WOKA to pamiec masz dobra, ale chwilowo rezygnuje - wyslalam sofe do przetapicerowania i musze za nia zaplacic. A tu jeszcze swieta za pasem. Pozdrawiam Magda OK, postaram sie, od razu zwieksze zamowienie na recepcji Jestem zaziebiony wiec w gosci nie wpadamy, co najwyzej wymiana w progu Ja na swieta chcialbym kupic jakis nowy telewizor z 42 cale + jakies kino domowe tylko totalnie na tym sie nie znam. Maniakami telewizyjnymi nie jestesmy, jakiosci dzwieku z glosnika za 100 czy 1000 zeta nie rozrozniamy wiec pewnie stanie na jakims wariancie ekonomicznym . Moze szanowni forumowicze maja jakies sprawdzone modele w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.11.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 My ostatnio kupiliśmy kino domowe Marantz z drewnianymi kolumnami. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 My ostatnio kupiliśmy kino domowe Marantz z drewnianymi kolumnami. Jesteśmy bardzo zadowoleni. my mamy pewnie z 10 letnie firmy MANTA z plastikowymi glosnikami i tez jestesmy bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 12.11.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czym blizej końca budowy tym mam bardziej zszargane nerwy. PLytki miały byc dzisiaj jeszcze nie doszły. Lampy do pokoi dzieci zamówiłam na allegro, dostałam maila, ze w poniedziałek wysłane i nie ma - dzwonie no pani sie cos pomyliło ale jutro wysle. Zobaczymy. No i szcztem wszystkiego jest pan drzwi, który mi, ze oddzwoni i zapomina, poczym dostaję żałosnego smsa, że zamówił zwykłe oscieznice, a nie regulowane i nie wie kiedy beda. Jakas paranoja , to trzeba byc partaczem a nie fachowcem. Pomijam, że drzwi zamówiłam 27 maja . Jestem zła na siebie, może trzeba było zapłacic wiecej i zamówic w jakims renomowanym salonie, ale przy takiej ilosci drzwi ( 10) to szukałam jak najtaniej. no to teraz mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 12.11.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Piotrulex, ścinamy no my tez i podobno tak sie robi Sasiad ma przepiekne maliny w ilosci ogromnej i ich nie scina. Tak wiec chyba nie to wiekszego znaczenia To zależy jakie są te maliny. Jedne owocują na pądach jednorocznych i tu ścinamy wszystko na wysokość 10-15cm. Inne (starsze odmiany) owocują na pędach dwuletnich i tu ścinamy pędy, które owocowały a pozostawiamy tegoroczne, zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 12.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Jestem zła na siebie, może trzeba było zapłacic wiecej i zamówic w jakims renomowanym salonie, ale przy takiej ilosci drzwi ( 10) to szukałam jak najtaniej. no to teraz mam. Zapomnij o drzwiach - to ściema z oscieznicami. Ja dzis dzwonilam do firmy gdzie mielismy miec zamowione drzwi i sie okazalo - ze zaliczka nie wplynela, drzwi nie sa dla nas wogole przygotowane. Podbno takich osob jak ja, z Torunia od tego pana bylo wiecej. Pan sie niezbyt wyrazal o panu....Jutro mam rozmowe z szefowa tejze firmy. U nich czas oczekiwania na drzwi wynosi do 4 tygodni - my czekamy 10.Pozyjemy, zobaczymy - stracilam zaufanie do ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Pozdrawiam z okolic sniegnego nieco Zakopanego. Jakbym potrafil wklejac foty to bym wstawil swe smukle seksi cialko w kapielowkach na Slowackim sniegu nieopodal goracych zrodelek. Polecam taka wycieczke szczegolnie zima. Dobrze robi na stare kosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Gdzie w rejonie torunia znajdę duży salon z płytkami ceramicznymi, dokładnie chodzi mi o płytki firmy POWER GRES jest to firma włoska. Dodatkowo szukam wykonawcy schodów, ale ma to być coś nowoczesnego i rozsądnego cenowo. No i na koniec namiary na kamieniarza ślicznie poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 13.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 wykonawce schodów moge polecić ale dopiero po niedzieli jak zobaczę efekt u siebie Zapowiada sie fajnie i przystepnie Płytki braliśmy w Cektorze na Grudziadzkiej - zaraz koło urzędu miasta, na przeciwko Mc Donalda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts