ax99 16.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ax99, wydaje mi się, że takie płyty widziałam w którymś z marketów budowlanych, ale teraz nie wiem czy Obi czy Leroy, a może Brico Tak Marzenko..maja w Leroy..ale u nich nie ma takich wymiarów i sa strzasznie drogie..... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 16.02.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 czy ktos orientuje sie gdzie jest najtanszy suporex w toruniu lub pod toruniem(24,24,59)????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 17.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam! Kupowaliscie kiedyś kafelki w "Glazurze z za grosze"? Bylismy tam w sobotę, popatrzelismy. Niby jest ok, ale zastanawiałąm się, czy jakieś duże błędy są itp., bo cenka sympatyczna, więc trzeba szukać dziury w całym Pozdrawiam Ja kupowałam do kuchni i łazienki i sa super. Musisz zwrócic uwage czy to I czy II gatunek. Bo czasem maja koncówke ( tak jak moje) i dlaego tak tanio. A do łazienki ma sciane zamówilismy i były tansze ok 10 zł na metrze i tez pierwszy gatunek, podlogowe były II gatunek i kafelkarz mówił,ze troche krzywe, ale dał rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dzień dobry, czy ktoś widział wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dzień dobry, czy ktoś widział wiosnę? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.02.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Najlepszego na poczatku weekendu W przyszlym tygodniu bede pare godzin na Slowacji jakby cos bylo potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 19.02.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Najlepszego na poczatku weekendu W przyszlym tygodniu bede pare godzin na Slowacji jakby cos bylo potrzeba A co polecasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 21.02.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 dzień dobry, czy ktoś widział wiosnę? A i owszem: 20.02.2010 Torcy pod Paryżem - obiecała, że lada dzień nas odwiedzi http://picasaweb.google.pl/lh/photo/F1M3ZGQksgQcW-SXsqzTrw?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.02.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Najlepszego na poczatku weekendu W przyszlym tygodniu bede pare godzin na Slowacji jakby cos bylo potrzeba A co polecasz?? co kto lubi ja zwykle kupuje piwo wielkopopowicky kozel (lub podobnie), brazowy rum ktory w polsce ciezko kupic, no i gin sie skonczyl. ceny bez rewelacji ale jakos tak nam zostalo po dawnych "bezunijnych" czasach, ze u nich kupujemy pare zjazdow narciarskich, z godzinke w goracych zrodelkach, wieczorkiem sauna i koniec przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simon310 22.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 mozecie polecic jakas firme do budowy domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 22.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Najlepszego na poczatku weekendu W przyszlym tygodniu bede pare godzin na Slowacji jakby cos bylo potrzeba A co polecasz?? co kto lubi ja zwykle kupuje piwo wielkopopowicky kozel (lub podobnie), brazowy rum ktory w polsce ciezko kupic, no i gin sie skonczyl. ceny bez rewelacji ale jakos tak nam zostalo po dawnych "bezunijnych" czasach, ze u nich kupujemy pare zjazdow narciarskich, z godzinke w goracych zrodelkach, wieczorkiem sauna i koniec przyjemnosci Piotr!! Ty nie masz za dobrze:)))???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 22.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 mozecie polecic jakas firme do budowy domu? u mnie będzie robił: http://www.dekarskieuslugi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simon310 22.02.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 dzieki, zadzwonie zobacze jak cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Bry Zycze wszystkim udanego weekendu Zapewne dopiero w przyszlym tygodniu bede pod dobrym laczem netowym Nie martwcie sie i nie tesknijcie, w poniedzialek nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 23.02.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 hej, czy ktoś z Was może mi polecić sprawdzonego Fachowca od gładzi, struktur, stiuków, karton-gipsów. Ja nie mam dobrych doświadczeń z moją ekipą, nie chcę już szukać w gazecie bo można się sparzyć, a myślę sobie, że jeśli ktoś juz gdzieś zrobił coś solidnie to jest szansa, że u mnie też tak będzie ja mam do obudowania kominek i ściankę pod tv z k-g, gładź na ścianie, założenie parapetu, obróbka wokół okien polecicie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 u mnie robili pracownicy mojego taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 23.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dzień dobry, czy ktoś widział wiosnę? A i owszem: 20.02.2010 Torcy pod Paryżem - obiecała, że lada dzień nas odwiedzi http://picasaweb.google.pl/lh/photo/F1M3ZGQksgQcW-SXsqzTrw?feat=directlink Jak obiecała - tak zrobiła, dzisiaj w Krakowie +15st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 25.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 hej, czy ktoś z Was może mi polecić sprawdzonego Fachowca od gładzi, struktur, stiuków, karton-gipsów. Ja nie mam dobrych doświadczeń z moją ekipą, nie chcę już szukać w gazecie bo można się sparzyć, a myślę sobie, że jeśli ktoś juz gdzieś zrobił coś solidnie to jest szansa, że u mnie też tak będzie ja mam do obudowania kominek i ściankę pod tv z k-g, gładź na ścianie, założenie parapetu, obróbka wokół okien polecicie kogoś? Polecam ,,mojego,, fachowca. Miałam szczęście, że na niego trafiłam. Sprawdzone zabudowy, gładzie, ciekawa metaliczna struktura, ścianki karton- gips. również. Dodatkowo malowanie, płytki salon, lazienki, biały montaż. Pan KRYSTIAN 607 714 504 (dodać koniecznie, że z polecenia ASI ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.02.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Chciałam zakomunikować, że odwiedziła nas wiosna Oto dowód: http://foto3.m.onet.pl/_m/53703e28fbae3d678a43c48f600b79df,6,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/28355b86a78bcbf4727a0ffb75709e41,6,19,0.jpg Renata, byłaś na zebraniu w sprawie gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts