agnieszkakusi 18.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Renata, gdybyś czegoś potrzebowała to daj znać. To forum już nie jednym pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.12.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 http://foto3.m.onet.pl/_m/8b53afd539fdbb95495c979a97efcfbb,6,19,0.jpg a u nas już świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 19.12.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 [ Dzisiaj zaczynaja montaz mebli w kuchni, az jestem ciekawa. Jutro zaczynam wielkie sprzatanie na budowie. Oj widze ze my "leb w leb" idziemy - tez nam w piatek kuchnie matowali . Zadowoleni jestescie z efektu - bo my na koncowy efekt czekamy do poniedzialku. Narazie jest ladnie. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 20.12.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 W piatek tylko przywieźli montaż w poniedziałek. Góra posprzatana, na dole sajgon. Kanapy dojechały, stół do jadalni nie. Mam dosyc mrozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.12.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 u nas w sobote z ranca bylo -19 stopni najlepszego w te kapitalne mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Piotr, obiecane namiary: Animus, Janusz Dziemecki, ul. Konwaliowa 57 tel 0-56 654-56-25, 505-298-600 Dziekuje serdecznie Gosc niestety wola juz wiecej niz 800 zeta Namiar ten prosilem dla znajomych jednak okazuje sie ze byc moze tez bede musial miec ten badziewuasty projekt do odbioru Mam asfalt pod domem i pewnie dlatego gmina wymaga projektu a do odbioru byc moze bedzie konieczny Mam goscia i stanelo na 600 zeta. Co prawda ze Słupska ale akurat mi to nie przeszkadza Jutro bede mial oferte z Nowego Targu a tam akurat planuje byc przejazdem za kilkanascie dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Jeszcze jedno. taka ciekawostka z 2 tygodnie temu kupilismy troszke sprzetu z dziedziny rtv. myslalem ze przeplace i krotka przed gwiazdka wszystko jeszcze stanieje. dzis sobie zerknalem w ceneo i widze ze wrecz przeciwnie. tam gdzie kupowalem (electro.pl i jeszcze jeden) i tak jest praktycznie najtaniej choc za to samo w tej chwili zaplacilbym nieco ponad 10% wiecej nieco jestem zdziwiony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.12.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 myslicie, ze sniegu za 2 dni naprawde juz nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 tak zapowiadają, ale mam nadzieję, że po raz kolejny się pomylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.12.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Witam w Wigilie Wigilii Wszystkiego dobrego zycze Aby dzieci byly zdrowe, kredyty tanie i majstry solidne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 23.12.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Dużo zdrowia mniej zmartwień i dużo pieniążków...oraz...porzadnych wykonawców, tanich usług, mniej papierologii oraz zero pękających regipsów dla wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 23.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 ______________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ ________$ Wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowiczów, smacznej kolacji wigilijnej w miłej rodzinnej atmosferze oraz szampańskiej zabawy sylwestrowejżyczy Maja i familia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 24.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Ja bym chciała spokoju, sposkoju, spokoju. A na Nowy Rok, żeby się człowiek mógł częściej śmiać i żeby marzenia się szybciej spełniały ! Tego też życzę wszystkim Forumowiczom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 25.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Spoznione z powodu braku dostepu do internetu ale szczere zyczenia swiateczne. Zycze wszystkim przede wszystkim zdrowia i zadowolenia, radosci w Waszych domach! ps. Dopielismy swego - Wigilie spedzilismy w naszym nowym domku! PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 26.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Wszystkiego dobrego dla wszystkich. I miłego drugiego dnia świąt. Renia super, my chyba też damy rade na sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 03.01.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam wszytskich w nowym roku z nowego domku. Troche na wariata, ale parapetówka w sylestra sie odbyła. Teraz ciagle biegam i sprzątam, czy to kiedys przestanie sie kurzyc ? Jutro pierwsza próba stania w korku z tej strony. Piotrulex o której nalepiej wyjechac żeby być 15 po sódmej za mostem? Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Medemblikus 04.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej.Wszystkiego dobrego w nowym roku.Czy może ktoś z Was ma pomysł jak najlestsetyczniej zamontować telewizor LCD 32 cale na ścianie, żeby nie było widać kabli? Czy jest to możliwe? Jaki uchwyt dokupić? Gniazdko mogę przesunąć blisko TV. Antena może być wkuta w ścianę i zaszpachlowana. Chyba jednak wtyczka do gniazdka jest dość duża i TV będzie musiał trochę odstawać od ściany?Może ktoś z Was może polecić jakiś uchwyt, czy poroducenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam wszytskich w nowym roku z nowego domku. Troche na wariata, ale parapetówka w sylestra sie odbyła. Teraz ciagle biegam i sprzątam, czy to kiedys przestanie sie kurzyc ? Jutro pierwsza próba stania w korku z tej strony. Piotrulex o której nalepiej wyjechac żeby być 15 po sódmej za mostem? Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok. najlepszego po Swietach wyjezdzajac z domku okolo 7.00 w korku zwykle stoimy 10-15 minut Ty musisz byc wczesniej niz my wiec kolejka zwykle jest mniejsza My najczesciej stoimy jadac do miasta kawaleczek na lukiem w prawo. tylko ta ostatnia prosta. Dzis chyba 12 minut. Najwiekszy korek zwykle w poniedzialek a najmniejszy w piatek. Popoludiami wracajac bedziecie musieli kombinowac. w najgorszym wypadku na gore slimakiem Getynskim, pozniej skret w lewo na zakazie tak jakbyscie wyjezdzali z Kopernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.01.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej. Wszystkiego dobrego w nowym roku. Czy może ktoś z Was ma pomysł jak najlestsetyczniej zamontować telewizor LCD 32 cale na ścianie, żeby nie było widać kabli? Czy jest to możliwe? Jaki uchwyt dokupić? Gniazdko mogę przesunąć blisko TV. Antena może być wkuta w ścianę i zaszpachlowana. Chyba jednak wtyczka do gniazdka jest dość duża i TV będzie musiał trochę odstawać od ściany? Może ktoś z Was może polecić jakiś uchwyt, czy poroducenta? czesc my mamy cos podobnego kupionego w MM za 99 zeta, kolor czarny http://www.ceneo.pl/1662919 jeszcze nie zamontowany ale wyglada OK. Chodzilo nam aby byl odciagany od sciany i dawal opcej ogladania tv ze miejsc siedzacych przy stole w innym miejscu salonu kable kiedys tam poprowadze w scianie w podobnej "rurze" jak mam wkuta w sciane np. do wyciagu w kuchni na razie tv stoi na niskim stoliczku telewizyjnym i tez jest OK ale kiedys tam zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Wpadłam na chwile dać znać, że żyję i życzyć wszystkim najlepszego w Nowym Roku. Dla tych, którzy już mieszkają - ciepła, niskich rachunków, niekłopotliwych sąsiadów, niepękających ścian, niecieknących dachów, pięknych ogrodów. A dla tych, którzy się budują - idealnych ekip, a że takich nie ma - cierpliwości do tych, które są. PozdrawiamMagda Piotr, jak wyglądacie z czasem w lutym, bo w styczniu pewnie nie uda się spotkać, bo ciągle jeszcze mam urwanie głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts