Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Wstawilabym zdjecie ale jednak wciaz to dla mnie zagadka :) a wiec sprobuje to opisac: miedzy podloga a sciana mamy takie podluzne pekniecia, sczeliny, dziury przez ktore wieje. Najpierw myslelismy ze to przez rure ktora biegnie od komina na zewnatrz ale niestety mamy to na calej dlugosci sciany. [/img]

Poprawione, dzieki. :-)

Kupiłem uchwyt LCD w Makro, tylko w symbolu z literką T - 118zł.

spoko. we wczesniejszej fabryce dawali mi wszelkie teksty przed oddaniem do druku bo zawsze cos znalazlem :wink: choc zajmowalem sie zupelnie czym innym :D

czym sie rozni ten z T?

jak zamontujesz daj znac i opisz co niedobrego moze mnie czekac. ja mam 42 cale wiec nieco wieksze i ciezsze :cry:

Rano też mieliśmy przeboje - w Kopaninie na środku drogi stał w poprzek zakopany autobus. Nikt nie mógł przejechać ani w jedną ani w drugą stronę. W końcu po przetarciu szlaku przez 2 terenówki zdecydowaliśmy się na podróż przez las i udało się... :D Trochę spóźnieni, ale dotarliśmy do pracy.

To my jechaliśmy za Wami :)

Pozdrawiam z CZD w W-wie

Piotr, ja mam odkurzacz centralny od 2 lat, sprawdza się świetnie. Mam 2 gniazda i 3 szufelki. Najbardziej lubię te w wiatrołapie i kuchni, tą przy tarasie uzupełnimy o gniazdo do odkurzania tarasu. Jednostka Vacu Maid. Jak chcesz dam Ci namiary na człowieka, który nam to robił, to dobrze doradzi.

Magda

Przypomniało mi się jeszcze coś o odkurzaczach a dokładnie o gniazdkach- są dwa typy załączania. Jeden załączy jednostkę jak tylko włożysz rurę do gniazdka, drugi jak włączysz rurę włącznikiem w rączce. Ja mam ten drugi i nie wyobrażam sobie innego rozwiązania.

Piotr, może podjedźcie to pooglądacie i pogadamy. W niedzielę jesteśmy w domku.

Magda

Piotr, ja mam odkurzacz centralny od 2 lat, sprawdza się świetnie. Mam 2 gniazda i 3 szufelki. Najbardziej lubię te w wiatrołapie i kuchni, tą przy tarasie uzupełnimy o gniazdo do odkurzania tarasu. Jednostka Vacu Maid. Jak chcesz dam Ci namiary na człowieka, który nam to robił, to dobrze doradzi.

Magda

dzieki

pojawila sie wiec kolejna marka

beam

profieurope

borysowski

smart

husky

i teraz vacu maid

zaraz normalnie oczoplasu dostane :o

Przypomniało mi się jeszcze coś o odkurzaczach a dokładnie o gniazdkach- są dwa typy załączania. Jeden załączy jednostkę jak tylko włożysz rurę do gniazdka, drugi jak włączysz rurę włącznikiem w rączce. Ja mam ten drugi i nie wyobrażam sobie innego rozwiązania.

Piotr, może podjedźcie to pooglądacie i pogadamy. W niedzielę jesteśmy w domku.

Magda

tak oczywiscie. rura musi byc z wlacznikiem

w niedziele zdaje sie jestesmy umowieni na ogladanie kilkudniowego beam'a u kolegi :wink: ale dziekuje. jeszcze to sprawdze :D

żeby nie było za prosto, jeszcze jest Venton :wink: http://pliki.bimsplus.mserwer.pl/promocje/venton/odkurzacze-ulotka.pdf

ma ktoś z Was separator do kominka? jak to się sprawuje

ja znalazłam takie coś na allegro http://allegro.pl/item870349525_elektryczny_odkurzacz_kominkowy_18l1000w_szczota.html

Producentów jest ...., ale niektórzy tak pokombinowali, że gniazda, szufelki itp pasują tylko do ich rur instalacyjnych - inna średnica niż standard. Wiem, że ludzie to obchodzili jakimiś przejściówkami, ale czy warto?

Piotr, to jeszcze może być sobota - Sławek idzie z Tośkiem wieczorem na basen, ale my zostajemy, więc zapraszamy.

Magda