marmag 28.02.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 a nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zanjero 28.02.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Pytanko do doświadczonych inwestorów: Oferta od Architekta 4 tys. (w tym adaptacja domu wraz ze zmianą wymiarów budynku, przeprojektowaniem dachu i stropu oraz adaptacja garażu wolno stojącego ze zmianą wymiarów ścian zewnętrznych + plan zagospodarowania działki + projekt instalacji przydomowej oczyszczalni ścieków) Godna cena, czy przeginka. Zdecydowalibyście się, czy byście szukali innego speca? Witam! Też zamierzam wprowadzić kilka zmian w projekcie i jestem właśnie na etapie poszukiwań architekta, w związku z tym mam pytanko czy można by jakieś namiary dostać? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzień dobry, czy ktoś widział wiosnę? A i owszem: 20.02.2010 Torcy pod Paryżem - obiecała, że lada dzień nas odwiedzi http://picasaweb.google.pl/lh/photo/F1M3ZGQksgQcW-SXsqzTrw?feat=directlink Jak obiecała - tak zrobiła, dzisiaj w Krakowie +15st.C w srode 24.02. bylo + 13,5 - sprawdzalem wlasnym termimetrem. sniegu juz prawie wcale nie widac. nawet w Lodzi znacznie mniej niz u nas. W czwartek na Slowacji snieg widoczny okazjonalnie Ceny u poludniowych sasiadow: - piwko zloty bazant w zaleznosci od wariantu od 2,20 do 2,90 - najzwyklejszy brazowy rum - 13-14 - najzwyklejszy bezmarkowy gin - 14-15 Wiec pomimo euro, unii itd alkohol niektory caly czas warto kupowac u nich Pierwszy raz zjezdzalem z Nosala w Zakopcu. Oczywiscie po wjechaniu krzeselkiem z samej gory. Bez rozgrzerwki i po dluzszej przerwie. Wrazenia dosc ekstremalnie majac na uwadze brejowaty snieg w ktorym naprawde ciezkko sie skreca. Dodam ze trasa z Nosala na gorze jest calkiem waska i konkret stroma jak na Polskie warunki. Powrot w piatek. Wyjazd z okolic Zakopca 8.30, wezel Czerniewice 14.30 - ponad 500km NAJLEPSZEGO PRZY PONIEDZIALKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 wywialo Was czy roztopilo razem ze sniegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nie wywiało i nie zalało. Za to codziennie zastanawiam się, co stracę z podwozia przebijając się przez niemiłosierne dziury powstałe przy roztopach. Patrzyłam dziś na swój trawnik i od północy prezentuje się rozpaczliwie. Mam nadzieję, ze ja zrobi się cieplej to jakoś z tego wyjdzie sam, jak nie, w kwietniu akcja-reanimacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nie wywiało i nie zalało. Za to codziennie zastanawiam się, co stracę z podwozia przebijając się przez niemiłosierne dziury powstałe przy roztopach. Patrzyłam dziś na swój trawnik i od północy prezentuje się rozpaczliwie. Mam nadzieję, ze ja zrobi się cieplej to jakoś z tego wyjdzie sam, jak nie, w kwietniu akcja-reanimacja. ja na wyjezdzie stracilem rejestracje od sluzbowego auta a zona w ostatni piatek gdy rano bylo slisko stracila refletor, kierunkowskaz, halogen, grill i kawalek zderzaka dziury sa wszedzie a niektore przyprawiaja o zawrot glowy tylko jakos na Slowacji za bardzo tych wyrw w asfalcie nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.03.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 U nas też droga pozostawia wiele do życzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 02.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nie wywiało i nie zalało. Za to codziennie zastanawiam się, co stracę z podwozia przebijając się przez niemiłosierne dziury powstałe przy roztopach. Patrzyłam dziś na swój trawnik i od północy prezentuje się rozpaczliwie. Mam nadzieję, ze ja zrobi się cieplej to jakoś z tego wyjdzie sam, jak nie, w kwietniu akcja-reanimacja. Nie martw sie Magda..u mnie to samo...z jednej strony domu tragedia...jakby spleśniała..a z drogiej w miare dobra...tyle ze nornice sie uaktywniły:((( Najgozej ze dachówka po śniegu strasznie brudna..trzeba bedzie chodzic po dachu.... Ale wiosne juz czuc...))) Magda,,,,jak przycinac ałycze??? moge juz teraz??? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.03.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 po co chcesz chodzić po dachu? Poczekaj na wiosenny deszcz, wszystko zmyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.03.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ... wiosne juz czuc...))) .... tiaaaaaaaaaa wlasnie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 03.03.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 po co chcesz chodzić po dachu? Poczekaj na wiosenny deszcz, wszystko zmyje Jakos nie chce po deszczu..probowalem wężem i karcherem z daleka...nie schodzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.03.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dobry przy czwartku czujecie juz weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.03.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 czujemy, tylko wiosny nie czujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.03.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 tylko wiosny nie czujemy przyloz nos do szyby od wschodniej strony i przymknij oczy ... czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 nie, bo mam katar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.03.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 nie, bo mam katar.... ach te baby ... masz czuc te wiosne cala soba, calym swoim cialem a nie nochalem podejdz wobec tego do okna "balkonowego" tym razem od strony poludniowo-wschodniej ... taraz czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ja czuję tylko antybiotyk, który dostaje moje młodsze dziecię I niby na cycku miało być takie zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ja czuję tylko antybiotyk, który dostaje moje młodsze dziecię I niby na cycku miało być takie zdrowe usmiechnij sie bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.03.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Magda,,,,jak przycinac ałycze??? moge juz teraz??? Pozdr. Myślę, że możesz. Najlepiej zanim puści soki. A ja tam czuje dziś wiosnę - słonko świeci, czyste niebo. I umówiłam się jutro do fryzjera. Więc wiosna idzie, to pewne. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ... umówiłam się jutro do fryzjera ... no mnie tez by sie przydal ten fryzjer jutro tez sie umowilem ale na hot dogi w Lodzkiej Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts