piotrulex 24.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 piekna pogoda, kociolek miedzy 7 a 17 wylaczony, do biura znow skuterkiem wiosna, wiosna, wiosna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Sławek 24.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A ja zaraz na działeczkę. Hurra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A ja zaraz na działeczkę. Hurra!!! macie 1 etap jezdzenia na dzialeczke, 2 to na budowe a 3 to do domu Ten 3 jest najfajniejszy a najgorszy niestety dopiero przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.03.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 mam pytanie do dziewczyn - zamawiacie coś może ze sklepu tchibo? chętnie bym złączyła zamówienie, powyżej 250 zł transport gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 mam pytanie do dziewczyn - zamawiacie coś może ze sklepu tchibo? chętnie bym złączyła zamówienie, powyżej 250 zł transport gratis do dziewczyn powiadasz ... no trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmm 24.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam wiosennie. Wogóle nie mam czasu wszystko w biegu. Okna dwa umyte , jeszcze tylko 12 w tym 3 balkonowe i 3 w wykuszu. Brr nie cierpie tego robic. W piatek zaczeli wozic ziemie na wyrównanie dzialki i tak mam droge zjechana że masakra. Błoto po kolana, woda stoi . "macie 1 etap jezdzenia na dzialeczke, 2 to na budowe a 3 to do domu " No a moje dzieci, przez dobre trzy tygodnie po przeprowadzce opowiadały wszystkim ,ze spały na budowie Porównujac korek z tej strony, a od ulicy Hallera, to tu stoje zdecydowanie krócej, nawet jak koniec widac zaraz za 'krowim mostkiem". Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam wiosennie. Wogóle nie mam czasu wszystko w biegu. Okna dwa umyte , jeszcze tylko 12 w tym 3 balkonowe i 3 w wykuszu. Brr nie cierpie tego robic. W piatek zaczeli wozic ziemie na wyrównanie dzialki i tak mam droge zjechana że masakra. Błoto po kolana, woda stoi . "macie 1 etap jezdzenia na dzialeczke, 2 to na budowe a 3 to do domu " No a moje dzieci, przez dobre trzy tygodnie po przeprowadzce opowiadały wszystkim ,ze spały na budowie Porównujac korek z tej strony, a od ulicy Hallera, to tu stoje zdecydowanie krócej, nawet jak koniec widac zaraz za 'krowim mostkiem". Pozdrawiam słonecznie w jakich godzinach mniej wiecej stoicie w koreczku? ostatnio popylam takim czerwonym skutem (dzis powiedzmy okolo 7.30) a w tym koreczku w sumie stoje moze 20 sekund z 4 razy przepuszczajac auta z naprzeciwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 chłopacy są jak najbardziej mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 mam pytanie do dziewczyn - zamawiacie coś może ze sklepu tchibo? chętnie bym złączyła zamówienie, powyżej 250 zł transport gratis Kilka razy miałam ochtę, ale jakoś się nie złożyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ciuchy boję się zamawiać, ale mam ochotę na torbę zobacz może coś wpadnie Ci w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 zobacz może coś wpadnie Ci w oko Nic mi nie wpadło. Ja torbę ostatnio kupiłam na pakamera.pl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 o kurcze, nie znałam tego sklepu, a którą kupiłaś, widzę dużo fajnych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.03.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 o kurcze, nie znałam tego sklepu, a którą kupiłaś, widzę dużo fajnych ) http://www.pakamera.pl/torebki-rozne-naturelle011s1-nr341079.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 24.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 mam pytanie do dziewczyn - zamawiacie coś może ze sklepu tchibo? chętnie bym złączyła zamówienie, powyżej 250 zł transport gratis Chętnie się dołączę. Już kilka razy się przymierzałam, ale zawsze te koszty transportu mnie odstraszały. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.03.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 faaaajnaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 faaaajnaaa Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.03.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 o super Madzia, zobacz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.03.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Uwielbiamy zakupy przez net, ciuchy czy obuwie oczywiscie tez tak kupujemy Podobnie jak Wy teraz organizujemy zbiorowki ze wzgledu na darmowa wysylke czy ewentualne rabaty oraz okazje do spotkania sie w celu rozliczenia Jakby ktos jechal w kwietniu do Niemiec mialbym zamowienie na skrzynke Krombachera bo nie wiem czy mi sie uda przed majowka byc na zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.03.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 no to jak coś będziecie kupowali, to proszę o info bo ja też często kupuję w necie do Niemiec nie jadę, ale może na święta Niemcy do mnie przyjadą, jeśli tak to zamówię dla Ciebie skrzyneczkę, ale będę wiedziała na stówkę dopiero za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Sławek 24.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Hurra mam prąd Dzień przepiękny, prawie cały na łonie natury. Siedziałam sobie na tarasie, którego jeszcze nie ma hihi, ptaszki śpiewały, kaczki leciały i w ogóle och i ach... Jak ja chcę już tam mieszkać... A tak na marginesie to jeszcze nie tak dawno nie wyobrażałam sobie życia poza miastem, a teraz nie mogę się doczekać zamieszkania na wsi Jak obczaję jak tu się wkleja zdjęcia to zobaczycie mój kawałek świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts