piotrulex 23.04.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Tiaaaaa Zebranie producentow okien Ktos wynajmuje hale, do producentow okien robi mailing i nakreca na wystawienie sie obiecujac jednoczesnie ze bedzie multum ludzi Placa firmy ktore sie wystawiaja a ludzie na cale szczescie moge wejsc za darmoche Jesli jakiejs firmy nie bedzie to co? To znaczy ze nie jest "czolowym producentem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 23.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 przypomnij gdzie się budujesz? Nie ma jakiś budów koło Ciebie? Nie zwalają starego asfaltu? Buduje sie 3 km od łysomic i z tego co sie orientuje to nic nie rozbieraja...hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 24.04.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Oto podpowiedzi odnośnie ekogroszku za 495PLN ze Żwirowej: kupic na probe worek i zobaczyc NIE KUPUJ. TO BADZIEWIE NIE CHCE SIE PALIC. chyba ze masz armate na 38 kw i na maksa pojedziesz to wtedy da rade. Inaczej wyrzucisz kase w bloto. Sasiad kupil 2 tony i miesza z normalnym ekogroszkiem W tym sezonie kupowalem groszek za 530zł..niby ok.. w sumie 3.5 tony, ale kalorycznośc kiepska...kupiłem potem lepszy za 680 zł i juz tylko takim pale....jak przeliczysz to warto zapłacic wiecej bo na to samo wyjdzie albo jeszcze zaoszczedzisz!! No to po próbie. Pali się idealnie.Lepiej od tego kupowanego jesienią po 720. Zaletą jest to, że się nie spieka (nie szlakuje). Wadą jest to, że jest mokry. Kiedy zdążyli polać wodą? Za opinie, szczególnie forumowiczom z dwoma postami, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 24.04.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Oto podpowiedzi odnośnie ekogroszku za 495PLN ze Żwirowej: No to po próbie. Pali się idealnie.Lepiej od tego kupowanego jesienią po 720. Zaletą jest to, że się nie spieka (nie szlakuje). Wadą jest to, że jest mokry. Kiedy zdążyli polać wodą? Za opinie, szczególnie forumowiczom z dwoma postami, dziękuję. Mój tez sie palił b. ładnie....nie moge powiedziec ze był beznadziejny...ale jak kupiłem droższy( czarny a nie brunatny)...to wydajnośc był dużo lepsza...dlatego pozostałem ptrzy tym drugim:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dlatego mu jesteśmy bardzo zadowoleni z węgla. Mamy piec miałowo- węglowy. W pierwszym roku paliliśmy miałem. Nigdy więcej:) Teraz drugi sezon tylko węgiel i pali się super. Ostatnio kupowaliśmy za 640 zł/tona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thorn 26.04.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Kazdy tu pisze o swoich spostrzezeniach. Ja go kupilem i przy niskich parametrach bardzo kipesko sie palil. U sasiada to samo. Ekogroszek ze zwiroej - pelen podajnik - w miesiacu lutym starczla na 3-3,5 dnia. Kosztowal 550 zl. Ekograoszek za 720 zl - podajnik - przy tych samych ustawieniach starczal na 6-7 dni bez podchodzenia i sprawdzania. Dla mnie wybor byl prosty. Mam kociol 18kw i widocznie potrzebuje wegla o wyzszej kalorycznosci. Co do dygresji o ilosci postow - kazdy z nas kiedys tu zaczynal wpisy i ich znikoma ilosc nie swiadczy o nabytych doswiadczeniach. No to po próbie. Pali się idealnie.Lepiej od tego kupowanego jesienią po 720. Zaletą jest to, że się nie spieka (nie szlakuje). Wadą jest to, że jest mokry. Kiedy zdążyli polać wodą? Za opinie, szczególnie forumowiczom z dwoma postami, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.04.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Racja. Grunt to pisac prawde i tyle. Kazdy kiedys tu zaczynal POZDROWIENIA Z TARGOW POZNANSKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.04.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Targi sa do czwartku i maja tu pieeeeeeeekne kominki, solary, kotly do co, przesliczne grzejniki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwidonka 27.04.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam wszystkich forumowiczówposzukujemy z męzem ekipy budowlanej takiej sprawdzonej oraz za chwilke dekarzy. Jesli ktoś podesłałby taki namiar będę bardzo wdzięcznaPozdrawiam wszystkich, szczególnie sasiadów z Kopanina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 27.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 gwidonka zapytaj w http://www.dekarskieuslugi.pl, robią kompleksowo i są rozsądni cenowo, mam też kolegę, który nie da na nich złego słowa powiedzieć jeśli chodzi o jakość i terminowość prac, więc chyba warto. Ja w każdym razie wybrałem i za jakiś czas będę mógł opisać wrażenia z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Gwidonka, witamy:) W której części się budujesz? Nasi dekarze są w Anglii, niestety:( Swojej ekipy nie polecę, bo chcę mieć dobre układy z sąsiadami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 28.04.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 ax99 możesz podać mi namiar na ekipę, która ostatnio wylewała Ci płytę? mam kilka drobnych prac murarskich do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dzis sobie przewiozlem zony kombiaczkiem stal na przesuwna brame i dwie furtki. Najdluzszy kawalek to 4,70m . Nie ma to jak kooooooombi . Olszynka do wedzenia juz sie suszy a pstragi jeszcze plywaja . Byle tylko pogoda choc w sobote dopisala ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwidonka 28.04.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dziękuję bardzo za informację "marmag", mąż już zerknął na ich stronę. My się budujemy w pobliżu pętli autobusowej (koło figurki), po lewej stronie jadąc od strony Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 28.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 ax99 możesz podać mi namiar na ekipę, która ostatnio wylewała Ci płytę? mam kilka drobnych prac murarskich do wykonania Marzeno! Niestety wyjechali do Szwecjii:( Beda za ok 2 tyg.)!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.04.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 jeśli możesz to podaj, zadzwonię do nich za dwa tygodnie a może ktoś zna jakiegoś murarza, potrzebuję wylac taras, schodki i murek pod ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.04.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 My od jakis 2 tygodni palimy w kotle na ruszcie awaryjnym co 2 dni i CWU wystarczy. Pieknie ubywa resztek drzewnych pobudowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 29.04.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 jeśli możesz to podaj, zadzwonię do nich za dwa tygodnie a może ktoś zna jakiegoś murarza, potrzebuję wylac taras, schodki i murek pod ogrodzenie Maja! Ok..jak wrócą to dam znac...to szwagier mojej żony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 29.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 oooo to jeszcze lepiejmi się nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.04.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Wszystkim zycze udanego jak najdluzszego weekendu. Obstawiam, ze predzej niz w srode sie tu nie pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts