JaMajaD 08.02.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ax99, wiem gdzie jest ładna działka 1200 m za 60 zł/m, miejscowość Szembekowo, zamierzasz się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.02.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 pan Kalinowski również na mnie nie zrobił dobrego wrażenia, po pół roku od dostawy stropu, zadzwnił z informacją, że jedzie właśnie do mnie na budowę po palety, oczywiście z mojej strony nie było problemu tylko akturat nikogo nie było na budowie i musiałam gościowi to wypersfadować, było ciężko, ale nie uśmiechało mi się to żeby jego pracownik kręcił się na mojej budowie i wybierał sobie palety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.02.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... po pół roku od dostawy stropu, zadzwnił z informacją, że jedzie właśnie do mnie na budowę po palety ... To ladnie z jego strony Jak ja w innej firmie nie oddalem patet dostalem na nie fakture i zaplacilem. Po jakims roku robiac porzadki na terenie wywiozlem je z powrotem do Rozgart, oddalem i dostalem bezproblemowo zwrot pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.02.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej...Aga, Madzialenka i wszyscy ,którzy mieszkacie na wiochach:)))Poszukuje działki budowlanej...najchetniej graniczącej z lasem..w kazdym razie duzo duzo drzew i zieleni...ok 1000-1200 m2..oczywiscie jaknajtaniej..okazje mile widziane..moze ktoś cos wie...słyszał itp.... Pozdrawiam Olek Olek, kolo nas raczej działek nie ma, a te co zostały maja ponad 2000m2. Ceny od 100 zł wzwyż. Sprawdziłam Ci ten rdest - nie wymaga cięcia, chyba, że ma to na celu jego ograniczenie, ale najładniej wygląda właśnie taki zapuszczony, przewieszający. Pamiętaj, że jest baaaardzo ekspansywny i wymaga mocnych podpór. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 08.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej...Aga, Madzialenka i wszyscy ,którzy mieszkacie na wiochach:)))Poszukuje działki budowlanej...najchetniej graniczącej z lasem..w kazdym razie duzo duzo drzew i zieleni...ok 1000-1200 m2..oczywiscie jaknajtaniej..okazje mile widziane..moze ktoś cos wie...słyszał itp.... Pozdrawiam Olek Olek, kolo nas raczej działek nie ma, a te co zostały maja ponad 2000m2. Ceny od 100 zł wzwyż. Sprawdziłam Ci ten rdest - nie wymaga cięcia, chyba, że ma to na celu jego ograniczenie, ale najładniej wygląda właśnie taki zapuszczony, przewieszający. Pamiętaj, że jest baaaardzo ekspansywny i wymaga mocnych podpór. Pozdrawiam Magda Madzialenka...dzieki...mam solidne podpory:)))) A co do działek...moja żona chce działkę i dom swoich marzeń wybudować....mi sie juz nie chce...zaczynac wszystko od poczatku... Maja ta działka jest gdzies przy asfalcie??? Pozdrawiam aptecznie:) Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 tak przy asfalcie ja też myślałam, że to dom moim marzeń, ale... w przyszłości będę szukała swojego miejsca na ziemi gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 tak przy asfalcie ja też myślałam, że to dom moim marzeń, ale... w przyszłości będę szukała swojego miejsca na ziemi gdzie indziej nam jak narazie mieszka sie kapitalnie i robi sie coraz lepiej na stare lata chcialbym maly parterowy domek gdzies na uboczu ale jak na razie ten jest w sam raz i w rozsadnej lokalizacji Juz nie moge sie doczekac jak za rok ten park wodny kolo nas oddadza do uzytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 08.02.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Maja, a dlaczego? Co się zmieniło? Spełnione marzenie już tak nie cieszy?? Pozdrawiam tak przy asfalcie ja też myślałam, że to dom moim marzeń, ale... w przyszłości będę szukała swojego miejsca na ziemi gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.02.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Betusia, jedno się spełniło to trzeba mieć następne. My, chociaż jesteśmy zakochani w naszym domku to już mamy w głowie plan drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 08.02.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 To prawda Agnieszko - tak to jest z marzeniami. A ja wpadłam w nałóg oglądania projektów domów i mimo, że już mam wybrany i zatwierdzony, to nie mogę się oprzeć i oglądam dalej ... czasami tylko się boję, że spotkam taki projekt, który mnie zbyt oczaruje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 08.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej...Aga, Madzialenka i wszyscy ,którzy mieszkacie na wiochach:)))Poszukuje działki budowlanej...najchetniej graniczącej z lasem..w kazdym razie duzo duzo drzew i zieleni...ok 1000-1200 m2..oczywiscie jaknajtaniej..okazje mile widziane..moze ktoś cos wie...słyszał itp.... Pozdrawiam Olek Olek, kolo nas raczej działek nie ma, a te co zostały maja ponad 2000m2. Ceny od 100 zł wzwyż. Sprawdziłam Ci ten rdest - nie wymaga cięcia, chyba, że ma to na celu jego ograniczenie, ale najładniej wygląda właśnie taki zapuszczony, przewieszający. Pamiętaj, że jest baaaardzo ekspansywny i wymaga mocnych podpór. Pozdrawiam Magda Madzialenka...dzieki...mam solidne podpory:)))) A co do działek...moja żona chce działkę i dom swoich marzeń wybudować....mi sie juz nie chce...zaczynac wszystko od poczatku... Maja ta działka jest gdzies przy asfalcie??? Pozdrawiam aptecznie:) Olek Witam Olek kolo nas jest dzialka (łysomice)tania dobra lokalizacja bo zaledwie 10 km do Torunia 1225m/60 tys,droga asfaltowa jest przy .Tylko jeden mankament nie ma lasu.Jesli interesuje Cie to daj znac. pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.02.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Bry U nas dzis rano -14 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 09.02.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam wszystkich. Nas jeszcze nie naszło na budowę nowego domu, ale już wiemy, że za jakieś 8 lat generalny remont z likwidacją stropu nad salonem, może wymianą okna w salonie na fix bez podziału - kto był to dodam, że piszę o tym wielkim z wyjściem na ogród. I tak z tego wyjścia prawie się nie korzysta, bo mamy drugie. Olek, wysłałam zapytanie do sąsiadki - kupiła działkę, ale nie planuje na niej budowy. Zobaczymy ile będzie chciała. Lokalizacja dobra, jednych sąsiadów już będziecie znali i płot z jednej strony jes. Same plusy. Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Magda PS u mnie na wsi rano padał śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.02.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 teraz prószy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.02.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 mi się marzy takie miejsce żeby była cicha, spokojna okolica, mniejsze zagęszczenie, większa działka, a..... i jeszcze żeby było ciepło domek też trochę inny, betusia projekty to ja cały czas oglądam ale to może wszystko na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.02.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 aaaaaaaaaa jak juz tak daleko planami wychodzimy to ja tez planuje nowy dom Chorwackie wybrzeze, spora dzialka, niewielki dom nad morzem a reszta to dosc drogi i komfortowy camping Co by nie bylo za daleko to nawet moze byc gdzies na Istrii Ale to tak na stare lata, tak po 40-tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 09.02.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Maja, czyżby pompa nie działała jak trzeba? Musze się do Ciebie wybrać na ploty. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 09.02.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 aaaaaaaaaa jak juz tak daleko planami wychodzimy to ja tez planuje nowy dom Chorwackie wybrzeze, spora dzialka, niewielki dom nad morzem a reszta to dosc drogi i komfortowy camping Co by nie bylo za daleko to nawet moze byc gdzies na Istrii Ale to tak na stare lata, tak po 40-tce No jak już tak się rozkręcamy to ja chcę na Nową Zelandię. Dostałam od klienta kalendarz ze zdjęciami z ich podróży po Nowej Zelandii i juz wiem, że to miejsce dla mnie. Ciepło, morze, góry - wszystko w jednym. Wracam do pracy, bo już wszystkie 4 telefony dzwonią. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.02.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ... Ciepło, morze, góry - wszystko w jednym... Wlasnei za to pokachalismy dawno temu Chorwacje Do tego dochodza piekne parki narodowe, wodospady, jeziora, wyspy w ogromnej ilosci, zrujnowane wojna wioseczki, nierozminowane tereny, zabytki nawet z przed naszej ery, klimatyczne stare miasteczka na gorkach wysunietych w morze, nie do kupienia w Polsce bialy wisnowy likier Maraschino czy legalny Absynt oraz Rakija na kazdym kroku a nawet najtansze piwo o smaku do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja też chcę Nową Zelandię, od dawna , nawet robactwo i różne dziwne stworzenia by mi nie przeszkadzały Madzia pompa działa jak należy, ja tylko chcę ciepło na zewnątrz nooo chodzi mi o klimat ))) zapraszam, może pogadamy o ogrodach? projekt już się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts