Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Witam! Kupowaliscie kiedyś kafelki w "Glazurze z za grosze"? Bylismy tam w sobotę, popatrzelismy. Niby jest ok, ale zastanawiałąm się, czy jakieś duże błędy są itp., bo cenka sympatyczna, więc trzeba szukać dziury w całym :D

Pozdrawiam

Ja kupowałam do kuchni i łazienki i sa super. Musisz zwrócic uwage czy to I czy II gatunek. Bo czasem maja koncówke ( tak jak moje) i dlaego tak tanio. A do łazienki ma sciane zamówilismy i były tansze ok 10 zł na metrze i tez pierwszy gatunek, podlogowe były II gatunek i kafelkarz mówił,ze troche krzywe, ale dał rade :) .

Najlepszego na poczatku weekendu 8)

W przyszlym tygodniu bede pare godzin na Slowacji jakby cos bylo potrzeba :wink:

A co polecasz??

co kto lubi :wink:

ja zwykle kupuje piwo wielkopopowicky kozel (lub podobnie), brazowy rum ktory w polsce ciezko kupic, no i gin sie skonczyl. ceny bez rewelacji ale jakos tak nam zostalo po dawnych "bezunijnych" czasach, ze u nich kupujemy :lol:

pare zjazdow narciarskich, z godzinke w goracych zrodelkach, wieczorkiem sauna i koniec przyjemnosci 8)

Najlepszego na poczatku weekendu 8)

W przyszlym tygodniu bede pare godzin na Slowacji jakby cos bylo potrzeba :wink:

A co polecasz??

co kto lubi :wink:

ja zwykle kupuje piwo wielkopopowicky kozel (lub podobnie), brazowy rum ktory w polsce ciezko kupic, no i gin sie skonczyl. ceny bez rewelacji ale jakos tak nam zostalo po dawnych "bezunijnych" czasach, ze u nich kupujemy :lol:

pare zjazdow narciarskich, z godzinke w goracych zrodelkach, wieczorkiem sauna i koniec przyjemnosci 8)

Piotr!! Ty nie masz za dobrze:)))????

hej,

czy ktoś z Was może mi polecić sprawdzonego Fachowca od gładzi, struktur, stiuków, karton-gipsów.

Ja nie mam dobrych doświadczeń z moją ekipą, nie chcę już szukać w gazecie bo można się sparzyć, a myślę sobie, że jeśli ktoś juz gdzieś zrobił coś solidnie to jest szansa, że u mnie też tak będzie

ja mam do obudowania kominek i ściankę pod tv z k-g, gładź na ścianie, założenie parapetu, obróbka wokół okien

polecicie kogoś?

hej,

czy ktoś z Was może mi polecić sprawdzonego Fachowca od gładzi, struktur, stiuków, karton-gipsów.

Ja nie mam dobrych doświadczeń z moją ekipą, nie chcę już szukać w gazecie bo można się sparzyć, a myślę sobie, że jeśli ktoś juz gdzieś zrobił coś solidnie to jest szansa, że u mnie też tak będzie

ja mam do obudowania kominek i ściankę pod tv z k-g, gładź na ścianie, założenie parapetu, obróbka wokół okien

polecicie kogoś?

Polecam ,,mojego,, fachowca. Miałam szczęście, że na niego trafiłam. Sprawdzone zabudowy, gładzie, ciekawa metaliczna struktura, ścianki karton- gips. również. Dodatkowo malowanie, płytki salon, lazienki, biały montaż.

Pan KRYSTIAN 607 714 504 (dodać koniecznie, że z polecenia ASI :wink:)