piotrulex 10.08.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Piotrulex, a Tomka nie było? ten jeden sie do mnie odzywal i nie odbieral telefonow a zdaje sie jego brat wywalil taka cene, ze nie pytaj generalnie nie maja ludzie czasu wiec wala ceny na odczepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.08.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 10.08.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 pozdrowienia dla wszystkich na razie jestem na etapie przyglądania się i czytania (bo wiedza i wiadomosci są dzisiaj w cenie ) wstępnie z moją przyszłą żonką (ślub miał byc w kwietniu tego roku ale tata mi zmarł w luty i odłozylismy slub na rok. czyli nowa i zatwierdzona dat ato 26.04.2008r ) wybralismy projeskt małego domku a dokładnie projekt projekt AGATKA z IGN pozdrowienia dla wszystkich znagających się z budową i problemami, głowa go góry zawsze może byc gorzej oczywiście żartowałem i nie życzę nikomu tego zeby było gorzej pozdrowienia for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 12.08.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Panowie i Panie prosze o szybka odpowiedź na mój temat: wycena blachodachów na dach z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 12.08.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Panowie i Panie prosze o szybka odpowiedź na mój temat: wycena blachodachów na dach z góry dziękuje Trudno mi powiedziec czy to dobra cena ale warto zrobic wycene w paru miejscach. Wielu polecalo TODACh w Toruniu na ul Rowninnej 5 tel 0 56 648 86 28. Popytaj tez tam i zobaczysz czy podobna cene dostaniesz (mozesz potargowac sie z nimi) jak dasz do wyceny to dadza ci cene z ktora mozesz probowac jeszcze cos wytargowac ale raczej za drugim podejsciem i z osobista wizyta. Zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 13.08.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Panowie i Panie prosze o szybka odpowiedź na mój temat: wycena blachodachów na dach z góry dziękuje Trudno mi powiedziec czy to dobra cena ale warto zrobic wycene w paru miejscach. Wielu polecalo TODACh w Toruniu na ul Rowninnej 5 tel 0 56 648 86 28. Popytaj tez tam i zobaczysz czy podobna cene dostaniesz (mozesz potargowac sie z nimi) jak dasz do wyceny to dadza ci cene z ktora mozesz probowac jeszcze cos wytargowac ale raczej za drugim podejsciem i z osobista wizyta. Zycze powodzenia dzięki za namiar ale tutaj mają cen dachówki zaczynją sie od 35zł/m2 a dzisiaj mama dzwoniła do gebocina i wypertraktowała upust 5% może to mało ale jest i dostaniemy do tego folie i za cene bez vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 13.08.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Endriuszka my też z okolic Ciechocinka i też budujemy wedłUg projektu z IGN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 15.08.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Panwie i Panie Szukam (zmienię) Pracę obecnie pracuje (nie narzekam) ale biorę ślub 26.04.2008 r. i planujemy z przyszłą żonką dzidziusia i w nastepnej kolejności pobudowac wymarzony domek i dlatego zaczynam się rozgladac za lepiej płatną posadą i dlatego do was drodzi koledzy i oczywiście koleżanki (jakby mozna zapomnieć o płci pięknej) prośba może ktoś coś wie, cos gdzies słyszał o jakims wolnym stanowisku Napewno zapytacie w jakim charakterze pracy szukam???? mam tylko jedno kryterium: lepiej płatne wykształecnie : wyzsze ekonomiczne (licencjat) pracowałem w poprzedniej pracy ponad 1,5 roku (pracownik administracyjny) a teraz od prawie 3 miesiecy pracuje w agencji bankowej z góry dziękuje za pomoc pozdrowienia for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 ...... lepiej płatną posadą ........... jakims wolnym stanowisku ............... wykształecnie : wyzsze ekonomiczne (licencjat) pracowałem w poprzedniej pracy ponad 1,5 roku (pracownik administracyjny) a teraz od prawie 3 miesiecy pracuje w agencji bankowej zastanawiam sie co to znaczy lepiej plana posada dla jednego lepiej to 2 kola a dla drugiego powyzej 10 jesli ktos ma kryterium "pieniadze" to nic dobrego nie wrozy jak moze podjac kazda prace to znaczy, ze jest do wszystkiego a jak cos jest do wszystkiego to wiadomo do czego jest ........ uzywasz duzo slow semantycznie niedookreslonych co moze wskazywac, ze tak naprawde sam nie wiesz czego chcesz ja zmienilem prace 2 lata temu tylko dlatego, ze postanowilem sobie, ze prace powinno sie zmieniac co 5 lat a we wczesniejszej 5 stuknelo mi jak akurat bylismy we Wloszech i Chorwacji na wakacach. tam mialem dozo czasu na myslenie o zyciu. udalo nam sie tam w koncu poczac nasza coreczke. po powrocie szukalem miesiac czasu pracy, ktora musiala spelniac 3 warunki: - 1 zmiana (8.00-16.00) - wolne absolutnie wszystkie weekendy - jeslli wyjezdzac to raz w tygodniu po miesiacu znalazlem i zmienilem przez pol roku zarabialem mniej niz w poprzedniej pracy ale kasa nie jest dla mnie najwazniejsza. teraz zarabiam miedzy 2 a 6 razy wiecej niz wtedy w zaleznosci od miesiaca. tylko ze za 3 lata znow bede mial problem gdyz bede musial znalezc nowa prace. ktos moze tego podejscia nie rozumiec ale znow ja jestem w stanie to zrozumiec wiec w polemike sie wdawac nie bede. do pracy czy samochodu nie mozna sie przyzwyczajac. nie mozna sie ograniczac i wpadac w monotonie ... TAKIE JEST MOJE ZDANIE Nie wiem jakie kolega wyciagnie z tego wniioski ale niech sie troszke zastanowi - przemyslenia sie przydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka76 15.08.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam serdecznie Potrzebne są namiary na sprytnego koparkowego, który zdejmie humus (około 30-40cm) nie naruszając zbytnio piasku. Najlepiej okolice stawek w Toruniu albo w pobliżu aby, wiadomo dojazd był minimalny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 16.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczowPoszukuje namiary na firmy robiace elewacje zew. na dom 130 m2.Jesli tylko mozecie kogos polecic dajcie znac.Dzieki pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.08.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 PIOTRULEX, masz namiar na hydraulikow od Agnieszki? Jesli tak podeslij. A moze jeszcze ktos ma namiar na jakis sensownychc - potrzebni na wczoraj, bo tych, ktorzy przyszli do nas najchetniej wywalilabym na zbity pysk za madrosci zyciowe. Tacy specjalisci od wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 PIOTRULEX, masz namiar na hydraulikow od Agnieszki? Jesli tak podeslij. A moze jeszcze ktos ma namiar na jakis sensownychc - potrzebni na wczoraj, bo tych, ktorzy przyszli do nas najchetniej wywalilabym na zbity pysk za madrosci zyciowe. Tacy specjalisci od wszystkiego. namiary na hydraulikow jakie posiadam to: 0-603 361-986 0-504 225-058 0-504 782-562 jak cos jeszcze znajde to dam znac to sa 3 rozne firmy znane i polecane na forum i wsrod znajomych prosze powiedziec, ze namiar od Piotra z Wielkiej Nieszawki z ulicy Pieknej wszyscy trzej byli u mnie na wycenie lecz jeszcze nie wybralem ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.08.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Wielkie dzieki. A ile liczyli sobie za punkt, bo nasi zaspiewali 150zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam po dluuugiej nieobecności My czekamy na więźbę, która ma przyjechac w poniedziałek o 8:00. 15 sierpnia skręciliśmy na działce pysznego grilla podlewanego piwem Miło było Stoły i ławy zbite z desek jakie znaleziono na działce, a to wszystko stało na cegłach. Nie ma to jak prowizorka http://images23.fotosik.pl/62/1bcbd350c32e4cfa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 My czekamy na więźbę, która ma przyjechac w poniedziałek o 8:00. no ladnie. my jeszcze u siebie nie grillowalismy ile teraz kosztuje wiezba bo cos dszybko Wam z tym tematem poszlo? Bede pewnie musial dokupic desek na deskowanie dachu - wiesz moze ile teraz kosztuja i jakie sa czasy oczekiwania na niewielkie ilosci - moze z metr szescienny? mamy w koncu przylacza wod-kan. co prawda jeszcze nie odebrane lecz sa. za same czesci placilem 1300 zeta a za robote jeszcze nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No to jedną partię więźby przywieźli dzisiaj rano Piękne, zielone dechy Jutro przyjeżdża reszta. Piotr, niestety nie mam bladego pojęcia jakie są teraz ceny drewna. My już dawno zamawialiśmy, teraz dopiero nam przywożą. mamy w koncu przylacza wod-kan. co prawda jeszcze nie odebrane lecz sa. za same czesci placilem 1300 zeta a za robote jeszcze nic Nasza gmina jakaś biedna jest, bo żeby założyli nam wodociąg, my i kilku naszych sąsiadów musimy dorzucić każdy po 1 500 zl. Do tego dojdzie jeszcze koszt zrobienia przyłącza. Pewnie też ok 1 500 zł. Czyli ze 3 000 zł wyskoczy z konta ot tak sobie, bo wody nam się zachciewa, wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borówka07 20.08.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No to jedną partię więźby przywieźli dzisiaj rano Piękne, zielone dechy Jutro przyjeżdża reszta. Piotr, niestety nie mam bladego pojęcia jakie są teraz ceny drewna. My już dawno zamawialiśmy, teraz dopiero nam przywożą. mamy w koncu przylacza wod-kan. co prawda jeszcze nie odebrane lecz sa. za same czesci placilem 1300 zeta a za robote jeszcze nic Nasza gmina jakaś biedna jest, bo żeby założyli nam wodociąg, my i kilku naszych sąsiadów musimy dorzucić każdy po 1 500 zl. Do tego dojdzie jeszcze koszt zrobienia przyłącza. Pewnie też ok 1 500 zł. Czyli ze 3 000 zł wyskoczy z konta ot tak sobie, bo wody nam się zachciewa, wrrrr Jeśli mogę Was pocieszyć, to dodam, że w gm. Wielka Nieszawka przy istniejącym wodociągu i kanalizacji, koszt uzyskania warunków na podłączenie do sieci wynosi odpowiednio 1800,-zł woda i 1800,- kanaliza. Potem oczywiście dochodzi jeszcze koszt zrobienia przyłączy. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jeśli mogę Was pocieszyć, to dodam, że w gm. Wielka Nieszawka przy istniejącym wodociągu i kanalizacji, koszt uzyskania warunków na podłączenie do sieci wynosi odpowiednio 1800,-zł woda i 1800,- kanaliza. Potem oczywiście dochodzi jeszcze koszt zrobienia przyłączy. Serdecznie pozdrawiam tak, tak z tych 3600 to juz dawno wyskoczylismy aby dostac warunki a co za tym idzie pozwolenie na budowe to podobno nie jest do konca zgodne z prawem ale tym zajmiemy sie pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.08.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Podajcie mi jakieś namiary na studniarzy - wreszcie będzie woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts