Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Witam wiosennie.

Wogóle nie mam czasu wszystko w biegu.

Okna dwa umyte , jeszcze tylko 12 :o w tym 3 balkonowe i 3 w wykuszu. Brr nie cierpie tego robic.

W piatek zaczeli wozic ziemie na wyrównanie dzialki i tak mam droge zjechana że masakra. Błoto po kolana, woda stoi :( .

"macie 1 etap jezdzenia na dzialeczke, 2 to na budowe a 3 to do domu "

No a moje dzieci, przez dobre trzy tygodnie po przeprowadzce opowiadały wszystkim ,ze spały na budowie :)

Porównujac korek z tej strony, a od ulicy Hallera, to tu stoje zdecydowanie krócej, nawet jak koniec widac zaraz za 'krowim mostkiem".

Pozdrawiam słonecznie

mmmm napisał:
Witam wiosennie.

Wogóle nie mam czasu wszystko w biegu.

Okna dwa umyte , jeszcze tylko 12 :o w tym 3 balkonowe i 3 w wykuszu. Brr nie cierpie tego robic.

W piatek zaczeli wozic ziemie na wyrównanie dzialki i tak mam droge zjechana że masakra. Błoto po kolana, woda stoi :( .

"macie 1 etap jezdzenia na dzialeczke, 2 to na budowe a 3 to do domu "

No a moje dzieci, przez dobre trzy tygodnie po przeprowadzce opowiadały wszystkim ,ze spały na budowie :)

Porównujac korek z tej strony, a od ulicy Hallera, to tu stoje zdecydowanie krócej, nawet jak koniec widac zaraz za 'krowim mostkiem".

Pozdrawiam słonecznie

w jakich godzinach mniej wiecej stoicie w koreczku?

ostatnio popylam takim czerwonym skutem (dzis powiedzmy okolo 7.30) a w tym koreczku w sumie stoje moze 20 sekund z 4 razy przepuszczajac auta z naprzeciwka 8)

Uwielbiamy zakupy przez net, ciuchy czy obuwie oczywiscie tez tak kupujemy :D

Podobnie jak Wy teraz organizujemy zbiorowki ze wzgledu na darmowa wysylke czy ewentualne rabaty oraz okazje do spotkania sie w celu rozliczenia :D

Jakby ktos jechal w kwietniu do Niemiec mialbym zamowienie na skrzynke Krombachera bo nie wiem czy mi sie uda przed majowka byc na zachodzie :p

Hurra mam prąd :lol:

Dzień przepiękny, prawie cały na łonie natury.

Siedziałam sobie na tarasie, którego jeszcze nie ma hihi, ptaszki śpiewały, kaczki leciały i w ogóle och i ach... Jak ja chcę już tam mieszkać... :D

A tak na marginesie to jeszcze nie tak dawno nie wyobrażałam sobie życia poza miastem, a teraz nie mogę się doczekać zamieszkania na wsi :roll:

Jak obczaję jak tu się wkleja zdjęcia to zobaczycie mój kawałek świata :wink: