Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

pan Kalinowski również na mnie nie zrobił dobrego wrażenia, po pół roku od dostawy stropu, zadzwnił z informacją, że jedzie właśnie do mnie na budowę po palety, oczywiście z mojej strony nie było problemu tylko akturat nikogo nie było na budowie i musiałam gościowi to wypersfadować, było ciężko, ale nie uśmiechało mi się to żeby jego pracownik kręcił się na mojej budowie i wybierał sobie palety

... po pół roku od dostawy stropu, zadzwnił z informacją, że jedzie właśnie do mnie na budowę po palety ...

To ladnie z jego strony

Jak ja w innej firmie nie oddalem patet dostalem na nie fakture i zaplacilem. Po jakims roku robiac porzadki na terenie wywiozlem je z powrotem do Rozgart, oddalem i dostalem bezproblemowo zwrot pieniedzy

Hej...Aga, Madzialenka i wszyscy ,którzy mieszkacie na wiochach:)))Poszukuje działki budowlanej...najchetniej graniczącej z lasem..w kazdym razie duzo duzo drzew i zieleni...ok 1000-1200 m2..oczywiscie jaknajtaniej..okazje mile widziane..moze ktoś cos wie...słyszał itp....:)

Pozdrawiam

Olek

Olek, kolo nas raczej działek nie ma, a te co zostały maja ponad 2000m2. Ceny od 100 zł wzwyż.

Sprawdziłam Ci ten rdest - nie wymaga cięcia, chyba, że ma to na celu jego ograniczenie, ale najładniej wygląda właśnie taki zapuszczony, przewieszający. Pamiętaj, że jest baaaardzo ekspansywny i wymaga mocnych podpór.

Pozdrawiam

Magda

Hej...Aga, Madzialenka i wszyscy ,którzy mieszkacie na wiochach:)))Poszukuje działki budowlanej...najchetniej graniczącej z lasem..w kazdym razie duzo duzo drzew i zieleni...ok 1000-1200 m2..oczywiscie jaknajtaniej..okazje mile widziane..moze ktoś cos wie...słyszał itp....:)

Pozdrawiam

Olek

Olek, kolo nas raczej działek nie ma, a te co zostały maja ponad 2000m2. Ceny od 100 zł wzwyż.

Sprawdziłam Ci ten rdest - nie wymaga cięcia, chyba, że ma to na celu jego ograniczenie, ale najładniej wygląda właśnie taki zapuszczony, przewieszający. Pamiętaj, że jest baaaardzo ekspansywny i wymaga mocnych podpór.

Pozdrawiam

Magda

Madzialenka...dzieki...mam solidne podpory:)))) A co do działek...moja żona chce działkę i dom swoich marzeń wybudować....mi sie juz nie chce...zaczynac wszystko od poczatku...

Maja ta działka jest gdzies przy asfalcie???

Pozdrawiam aptecznie:)

Olek

tak przy asfalcie

ja też myślałam, że to dom moim marzeń, ale... w przyszłości będę szukała swojego miejsca na ziemi gdzie indziej :wink:

nam jak narazie mieszka sie kapitalnie i robi sie coraz lepiej :D

na stare lata chcialbym maly parterowy domek gdzies na uboczu ale jak na razie ten jest w sam raz i w rozsadnej lokalizacji :D

Juz nie moge sie doczekac jak za rok ten park wodny kolo nas oddadza do uzytku :p

Pozdrawiam

Olek

Pozdrawiam

Magda

Madzialenka...dzieki...mam solidne podpory:)))) A co do działek...moja żona chce działkę i dom swoich marzeń wybudować....mi sie juz nie chce...zaczynac wszystko od poczatku...

Maja ta działka jest gdzies przy asfalcie???

Pozdrawiam aptecznie:)

Olek

Witam

Olek kolo nas jest dzialka (łysomice)tania dobra lokalizacja bo zaledwie 10 km do Torunia 1225m/60 tys,droga asfaltowa jest przy .Tylko jeden mankament nie ma lasu.Jesli interesuje Cie to daj znac.

pozd

Witam wszystkich.

Nas jeszcze nie naszło na budowę nowego domu, ale już wiemy, że za jakieś 8 lat generalny remont z likwidacją stropu nad salonem, może wymianą okna w salonie na fix bez podziału - kto był to dodam, że piszę o tym wielkim z wyjściem na ogród. I tak z tego wyjścia prawie się nie korzysta, bo mamy drugie.

Olek, wysłałam zapytanie do sąsiadki - kupiła działkę, ale nie planuje na niej budowy. Zobaczymy ile będzie chciała. Lokalizacja dobra, jednych sąsiadów już będziecie znali i płot z jednej strony jes. :wink: Same plusy.

Pozdrawiam wszystkich cieplutko.

Magda

PS u mnie na wsi rano padał śnieg.

aaaaaaaaaa

jak juz tak daleko planami wychodzimy to ja tez planuje nowy dom

Chorwackie wybrzeze, spora dzialka, niewielki dom nad morzem a reszta to dosc drogi i komfortowy camping ;)

Co by nie bylo za daleko to nawet moze byc gdzies na Istrii 8)

Ale to tak na stare lata, tak po 40-tce :wink:

No jak już tak się rozkręcamy to ja chcę na Nową Zelandię. Dostałam od klienta kalendarz ze zdjęciami z ich podróży po Nowej Zelandii i juz wiem, że to miejsce dla mnie. Ciepło, morze, góry - wszystko w jednym.

Wracam do pracy, bo już wszystkie 4 telefony dzwonią.

Pozdrawiam

Magda

... Ciepło, morze, góry - wszystko w jednym...

Wlasnei za to pokachalismy dawno temu Chorwacje

Do tego dochodza piekne parki narodowe, wodospady, jeziora, wyspy w ogromnej ilosci, zrujnowane wojna wioseczki, nierozminowane tereny, zabytki nawet z przed naszej ery, klimatyczne stare miasteczka na gorkach wysunietych w morze, nie do kupienia w Polsce bialy wisnowy likier Maraschino czy legalny Absynt oraz Rakija na kazdym kroku a nawet najtansze piwo o smaku do zaakceptowania :wink: