Betusia35 23.01.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Proszę o namiary na sprawdzonego i niedrogiego Kierownika Budowy z okolic Osieka. Może być tu lub na emaila [email protected] Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiuo 24.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Proszę o namiary na sprawdzonego i niedrogiego Kierownika Budowy z okolic Osieka. Może być tu lub na emaila [email protected] Pozdrawiam! Witam ! Kupiliśmy projekt domu Amaltea 1, jesteśmy w trakcie załtwiania pozwolenia na budowe. Czy ktoś w okolicy Torunia buduje w/w dom. Chetnie byśmy skorzystali z Waszego doświadczenia w spr. budowlanych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.01.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 w sobote u nas -22 a w niedziele -23. W sumie corac bardziej pasuja mi te mrozy bo swietnie sie przekladaja na niewielki ruch samochodowy i praktycznie zniknely korki Pozdro przy poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 25.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja mysle,ze ten brak korków o tez trochę przez ferie.ALe nie powiem fajnie było dzisiaj w 20 min dojechac na Bażyńskich. Czy wy w nowych domach też ieliście takie echo. Normalnie strasznie, telewizor gra na dole i wcale nie głosno, a u góry wszystko słychac i odwrotnie tez. W salonie tez, myslałam,ze jak okna zapelnie to sie wyciszy, ale nie dalej wszystko sie roznosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja mysle,ze ten brak korków o tez trochę przez ferie. ALe nie powiem fajnie było dzisiaj w 20 min dojechac na Bażyńskich. Czy wy w nowych domach też ieliście takie echo. Normalnie strasznie, telewizor gra na dole i wcale nie głosno, a u góry wszystko słychac i odwrotnie tez. W salonie tez, myslałam,ze jak okna zapelnie to sie wyciszy, ale nie dalej wszystko sie roznosi. zwykle jest glosniej niz w mieszkaniach, salony sa otwarte, komunikacja tez, wieksza pow. to mniejsze zageszczenie mebli a tym samym zwykle wieksze echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 25.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Hej wszystkim. Niedługo rozpocznie się sezon i ruszą nowe inwestycje, co widać po ogłoszeniach nowych forumowiczów. Gdybym miała kier. budowy z prawdziwego zdarzenia, to z ekipy budowlanej byłabym zadowolona- kier. byłam ja. Mogę podać namiar na ekipę ale trzeba chodzić z poziomicą Natomiast z czystym sumieniem mogę polecić pana od wykończeniówki: gładzie, płytki, panele, malowanie... Jeśli coś trzeba po drodze przerobić( u mnie wentylacja, kontakty w łazience)to nie ma problemu. Dokładny, sprząta po sobie, ma wyobraźnię, lubi swoją pracę i przy tym szybki. Praca pali mu się w rękach. POLECAM. Zainteresowanych zapraszam na maila lub priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.01.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam Dzis u mnie padl rekord - dokladnie -25,0 stopni Nie ma to jak duuuzy garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.01.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 u nas -27 i wiem, że auto jest dobre. Odpaliło bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.01.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 pokażę Wam kilka fotek, tak w ramach relaksu http://foto2.m.onet.pl/_m/5929cd68e9d87f9eb07103d36ac4762a,6,19,0.jpg wczorajszy wschód słońca koło mojego domu http://foto0.m.onet.pl/_m/0e40ba8530427922a70fe8bae2da5cac,6,19,0.jpg dzisiejszy http://foto0.m.onet.pl/_m/773fb83a885d9e1640652374b49b5e70,6,19,0.jpg mamy w sypialni dzkiego lokatora http://foto2.m.onet.pl/_m/7ba0bf15e5f5a9712f9d757a29a19c36,6,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/7c173f4fa4467ec4b4e6537f3215183f,6,19,0.jpg wiosna w naszej kuchni http://foto2.m.onet.pl/_m/aa03336aca18b68169dafc0bf98abd36,6,19,1.jpg dokarmiamy ptaszki Przed chwilą dzwoniła koleżanka. Podobno w Grabowcu od mrozu pozrywało kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam Chcialbym z usmiechem na twarzy zakomunikowac, ze mam cos takiego co nazywa sie zaswiadczenie a dalej w tresci ma: "zawiadomil PINB w Toruniu o zakonczeniu budowy budynku mieszkalnego jednorodzinnego" Czy to znaczy ze mam dom juz odebrany? Jesli tak to poszlo bardzo gladko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 pada snieg, pada snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Szukalem do kotlowni jak najtanszych byle jakich drzwi. Napatolilem sie na takowe w Leroy Merlin. Drzwi z oscieznica, klamka, uszczelka itd kosztowaly mnie zaledwie 277 zeta. Dodatkowo sa metalowe wiec nie zrobi sie dziura jak w nerwach walne pogrzebaczem . Wygladaja nawet calkiem niezle, pomalowane na bialy kolor. Tak mi sie spodobaly ze zakupilem 3 sztuki . Sa zarowno lewe jak i prawe na szerokosc dziury nieca 90 i 100cm (czyli 80 i 90-tki) Za kilka dni mam nadzieje zdam relacje z zamontowania i jak bede czyscil intensywniej kociolek to najmniejszy pylek kotlowni nie opusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Piotr, wygląda na to, że domek odebrany. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Piotr, wygląda na to, że domek odebrany. Gratulacje! Dzieki. Jesli to zaswiadczenie ktore dostalem z PINB oznacza ze dom calosciowo odebrany to poszlo nad wyraz gladko Tym bardziej, ze nawet nie dostarczylem wszystkich wymaganych dokumentow a niektore punkty byly papierologicznie spelnione jedynie czesciowo Moze faktycznie do nich dotarlo, ze te dokumenty to i tak wielka sciema i sprawdzaja jedynie najwazniejsze sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 28.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 jak wyglada to w waszym srodowisku... - znajomi- rodzina- sasiedzi itp rusza sie cos w budowlance, spodziewac sie wzrostu inwestycji, czy raczej stagnacja? A moze ktos ma znajomosci w wydziale budowlanym/starostwie - ile na ten rok namnozylo sie pozwolen na budowe? rozmawialem ze znajomym z hurtowni budowlanej. Mowil ze patrzac na zainteresownaie ludzi (a zawsze mieli po prostu sezon w tym czasie na pytajacych sie, proszacych o wstepne wyceny itd mateiralu) czuje ze bedzie - cytuje "BRYNDZA W 2010". Co moze tylko cieszyc obecnych inwestorow, jesli rzeczywiscie tak bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MINIRAF 28.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 krzyzak74 to w takim razie poproszę namiary na tą reklamowaną stolarkę bo właśnie jestem w trakcie zbierania ofert To ja moze wyrecze naszego krzyzaka Ceny dobre, pamietaj tylko o rygorystycznym wpisaniu terminu realizacji Twojego zamowienia Nazwa firmy: STOLMAR (w przypadku osoby fizycznej Nazwisko i Imie) Pełna nazwa: STOLMAR Marcin Podlewski Adres: ul. Biała 65 87-100, Toruń Numer telefonu: 0-56 654-70-43, 0-668 038-236 (wiele wpisów oddzielamy przecinkami) Typ kontrahenta: materiały budowlane NIE POLECAM zamiasy miesiac czy dwa to czekaliśmy pół roku i na koniec dojechały okna z innej tańszej firmy i na dodatek w środku zimy Pan Marcin Podleski przez cały czas krecił i odwlekał realizacje zamówienia a na koniec okazało sie ze ma problemy finansowe i naszą zaliczke utopił w spłatach wczesniejszych długów . Dopiero po zagrożeniu sprawą w sądzie i całym stresie powoli wszystko ruszyło . Jednym słowem OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED ZŁODZIEJEM MARCIN PODLEWSKI wszystkim zainteresowanym szczeguły przesle na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 28.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Nie Ty jeden jestes poszkodowany - my tez starcilismy swoja zaliczkę. Na tym forum jest wiecej takich osób więc o szczegółach nie musisz pisać na priv. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 28.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja chciałabym pochwalić sąsiadów z Kopanina, których poprosiliśmy o pomoc w odśnieżaniu naszego dlugiego dojazdu do drogi. Śnieg mi nie straszny, moja boczna droga wyglada lepiej niż w Złotorii. aha i mogę polecić naszych stolarzy -mamy śliczną kuchnie i stół w jadalni i komodę pod telewizor i piękne schody (tanie). PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea1991 28.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam Renata Jeśli masz sprawdzonego stolarza to proszę o podanie namiarów. Wiem już czego potrzebuję nie wiem tylko kto ma to zrobić.Mam poleconych trzech z czego tak naprawdę żaden nie przypadł mi do gustu. Nie potrafili mi nic doradzić i na dodatek cena kosmos. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 28.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 zapraszamhttp://forum.muratordom.pl/pomagamy-jak-mozemy,t178814.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts