Medemblikus 12.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Szczegóły i kontakt - tel. 723 853 280 http://www.kameralna.blox.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniolek2020 12.01.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Wstawilabym zdjecie ale jednak wciaz to dla mnie zagadka a wiec sprobuje to opisac: miedzy podloga a sciana mamy takie podluzne pekniecia, sczeliny, dziury przez ktore wieje. Najpierw myslelismy ze to przez rure ktora biegnie od komina na zewnatrz ale niestety mamy to na calej dlugosci sciany. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Szczegóły i kontakt - tel. 723 853 280 http://www.kameralna.blox.pl literowki: - spokojna okoloica, dobrze - jest wysraczająca ilość ta ostatnia calkiem zabawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Medemblikus 12.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Szczegóły i kontakt - tel. 723 853 280 http://www.kameralna.blox.pl Poprawione, dzieki. Kupiłem uchwyt LCD w Makro, tylko w symbolu z literką T - 118zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Poprawione, dzieki. Kupiłem uchwyt LCD w Makro, tylko w symbolu z literką T - 118zł. spoko. we wczesniejszej fabryce dawali mi wszelkie teksty przed oddaniem do druku bo zawsze cos znalazlem choc zajmowalem sie zupelnie czym innym czym sie rozni ten z T? jak zamontujesz daj znac i opisz co niedobrego moze mnie czekac. ja mam 42 cale wiec nieco wieksze i ciezsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 12.01.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 aniołku współczuję, co z tym zrobić nie mam pojęcia, natomiast przychodzi mi do głowy taka przyczyna, że firma zastosowała miękki styropian zamiast twardego i podłoga osiada, ale żeby od razu wiało? może to tylko takie wrażenie bo podłoga jest zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 12.01.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Rano też mieliśmy przeboje - w Kopaninie na środku drogi stał w poprzek zakopany autobus. Nikt nie mógł przejechać ani w jedną ani w drugą stronę. W końcu po przetarciu szlaku przez 2 terenówki zdecydowaliśmy się na podróż przez las i udało się... Trochę spóźnieni, ale dotarliśmy do pracy. To my jechaliśmy za Wami Pozdrawiam z CZD w W-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Renata, a my z Natalia rozmawiałyśmy . No wiesz, nie podeszłaś do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 12.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Agnieszka, my stalismy jako trzeci za autobusem i Was nie widziałam - a zresztą ciekawe czy Was bym poznała . Zresztą byłam zestresowana bo do pracy sie spieszyłam a potem gnalismy do Warszawy. Zapraszam Was "pod lasek" na kawke jak tylko wrócimy z Maxem. Pozdrawiam renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.01.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dziękujemy za zaproszenie. Szczerze mówiąc, to ciekawa jestem waszych schodów to być może skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Bry Mowili w telewizorze, ze sniegi i mrozy maja u nas goscic do konca stycznia Ktos sie wypowie w kwestii odkurzacza centralnego zgodnie z moim wczorajszym pytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 13.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ktos sie wypowie w kwestii odkurzacza centralnego zgodnie z moim wczorajszym pytaniem? Spróbuj na Gajowej w Bydgoszczy BEAM lub przez telefon (raczej na starcie) podany na stronie http://www.beam.bydgoszcz.pl/. Pan trudny do złapania ale doradza odpowiedni do budynku "rozmiar" sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 przejedź się do Bimsa w Toruniu, tam pogadasz z kimś kompetentnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 13.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Piotr, ja mam odkurzacz centralny od 2 lat, sprawdza się świetnie. Mam 2 gniazda i 3 szufelki. Najbardziej lubię te w wiatrołapie i kuchni, tą przy tarasie uzupełnimy o gniazdo do odkurzania tarasu. Jednostka Vacu Maid. Jak chcesz dam Ci namiary na człowieka, który nam to robił, to dobrze doradzi. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 13.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Przypomniało mi się jeszcze coś o odkurzaczach a dokładnie o gniazdkach- są dwa typy załączania. Jeden załączy jednostkę jak tylko włożysz rurę do gniazdka, drugi jak włączysz rurę włącznikiem w rączce. Ja mam ten drugi i nie wyobrażam sobie innego rozwiązania. Piotr, może podjedźcie to pooglądacie i pogadamy. W niedzielę jesteśmy w domku. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Piotr, ja mam odkurzacz centralny od 2 lat, sprawdza się świetnie. Mam 2 gniazda i 3 szufelki. Najbardziej lubię te w wiatrołapie i kuchni, tą przy tarasie uzupełnimy o gniazdo do odkurzania tarasu. Jednostka Vacu Maid. Jak chcesz dam Ci namiary na człowieka, który nam to robił, to dobrze doradzi. Magda dzieki pojawila sie wiec kolejna marka beam profieurope borysowski smart husky i teraz vacu maid zaraz normalnie oczoplasu dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.01.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Przypomniało mi się jeszcze coś o odkurzaczach a dokładnie o gniazdkach- są dwa typy załączania. Jeden załączy jednostkę jak tylko włożysz rurę do gniazdka, drugi jak włączysz rurę włącznikiem w rączce. Ja mam ten drugi i nie wyobrażam sobie innego rozwiązania. Piotr, może podjedźcie to pooglądacie i pogadamy. W niedzielę jesteśmy w domku. Magda tak oczywiscie. rura musi byc z wlacznikiem w niedziele zdaje sie jestesmy umowieni na ogladanie kilkudniowego beam'a u kolegi ale dziekuje. jeszcze to sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.01.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 żeby nie było za prosto, jeszcze jest Venton http://pliki.bimsplus.mserwer.pl/promocje/venton/odkurzacze-ulotka.pdf ma ktoś z Was separator do kominka? jak to się sprawuje ja znalazłam takie coś na allegro http://allegro.pl/item870349525_elektryczny_odkurzacz_kominkowy_18l1000w_szczota.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 13.01.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Producentów jest ...., ale niektórzy tak pokombinowali, że gniazda, szufelki itp pasują tylko do ich rur instalacyjnych - inna średnica niż standard. Wiem, że ludzie to obchodzili jakimiś przejściówkami, ale czy warto? Piotr, to jeszcze może być sobota - Sławek idzie z Tośkiem wieczorem na basen, ale my zostajemy, więc zapraszamy. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.01.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 muszę teraz kupić gniazda do odkurzacza - sama jednostka będzie za jakiś czas dopiero - i właśnie nie wiem jakie, żeby czasem się nie wkopać, bo nie wiem jeszcze jaki odkurzacz wybiorę, madzialenka wiesz dokładnie coś o tych innych przekrojach? byłabym wdzięczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts