mackoman 03.02.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Tak tez zrobie. Wybadam rozne opcje Dzieki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MINIRAF 03.02.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Miniraf, a z jakiej części Kopanina jesteś? mozna powiedzieć że ze środkowej tz. w środku lasku jest polana , a ja mam działke od zachodniej strony na tej polanie. W przyszłości będzie wiatrak to łatwo poznasz Ja pustaki kupowałem w 2008 na póznej jesieni za 8 zł z hurtowni i chyba macie racje, trafiłem na te ze sprzątania placu 2 palety to były takie zlepki ze szrotem w srodku . A reszta to tak jak mówiłem wczesniej miały czesto i gesto takie peknięcia ale to w srodku ( prawie co drugi ) Bardzo dobrze widoczne gdy sie przecieło bloczek . Ja w kazdym bądz razie juz Solbetu nie kupie do następnego domu i nikomu tej firmy nie polece a raczej SOLBET ODRADZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 niekoniecznie producent będzie miał taniej od pośrednika, zależy ile pośrednik chce zarobić, ja bym szukała gdzie taniej, teraz jest dobry moment na zbieranie ofert, bo nie ma zbyt dużego ruchu w budowlance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.02.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ... Ja pustaki kupowałem w 2008 na póznej jesieni za 8 zł z hurtowni w Złotorii i chyba macie racje, trafiłem na te ze sprzątania placu ... napisz wiec prosze ku przestrodze co to za hurtownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Miniraf, a z jakiej części Kopanina jesteś? mozna powiedzieć że ze środkowej tz. w środku lasku jest polana , a ja mam działke od zachodniej strony na tej polanie. W przyszłości będzie wiatrak to łatwo poznasz Ja pustaki kupowałem w 2008 na póznej jesieni za 8 zł z hurtowni w Złotorii i chyba macie racje, trafiłem na te ze sprzątania placu 2 palety to były takie zlepki ze szrotem w srodku . A reszta to tak jak mówiłem wczesniej miały czesto i gesto takie peknięcia ale to w srodku ( prawie co drugi ) Bardzo dobrze widoczne gdy sie przecieło bloczek . Ja w kazdym bądz razie juz Solbetu nie kupie do następnego domu i nikomu tej firmy nie polece a raczej SOLBET ODRADZE przy drewnianym siwo-niebieskim domku? A pustaki trzeba było oddać Kubie. Na pewno nie robiłby problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 my mieliśmy popękane dachówki na palecie, nie było żadnych problemów z wymianą, mimo, że oryginalnie zapakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MINIRAF 04.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 przy drewnianym siwo-niebieskim domku? A pustaki trzeba było oddać Kubie. Na pewno nie robiłby problemów. siwo-niebieski gdzie taki jest ? Kuba to spoko gość i nigdy nie mam z nim problemów , lubie go i na pewno to nie jego wina (raczej predzej jakiegoś pracownika ) że dotarły jakieś zlepki na 2 paletach . Ale ja z nich budowałem po dłuższym czasie od zakupu i uznałem ze to troche pózno na reklamacje poza tym wspominałem coś o tym w hurtowni ale nawet nie pamietam co mi odpowiedzieli .Cały domek był bardzo mały (nie ma po co robic wielkiego zamieszania) wymurowałem go w 3 tyg, i dopiero po fakcie miałem okazje podjechac do hurtowni sie pokarżyć, poza tym winie najbardziej producenta za te bloczki z wadami (pęknięciami wewnątrz) a nie hurtownie która nie ma wpływu na etam produkcji . W rezultacie Hurtownie w Złotorii jak najbardziej polecam gdyż obsługa oraz szefostwo jest świetna i nic im nie mam do zarzucenia. ZAWSZE STARAJĄ SIE ABY ZASPOKOIC POTRZEBY SWOICH KLIENTÓW i jako jeden z nich pragne im za te ostatnie lata przez które ich znam naprawde szczerze podziękować. Rafał K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MINIRAF 04.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 przy drewnianym siwo-niebieskim domku? ja dojeżdzam pierwszym wiaduktem od strony wisły i działke mam w środku lasku na polanie , po lewej stronie od drogi, na wysokości byłych kurników . Przez polane przepływa strumyk . Pewnie obok nieraz spacerujesz a ty pewnie mieszkasz kawałeczek dalej i dojeżdzasz drugim wiaduktem tam gdzie figurka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.02.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja pod koniec asfaltówki. Dojazd drugim wiaduktem Czy na zdjęciach ten z tatuażami to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MINIRAF 04.02.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja pod koniec asfaltówki. Dojazd drugim wiaduktem Czy na zdjęciach ten z tatuażami to Ty? eee, pewnie ja , ale na jakich zdjeciach mnie widziałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1980 04.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witammam pytanie czy ktoś zamawiał okna w firmie „KONKRET” z Torunia ,jakiej jakości są ich okna i jak wygląda serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 eee, pewnie ja , ale na jakich zdjeciach mnie widziałaś ? w Twoim poście o GWC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.02.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam mam pytanie czy ktoś zamawiał okna w firmie „KONKRET” z Torunia , jakiej jakości są ich okna i jak wygląda serwis gdzie maja biuro? jakies nazwisko? jesli prowadzi to malzenstwo po 30-tce i biuro gdzies na Bydgoskim to moge polecic. zamawialem okna z rok temu do mieszkania. tak mi chodzi nazwa po glowie ale prosze mnie upewnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Kuba to spoko gość i nigdy nie mam z nim problemów ... jesli to po lewej stronie, ten ktory ma na placu reklame z tartakiem kolo skrzyzowania to ja nie polecam. nieuczciwy w kwestii cen, slowo sie nie liczy, liczy sie kasa, kasa, kasa podniosl mi cene betonu komorkowego, chcial podniesc bloczki betonowe a dostawe towaru na rozladunek ktorego mialem zaklepanych i oplaconych ludzi mi opoznil i oklamal. Jego klamstwo zweryfikowalem niestety bardzo latwo i wtedy na maksa stracil w moich oczach tak mnie sie zdaje ze mial na imie Kuba a wiocha to nie wiem czy Kaszczorek czy juz Zlotoria ... Jedni polecaja, inni nie, wiadomo, kazdy ma inne doswiadczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 06.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Hej...Aga, Madzialenka i wszyscy ,którzy mieszkacie na wiochach:)))Poszukuje działki budowlanej...najchetniej graniczącej z lasem..w kazdym razie duzo duzo drzew i zieleni...ok 1000-1200 m2..oczywiscie jaknajtaniej..okazje mile widziane..moze ktoś cos wie...słyszał itp.... Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Piotr, piszesz o Pawle Kalinowskim z Kaszczorka. Próbował mi wmówić, że jestem mu winna 800 zł, bo rozliczaliśmy się na zeszyt. W końcu jednak przypomniał sobie, że wszystko mu zapłaciłam. Kuba naprawdę jest ok.Olek, spóźniłeś się. Koło mnie była ładna działka. Znajoma sprzedawała. Cena 90 zł/metr. Jeśli interesuje Cię działka w takiej cenie to mogę się popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1980 07.02.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 piotrulex na bydgoskim raczej nie mają chyba że kiedyś coś mieli Zakład produkcyjny FPHU "KONKRET" ul. Na Zapleczu 4 C 87-100 Toruń Biura handlowe : Toruń, ul. Szosa Chełmińska 88 Toruń, ul. Konstytucji 3 Maja 10 (pawilon Maciej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 07.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dzieki za info Aga..troche drogo ale zdaje sobie sprawe ze ładnej działki w takiej odległosci od Torunia nie znajde taniej.Gdybys cos wiedziałą to daj mi cynk.PozdrawiamOlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.02.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Piotr, piszesz o Pawle Kalinowskim z Kaszczorka. Próbował mi wmówić, że jestem mu winna 800 zł, bo rozliczaliśmy się na zeszyt. W końcu jednak przypomniał sobie, że wszystko mu zapłaciłam. Kuba naprawdę jest ok. Olek, spóźniłeś się. Koło mnie była ładna działka. Znajoma sprzedawała. Cena 90 zł/metr. Jeśli interesuje Cię działka w takiej cenie to mogę się popytać. Aaaaaaaa Mozesz miec racje Takie nazwisko przejewijalo sie na poczatku naszej budowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.02.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 piotrulex na bydgoskim raczej nie mają chyba że kiedyś coś mieli Zakład produkcyjny FPHU "KONKRET" ul. Na Zapleczu 4 C 87-100 Toruń Biura handlowe : Toruń, ul. Szosa Chełmińska 88 Toruń, ul. Konstytucji 3 Maja 10 (pawilon Maciej) To chyba nie to Z rok temu kupowalem okna do mieszkania i kupowalismy od ludzi ktorzy mieli biura na Dlugiej a pozniej przeniesli sie chyba na Mickiewicza. Wczesniej handlowali Oknovidem i zaluhe ze nie kupilem od nich tylko prosto od partaczy z Bydgoszczy ... Wobec tego nie pomoge i nic nie podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts