agnieszkakusi 13.11.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Renata, a może podaj nazwę tego od drzwi..tak dla ostrzeżenia innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.11.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Renata, a może podaj nazwę tego od drzwi..tak dla ostrzeżenia innych spodziewasz sie, ze to bedzie ... choc ten usmiech na koncu daje do myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 14.11.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 To ja dodam jeszcze jeden uśmiech , zeby nie było wątpliwości. a to moje nastawienie do tego pana . Rekord już pobiła 6 miesiecy czekam na drzwi i nie mam zamiaru milczec, bo nie lubię kłamstwa. Tylko żałuje,ze wczesniej nie trafiłam na ten w wątek, bo wczesniej bym wiedziała z kim mam doczynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Dostałam maila od w/w pana i powiem szczerze, że nie bardzo to wszystko do mnie przemawia. Rozumiem kłopoty, ale pobieranie zaliczek od ludzi i takie załatwianie spraw to sorki, ale dla mnie to śmierdzi prokuraturą. Nie wiem co poszkodowani maja zamiar zrobić, ale w sprawach przestępczości gospodarczej (a pod to to wszystko podlega) warto by zainteresować odpowiednich ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 14.11.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Oficjalnie tylko powiem, ze takich osob jak ja - jest wiecej. Dzis rozmawialam z naszym kafelkarzem i okazalo sie ze zna jeszcze dwa przypadki. Nasz pan kafelkarz kafelkowal u nich. Mam do nich kontakt i wiem, ze dzialaja w tej sprawie. Jestem po rozmowie z nimi. Jestem w ogromnym szoku! Nabralam sie. pozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 15.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Proszę, napiszcie, jaka to firma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.11.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Oficjalnie tylko powiem, ze takich osob jak ja - jest wiecej. Dzis rozmawialam z naszym kafelkarzem i okazalo sie ze zna jeszcze dwa przypadki. Nasz pan kafelkarz kafelkowal u nich. Mam do nich kontakt i wiem, ze dzialaja w tej sprawie. Jestem po rozmowie z nimi. Jestem w ogromnym szoku! Nabralam sie. pozdrawiam Renata jesli to Pan o ktorym mysle to o oszustwa bym go nie posadzal. Bardziej o to ze balaganiarz, zakrecony no i faktycznie ma klopoty ... Proponuje ugodowe rozwiazania Ja zakonczenia sprawy sie doczekalem, sporo to trwaloa le koniec szczesliwy, na koncu za dodatki nawet nie musialem placic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 15.11.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Piotrulex każdy ma jakieś kłopoty, mniejsze i wieksze, ale to nie powód, żeby dalej brnąć i przyjmować zlecenia ktorych nie jest sie wstanie wykonac.A z tego co widze to ten proceder troche już trwa i to nie fer wobec klientów.Twoja sprawa zakończyła sie pozytywnie i ciesz cie , bo ja powiem Ci tez wolałabym zakończyć sprawe ugodowo, ale nie moge czekac latami na drzwi ( bo miesiacami to już czekam). Gdyby było tak,ze te drzwi naprawde gdzię stoja i tylko był problem z oscieżnicami, ale dzwoniłam do firmy DRE do Elbląga i oni nie mają mojego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.11.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Gdyby było tak,ze te drzwi naprawde gdzię stoja i tylko był problem z oscieżnicami, ale dzwoniłam do firmy DRE do Elbląga i oni nie mają mojego zamówienia. nie wiem o kim piszecie bo nazwa nie padla - domyslam sie jedynie nikogo nie chce bronic bo w sumie to nie moja sprawa ale wyjasnie moze kwestie zamowien jest producent A i kilku odbiorcow np. 1,2,3,4 1 w A zamawia czesto, 2,3 malo kiedy z 4 prawie wcale Ty poszlas do 4 ktory przyjal zamowienie ale u A ma tylko 30% opustu od cen sprzedazy. Zna za to 1 wiec daje mu swoje zamowienie i po polowie dziala sie dodatkowym rabatem tak wiec 4 zarabia 40% a 1 w sumie za nic 10%. Stad moze nie byc Twojego zamowienia u producenta i stad tez robi sie sporo nieporozumien bo jest wielu posrednikow - taki gluchy telefon ... Nie wiem czy tu tak jest ale w praktyce jest tak bardzo czesto, sam tez tak robie w obie strony ... Powodzenia w polubownym zalatwieniu sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.11.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Piotrulex, to cały czas chodzi o tego samego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 15.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Powiem tak, roznie w interesach bywa i ja to rozumie. Kazdy moze miec problemy. Ale jezeli cos jest nie tak nie upowarznia to do oszukiwania ludzi. Istnieje cos takiego jak etyka Gdyby powiedzial ze. nie jestem w stanie zrealizowac zamowienia bo mam problemy i zobowiazuje sie oddac zaliczke do tego czasu - ok. Ale on caly czas zwodzil nas i klamal - a to ze drzwi beda i nie mamy sie o co martwic itd. Kolezance mowil, ze oscieznice nie takie zamowil albo z magazynu nie ma jak przywiezc itd, itp...... To juz nie chodzi o balaganiarstwo, roztrzepanie - bo w taki sposb mozna np. zapomniec o jednym zamowieniu. Nie cierpie klamstwa i tyle. I w tym tkwi problem - czujemy sie oszukani moze nie finansowo (chociaz zaliczka byla spora ale tym zajma sie juz inne osoby) ale ..nie wiem jak to nazwac. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Piotrulex, to cały czas chodzi o tego samego pana No to niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.11.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jakoś w sierpniu ten pan miał mi przysłać fakturę, ale też się nie doczekałam. W sumie na część z moich drzwi też czekałam pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.11.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ja też dołączam się do listy z niezrealizownym zamówienień, na usprawiedliwienie dodam jedynie to, że ciężko jest się wydostać z zamkniętego kółka, ale dla kłamstwa nie znam usprawiedliwieniamoja sprawa została załatwiona pozytywnie, ale już przez inną firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.11.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Też nie rozumiem kłamstwa i krętactwa. Lepiej powiedzieć szczerze o co chodzi, a nie wikłać się w jakieś dziwne historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.11.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 W takim razie poprosze 5 oscypkow. Daj znac, kiedy bedzie mozna odebrac.... Dzieki za herbatke, juz dzis mi lepiej Poprosze rowniez o przepis na ciasto - moze to w nim tkwi sekret mojego lepszego samopoczucia Jak zrobia "prawdziwa" autostrade to beda czynne zjazdy i wjazdy kolo Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.11.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ja też chcę przepis na to marchewkowe ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 17.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Szukam kogoś sprawdzonego niedrogiego do montażu siatki zgrzewanej betafence pantanet ... Czy moglibyście mi kogoś polecić z okolic Torunia - gmina Obrowo, Lubicz itp. 244 mb ogrodzeniaPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ooooja też z gm. Obrowo wciąż szukam wykonawcy w sumie b.protej, nowoczesnej kuchni, ale w cenie niższej niż niż 5K z mb w grę wchodzi drewno i zkło lacobel ten sam problem mam ze znalezieniem wykonawcy schodów ludzie pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ooooja też z gm. Obrowo wciąż szukam wykonawcy w sumie b.protej, nowoczesnej kuchni, ale w cenie niższej niż niż 5K z mb w grę wchodzi drewno i zkło lacobel ten sam problem mam ze znalezieniem wykonawcy schodów ludzie pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts