Betusia35 13.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Czy mieliście może do czynienia z firmą budowlaną Justa z Kawęczyna? (M. Lewandowski) - czy godna polecenia? Jeśli Ktoś zna to proszę o opinie (może być prywatna wiadomość). ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_A 13.02.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Mam prośbę do Renaty z Torunia o wklejenie zdjęc dzieł panów stolarzy - chodzi o meble kuchenne, komody i schody. Jestem na etapie szukania dobrego stolarza. Czy panowie ci wykonują również drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 14.02.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Czy mieliście może do czynienia z firmą budowlaną Justa z Kawęczyna? (M. Lewandowski) - czy godna polecenia? Jeśli Ktoś zna to proszę o opinie (może być prywatna wiadomość). ) Słysząłem same pozytywy...sam chce ich w tygodniu zawołać aby mi wycenili pewną rzecz .....Mówią o nich dobrze;))) A co chcesz od nich?? dach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 14.02.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ja dopiero zaczynam , chcę, żeby mi wycenili fundamenty i po kolei etapy budowy ..., a nie wiesz, czy mają jakiegoś maila, żeby do nich napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.02.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam przy poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 15.02.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam! Kupowaliscie kiedyś kafelki w "Glazurze z za grosze"? Bylismy tam w sobotę, popatrzelismy. Niby jest ok, ale zastanawiałąm się, czy jakieś duże błędy są itp., bo cenka sympatyczna, więc trzeba szukać dziury w całym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 15.02.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja dopiero zaczynam , chcę, żeby mi wycenili fundamenty i po kolei etapy budowy ..., a nie wiesz, czy mają jakiegoś maila, żeby do nich napisać? Mam tylko wizytówke..gdybys chciała to daj znac;)Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.02.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam! Kupowaliscie kiedyś kafelki w "Glazurze z za grosze"? Bylismy tam w sobotę, popatrzelismy. Niby jest ok, ale zastanawiałąm się, czy jakieś duże błędy są itp., bo cenka sympatyczna, więc trzeba szukać dziury w całym Pozdrawiam kiedys kupilismy na kotlownie na sciany byly oK ale podlogowe mialy kanty nierowne. niewielkie roznice ale fugi byly np wklesle lub wypukle. z gory nie widac ale nie sa proste ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Jak tam "walentynki" minely? My wybyczylismy sie w basenach, jakuzi, rurach, kapitalnej strefie saun, jakies peelingi czy masaze czekoladowe, wiele innych atrakcji no i noc w hotelu bez dziecka - bezcenne Corka byla na mnie zla, ze jej kwiatkow nie kupilem bo zobaczyla, ze inne dziewczyny "w okolicy" cos tam w niedziele dostawaly. Dzis musze to nadrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 15.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Jak tam "walentynki" minely? My wybyczylismy sie w basenach, jakuzi, rurach, kapitalnej strefie saun, jakies peelingi czy masaze czekoladowe, wiele innych atrakcji no i noc w hotelu bez dziecka - bezcenne Corka byla na mnie zla, ze jej kwiatkow nie kupilem bo zobaczyla, ze inne dziewczyny "w okolicy" cos tam w niedziele dostawaly. Dzis musze to nadrobic i co sie chwalisz hehe ))) Ale prawda prawda..dzien bez dziecka...bezcenne...Ty Masz juz dużą córke wiec spoko....moja ma 1.7 mcy...i jest jej wszedzie pełno:))) Z innej beczki...krył ktos taras poliwęglaneem komorowym??? Ewentualnie gdzie mozna kupic prócz Autoplexu na Skłodowskiej?? Pozdrawiam odwiżowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simon310 15.02.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 mozecie polecic jakies sprawdzone firmy do budowania stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 15.02.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Z innej beczki...krył ktos taras poliwęglaneem komorowym??? Ewentualnie gdzie mozna kupic prócz Autoplexu na Skłodowskiej?? Pozdrawiam odwiżowo:) Podaj ile m2 i jaka grubosc to postaram sie pomoc - to tak troche moja branza. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 15.02.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Z innej beczki...krył ktos taras poliwęglaneem komorowym??? Ewentualnie gdzie mozna kupic prócz Autoplexu na Skłodowskiej?? Pozdrawiam odwiżowo:) Podaj ile m2 i jaka grubosc to postaram sie pomoc - to tak troche moja branza. Magda Madzialenka...ok 30 m2 kolor dymiony, grubość chyba 16mm albo 20 mm..planuje wiosną położyc na tarasie..Byłbym wdzieczny za jakiekolwiek namiary..ewentualnie gdzie co, jak i za ile;)))) Autoplex rzucił mi kosmiczną kwotą i im podziękowałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 15.02.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja dopiero zaczynam , chcę, żeby mi wycenili fundamenty i po kolei etapy budowy ..., a nie wiesz, czy mają jakiegoś maila, żeby do nich napisać? Mam tylko wizytówke..gdybys chciała to daj znac;)Pozdrowionka Dziękuję, nawiązałam już kontakt . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 15.02.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Piotrulex, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.02.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ax99, wydaje mi się, że takie płyty widziałam w którymś z marketów budowlanych, ale teraz nie wiem czy Obi czy Leroy, a może Brico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ... i co sie chwalisz hehe ))) Ale prawda prawda..dzien bez dziecka...bezcenne ... nie chwale tylko zastanawiam sie czy ludzie w tak podeszlym wieku jak my obchodza jeszcze tzw. swieto zakochanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Piotrulex, dzięki! spoko. wczoraj sie przygladalem i faktycznie w skrajach, rogach fuga np. ma 3mm a w srodkowej czesci wzrasta np. do 5mm bo scianki nie sa proste ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A propos płytek, to my kupując płytki Roca myśleliśmy, że będą idealne. Ale okazało się, że różnice w wymiarach dochodzą aż do 2 mm. Na szczęście nasz płytkarz to zauważył i dopasowywał je tak, aby fugi były równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A propos płytek, to my kupując płytki Roca myśleliśmy, że będą idealne. Ale okazało się, że różnice w wymiarach dochodzą aż do 2 mm. Na szczęście nasz płytkarz to zauważył i dopasowywał je tak, aby fugi były równo. teraz konczylismy plytki w piwnicy i znalezlismy w OBI ten sam model co 1,5 roku temu. Okazalo sie ze sa okolo 1mm wieksze lub mniejsze - nie pamietam wtedy placilismy za nie nie 19,99 a teraz 29,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts