bonart1 31.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 jeszcze jedno... - czy orientujecie sie jaki jest teraz trend cenowy na wykonastwo ciesielka a takze dekarka...- rowniez nie wiem jaki jest trend jesli chodzi o ceny pokryc dachowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.05.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ciesielka i dekarstwo 696-022-709 zdaje sie Darek godni polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 kochani, nie śpijcie;) Nie dajcie mi mysleć, że nas nie obchodzi ludzka tragedia. Ruszcie tyłki, przejrzyjcie szafy, pogadajcie z dziećmi o zabawkach. W przedszkolu córki (i syna Madzialenki) robimy zbiórkę akcję wśród dzieci. Zabawki, przybory szkolne. Musimy im pomóc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 01.06.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 kochani, nie śpijcie;) ........ Zabawki, przybory szkolne. Musimy im pomóc!!! Nie śpimy napisz kiedy i gdzie to przywiozę trochę książek dla dzieci. Zapewne są potrzebniejsze rzeczy, ale zajęcie czymś dzieci też się przyda ich rodzicom, żeby mogli spokojnie posprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 01.06.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 jeśli zbiórka jeszcze aktualna to ja mam sporo rzeczy do oddania (głównie ubrania i buty dla dzieci), ale niestety będę mogła podrzucić dopiero w przyszłym tygodniu, bo teraz malujemy mieszkanie na wynajem, a na długi weekend wyjeżdżamy. Chyba, że ktoś będzie jutro koło mnie przejeżdżał? Aga, czy ta zbiórka to u Ciebie? Teraz dopiero doczytałam, że Magdę mogło zalać, szok! my pracowaliśmy przy wałach na Rudaku - pomagaliśmy rodzince, ale na szczęście woda do nich też nie doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.06.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Marzena, zbiórka u mnie;)A potem będziemy myśleć nad transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woltrix 01.06.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ogromna prosba do tych co sie juz pobudowali lub przeszli lub przechodza etap dachu... Potrzebuje namiar na ciesli... Robota w gminie ZlawiesWielka, Prosze o pw lub publicznie... Dzieki!!! 663622370 Pan Mirek - cieśla - robi z podbitką, nie wycina krokwi 886475025 Sawina Rafał - wycinają krokwie i robią od razu z nadbitką i pełnym deskowaniem+dachówka lub blachodachówka (na komórkę moge przesłać zdjęcia) lub do wglądu dom w Czarnych Błotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 01.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Agnieszka, przygotuję dla dzieci ubrania, buty, zabawki i ksiażki - ale moge dopiero na poniedzialek wieczór- 07.06 - jedziemy w Bieszczady. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Renata, nie ma problemu:) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 02.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 piotrulex, woltrix, bardzo wam dziekuje za te namiary na ciesli... na pewno sprawdze... pozostali forumowicze ktorzy to przeszli/przechodza - prosze o pomoc... namiar na ciesli .... dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 07.06.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam po długim weekendzie w tak piękny poniedziałkowy poranek Posiadam stemple (ok. 200 szt) , dł ok. 2,7 m i chetnie je sprzedam po konkurencyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.06.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzien dobry po kolejnym dlugim weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bucz88 07.06.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam mam pytanie czy ktos ma dobre namiary na architekta domow. Mam juz wybrany rysunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzien dobry w kolejnym pieknym dzionku Deszczowke z rynien postanowilem wpuscic w 200l beczki wkopane w ziemie. Zakupilem kilka metalowych beczek w cenie 5,50 za sztuke. Beczki wkopane "bez dna" a ewentualny nadmiar wody rozprowadzony na boki w "dziurawych" rurach Pomalowalem wstepnie sztachety na plot wiec moze w koncu cos nowego sie pojawi przed domem Tylko, ze jak zrobie plot to corka zacznie mnie o psiaka intensywniej meczyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.06.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 metalowe beczki w ziemię? No boisz się, że za szybko zardzewieją?Kochani, jak tam zbiórki w Waszych domach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 metalowe beczki w ziemię? No boisz się, że za szybko zardzewieją? Kochani, jak tam zbiórki w Waszych domach? Moi rodzice maja kilkanscie lat, tesciowe z 7-8 lat. Kiedys pewnie przerdzewieja ale ... Wiadukty znow pozamykane, z nieba woda sie leje, fala nadchodzi ... Mamy nadzieje, ze i tym razem Wisla bedzie dla nas laskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 09.06.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam Czy macie moze jakies namiary na projektanta.Dokładnie chodzi mi o osobę która zrobi mi projekt do przyłączenia do sieci wodociągowo-kanalizacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.06.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 agnieszkakusi Co konkretnie jest potrzebne, czy zbiórka skierowana jest na rejon Torunia, czy gdzieś dalej.Gdzie i kiedy można przywieźć rzeczy? Czy ktoś poleci fachowca od parkietów, ale speca z prawdziwego zdarzenia mi trzeba, znawcę drewna i chemii. Kup pieniędzy wpakuję w drewno i wolę przynajmniej to mieć w domu zrobione solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam Czy macie moze jakies namiary na projektanta.Dokładnie chodzi mi o osobę która zrobi mi projekt do przyłączenia do sieci wodociągowo-kanalizacyjnej. Mi robil ten gosc z 2-3 latka temu, cena OK, reszta rowniez Janusz - 608-404-592 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.06.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 agnieszkakusi Co konkretnie jest potrzebne, czy zbiórka skierowana jest na rejon Torunia, czy gdzieś dalej. Gdzie i kiedy można przywieźć rzeczy? Czy ktoś poleci fachowca od parkietów, ale speca z prawdziwego zdarzenia mi trzeba, znawcę drewna i chemii. Kup pieniędzy wpakuję w drewno i wolę przynajmniej to mieć w domu zrobione solidnie. Witaj Tym ludziom potrzebne jest wszystko. Z tego co pisali na chwile obecną najbardziej potrzebne są środki czystości, rękawice i środki przeciw komarom. Ale zbieramy też pościel, ręczniki, ubrania, zabawki i wszystko co jeszcze się da. Wyślemy to do Sandomierza, bo tu jest najgorsza sytuacja. Paczki możesz podrzucić do mnie, bo o ile dobrze pamiętam gdzie mieszkasz, będzie Ci najbliżej. Zaraz wrzucę Ci na PW numer do siebie. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts